КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 451
  • 716
  •   1
Отговори
  • in Wonderland

Сайт на предаването :
http://karticata2.tv7.bg/

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 18:26 от Dee_Dee_~ (•̪●)~

# 1
  • España
  bouquet за темата!
Определено Костя повече ми харесва за Гергана!  Wink

# 2
  • Ямбол
Сложи линк в старата тема към тази.

# 3
Записвам се Simple Smile

# 4
  bouquet за темата!
Дано скоро почнат да търсят къртицата, защото за сега приличат повече на участници в "Big Brother".

# 5
  • sofia
 Благодаря за темата!

# 6
 Hug  Hug  Hug  Мерси за темата!

Днес на живото излъчване Борислав беше с превързан прасец. Марина пък май на коляното имаше превръзка. Каква ли им е била мисията, че са се изпотрепали така   Thinking

# 7
  • Стара Загора
Нещо не им се занимава май да търсят кой е къртицата!

# 8
  • in Wonderland
Моля , моля !
Само не зная , дали мога да преместя някак си анкетата от старата тема тук ? Или направо да пуснем нова , за номиниран от участниците ?

Относно играта - всички все се надяваме аха да стане по- интересна и интригуваща , да започнем и ние да я търсим тази къртица , ама май май този сезон ще е ББ ,  с щрихи от Къртицата!! Снощния епизод не го гледах  . По коментарите ви разбирам ,че не си  струва труда да го тегля и гледам. Май ще правя и аз така само лайфовете да гледам .  Риалити - колкото щеш и без това се чудя кое да гледам по ТВ  , кое в нета и кога най-вече . Ама пусто , като съм пристрастена към тях ! Joy Joy Joy

# 9
  • Габрово
Моля , моля !
Само не зная , дали мога да преместя някак си анкетата от старата тема тук ? Или направо да пуснем нова , за номиниран от участниците ?

Някой го предложи в предишната тема, но да повторим и тук. Няма ли да е по-добре анкетата да е кой е Къртицата според нас, вместо да гадаем какви ще са вотът на групата/зрителите?  newsm78

Това малко встрани от темата.

Сега по темата - запис!  hahaha

# 10
Dee_Dee_~ (•̪●)~, няма нужда да теглиш епизода, аз винаги ги гледам от сайта на Къртицата  Peace

Ето от вчера
http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.UymP-fl5NmM

# 11
  • при Дядо Коледа
Записвам се и аз тук,благодаря за темата!   bouquet

# 12
Днес дали ще има някаква игра или играта беше снощи, там да стрелят за храната?

# 13
Dee_Dee_~ (•̪●)~ и аз така,но следя темата и научавам достатъчно и без да съм гледала някой епизод.Моя мъж им беше фен миналата година,ама тази само се караме за дистанционното.Щом онази вечер си пусна мач(а той не гледа футбол),смятайте колко са интересни.Аз разцъквам на капките и надеждите като ми стане скучно.Мерси за темата!  bouquet

Довечера ли ще дават тази мисия?

# 14
Довечера ще има някаква игра с банкноти, жаби, змии и т.н.

Благодаря за темата.

Общи условия

Активация на акаунт