Лакове за нокти-88

• 68 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Сеша е по-вреден, от обикновеното вредно  Mr. Green

Днес съм така, сори за ужасния овал, но се лакирах бая на тъмно  Laughing

Скрит текст:
Красивооооо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Лу, може ли да я използвам за първия пост на новата тема, моля те да ми разрешиш!
За какво да търся и слагам снимки от нета, като тук са най-красивите. Момичета, моля който желае да ползвам снимката на маникюра му за първи пост на нова тема да пише тук или на лични и да ми разреши изришно. Благодаря! Hug  bouquet

# 721
  • USA, Steak State
Моите не са креативни като на повечето момичета тук, но ако се случи да ти хареса нещо го ползвай.  Peace

# 722
ок, а може ли да кажете хубав невреден топ
Мн е неприятно да питаш клиентките дали са бременни, месиш им се в личните неща, няма да разберат че е за тяхно добро, а ще ме помислят за клюкарка Simple Smile

# 723
Моите не са креативни като на повечето момичета тук, но ако се случи да ти хареса нещо го ползвай.  Peace
Ааааа харесват ми и още как и на другите момичета също сигурна съм! Благодаря много за разрешението! Heart Eyes Hug  bouquet

# 724
Един въпрос, малко не за тук, ама къде да питам...

Някой от вас има ли, ползва ли ПРАХОУЛОВИТЕЛ и доволни си сте?

# 725
  • София
Хубав, безвреден и бързосъхнещ топ е Пош  Peace.
http://apopofcolour.com/wp-content/uploads/2012/07/closeup.jpg

# 726
  • USA, Steak State

Подкрепям.  Peace

# 727
Ivvangeline, чудни са диничките!
От мен снимки на Chanel Blue Rebel и Pastel 11
http://fireflavour.blogspot.com/2014/03/chanel-blue-rebel-553-vs … pastel-no-11.html

# 728
Мерси, frixiSimple Smile
И аз съм съгласна да ми се ползват снимките

# 729
  • Belgium

Миш, Юле много мерси  Heart Eyes Hug

Сеша е по-вреден, от обикновеното вредно  Mr. Green

Днес съм така, сори за ужасния овал, но се лакирах бая на тъмно  Laughing

Скрит текст:
Красивооооо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Лу, може ли да я използвам за първия пост на новата тема, моля те да ми разрешиш!

Леле, Дени, засрами ме, честно  Blush
Ползвай я, щом ти допада за следващата тема, макар че изобщо не ми е хубаво нанасянето на лака на нея  Laughing

# 730
Този Пош пак така ли е толкова бързосъхнещ като Сеш? И има ли този кристален блясък?

# 731
  • Sofia
   Да, Poshe е със същия блясък и бързина на съхненето като Seche, само че може да се сдобиете с него само с онлайн поръчка - няма го на българския пазар.  Peace

Ivvangeline, огладнях за нещо свежо и лятно.  Heart Eyes

Лу, на мен пък в пръстените ми останаха очите...  newsm76

# 732
  • Пловдив
Нямам никакви впечатляващи снимки, но ако случайно някой път нещо ви допадне - използвайте го  Grinning

# 733
Много ви благодаря за разрешението тук и на лични, на всички дами! Започнаме с Лу и после поред! Hug  bouquet

# 734
Аз също нямам нищо против ползването на снимки, ако нещо ви хареса  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт