КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 50 996
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ми то и в миналия сезон Кирчо го заподозряхме още в началото ако помните. Въртеше се една снимка с кожен диван от клип,в който се снимал...Това с жокерите е е пълна нелепица.

Точно заради това се надявам този път повече да ни затруднят, но е малко вероятно предвид, кой избира къртицата.  Crossing Arms

# 616
  • София
Oт участниците някой търси ли къртицата изобщо?  Crossing Arms
Те толкова се замотаха с тия любовни трепети вътре, че ако някой обвини друг, то е само колкото да го засегне и то ей така, напосоки. В предния сезон дори кухата Емануела ходеше с некви тефтери кат лудата Маргарет от Туин Пийкс, а тези са се ошашкали тотално, то бива хормони и химия (!), ма чак да забравят за к'во са вътре...
Къртът е някой, който запазва самообладание, остава настрана от всички драми и не участва в нито един любовен петоъгълник. Подозирам Евгени, Сано (което, обаче, би било тъпо) или ММейчето на този етап, като Евгени ми е фаворит - притежава всички нужни качества, започвам да го дебна  newsm66
Тоя Борислав освен да слага фон дьо тен, дали си скубе краката, противняк Sick
П.П.: Може и на Кирячето да са решили да бутнат некой лев Wink

Алоооо, продуцентитеееее, сменете името на предаването Grinning

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 10:22 от Вампи

# 617
Какво стана с хронометъра от последната игра?Имаше някакви съмнения, свалиха епизода, нито дума от продукцията...Сега ни заливат със скандали и кадри от началото на формата.Каква Къртица?Ние Къртицата ли гледаме?

# 618
Днес в живото предаване гледаме избрани кадри от вчера, защото сега имали мисия извън базата. Христина прави кола маска на Емил Каменов.  #Crazy Е това ли е най-интересното  #2gunfire

# 619
  • София
Повърнах кротко.  #Crazy Sick

# 620
  • София
Емил Каменов е къртицата.Какъв е този пресилен северозападен диалект?!Играе роля,вече доста започва да му личи.

# 621
  • КиТ
Днес в живото предаване гледаме избрани кадри от вчера, защото сега имали мисия извън базата. Христина прави кола маска на Емил Каменов.  #Crazy Е това ли е най-интересното  #2gunfire

Явно и аз това се зачудих  newsm78 hahaha

# 622
  • София
Емо Каменов е много готин. Може да говори на просташки и с много цинизми,  но му личи, че е душа човек и може да бъде много добър приятел. Наистина много го харесвам. Не се прави на такъв, какъвто не е. Не се мъчи да се прави на интелигентен и на много знаещ. Говори на специфичния за северозапада диалект и това го прави оше по-забавен и самобитен.

Точно този диалект личи,че не му идва естествено.Забележете,като се ядоса,започва да говори правилно!Аз съм израснала в северозападна България и мога да говоря така,но определено няма да ми идва отвътре,тъй като от много години не живея там.Според мен и той е точно така...Освен това,така между другото сякаш,губят  битки заради него.
Той ми е много симпатичен,но според мен съвсем скоро ще се издъни,твърде рисковано е решил да действа,играейки роля.Този мъж изобщо не е толкова простоват и груб,както и неопитен с жените.Такава роля си е избрал.Сигурно в действителност е голям пич и мъжкар.Ако наистина е къртицата,аз съм на негова страна и стискам палци да не го разкрият.

# 623
Аз не разбрах само на колко са децата на Русеви? Май чух, че Анди бил/а на 7, а другото още по-малко. Ако е така, сега нека и аз малко да се направя на морална, всеки родител ли си оставя децата на гледат къртицата? Със секс, обарвания, сърца и кървища на крави, ядене на живи скорпиони? Казвам го защото всички скачат за децата на подстрекателите, че гледали че не знам си кво. МИ да не гледат бе! Няма ли кой да ги спре тия деца да гледат?! И най-много ме дразни Русевчо като почне пред камерите "Тати е добре, всичко е наред, не се притеснявайте" - смях в залата, видиш ли да му съчувства някой, колко добър баща е. Жалва се повече от Кети.

# 624
  • София
И ако толкова се притесняват за децата си нямаше да се врат в най - различни риалити формати. Много са меркантилни и нагли и двамата. Вчера за първи път гледах и много ми стана жалка Христина /или каквото там й беше името на госпожата/. Забъркала интригата и като опря нож до кокал рев.

# 625
И ако толкова се притесняват за децата си нямаше да се врат в най - различни риалити формати. Много са меркантилни и нагли и двамата. Вчера за първи път гледах и много ми стана жалка Христина /или каквото там й беше името на госпожата/. Забъркала интригата и като опря нож до кокал рев.
+ 1 !
И какво говори - ааама аз така съм разбрала и после обърна - Не ме сравнявайте с Емил, аз не съм съгласна и накрая се разрева Grinning

# 626
През септември 2011 г. е родено второто дете на Русеви.

# 627
И мен ме дразни това - "аз имам деца, внимавай какво говориш и правиш заради моите деца".... Смешно е семейството да обвиняват Борислав или Виктория да мислят за децата им. Емил колко мисли за тия деца като прави глупости, отива в Къртицата и ги разказва в ефир?! Лицемерно е, когато козът с децата се изважда само в определени моменти. Виктория никак не ми е симпатична, но разбирам желанието и да се защити. Истината е, че той я нарече гнила ябълка и я изкара някаква луда преди тя да се появи. Беше разказал на много хора в базата + на кастинга.

# 628
  • София
Да се беше сетил преди да влезе, че има деца и не иска да се излага.
Направо ми се повръща от Русеви...

# 629
Някой знае ли този Емил Русев с какво се занимава, какво работи? Първоначално си мислех , че другият Емил К. е най - елементарното същество на планетата, но сега си мисля, че съм се объркала и това същество е Русев.

Общи условия

Активация на акаунт