КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 532
  • 716
  •   1
Отговори
# 15
  • in Wonderland

[/quote]
Някой го предложи в предишната тема, но да повторим и тук. Няма ли да е по-добре анкетата да е кой е Къртицата според нас, вместо да гадаем какви ще са вотът на групата/зрителите?  newsm78

[/quote]

Ок , ако искате и така може . Ама нали уж вс я търсим тази къртица и според мен ще е по- интересно да предполагаме кой ще бъде номиниран от зрителите и съответно от групата . Ние тук  ,като малка извадка на обществото , ми прави впечатление ,че нещо ни се разминават предположенията със зрителският вот. 
Иначе ,  да зная ,че от сайта може да се гледат епизодите, но на мен супер много ми забиват и предпочитам да ги тегля. Благодаря все пак  Heart Eyes

# 16
  • Ямбол
....
Някой го предложи в предишната тема, но да повторим и тук. Няма ли да е по-добре анкетата да е кой е Къртицата според нас, вместо да гадаем какви ще са вотът на групата/зрителите?  ....
Подкрепям това мнение. За номиниран от групата пак може да има анкета.

# 17
Липсва ноща на къртицата в този сезон. Това ловуване не може да замени ноща.

# 18
  • Ямбол
Може да са имали проблеми с това стресово вдигане посред нощ и да са решили този път да не издевателстват по този начин.

# 19
  • някъде там
Да видим дали с нещо ще ни изненада днес епизода

# 20
Благодаря за темата  bouquet

# 21
В колко часа започва?

# 22
# 23
В колко часа започва?
20.30

# 24
    bouquet Идвам в новата тема
 На Кети изолацията по-добре ѝ се отразяваше. Емиле, Емиле  #Crazy

# 25
Абе гледам я тая Бочкова все с оранжево лице ходи! Не знам фон дьо тен ли е какво е, ама е смешно. Нали уж е модел? Не знае ли как да се гримира? Кифленска история...  

# 26
До тук нищо интересно  ooooh!
Да вземат продуцентите да прочетат темата.
НЕ НИ КЕФИТЕ  Sick

# 27
  • София
Тоя Емил какво си мисли че демонстрира ...  smile3527

# 28
Много интересно се обърна мнението на тук пишещите за Бориса. В началото беше супер печена мацка,а сега е само препечена кифла. Whistling
П.П. Аз я помня от "Такъв е живота". От там си имам мнение за нея, което се потвърждава и в "Къртицата". Tired

# 29
П.П. Аз я помня от "Такъв е живота". От там си имам мнение за нея, което се потвърждава и в "Къртицата". Tired

Кога е участвала и в кои серии?
Аз съм я изпуснала  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт