БУ, стискам палци! Късмет и успех!

да не забравиш да дадеш нишан дали си е струвало палцестискането!
Стискам, докато не кажеш ! 
чувството за хумор, си е направо задължително за мен в общуването - без значение реално или виртуално. Е, има риск във виртуалното пространство понякога да остане неразбрано, но ....който рискува пИчели, както казва един наш виден доктор на нАуките .
А гнилото знам, че е в Дания, аз в Холандия ли съм писала !
Ми ...вълкът Сеит е виновен, да знаеш .
много благодаря за новината !
Значи забравяме за Мурка през първия сезон. 

никак даже не му е все едно - тъкмо обратното ! Затова и така посърна, когато стана ясно срещу кого ще се изправи на бойното поле . Затова и казах, че ще видим кое ще надделее у него - чувството за чест и дълг или пък зовът на кръвта. Защото, доколкото си спомням, в книгата изрично е подчертано, че сем. Еминови, са кримски турци, а не татари !
Нека някоя дружка, която разполага с книгата под ръка да провери все пак, но съм почти сигурна, че е така !
но той не осъзна с дребната си душичка колко е жалък, а ходи по петите на Сеит- и в дома му подслуша разговора с баща му; и в балната зала проследи Шура и Сеит,когато се целунаха...постоянно е нащрек!защо? търси слабите страни в Саит...как само в прав текст злорадстваше,че Сеит ще воюва срещу свои
и в този ред на мисли ...се чудя,дали Петро няма "пръст" в новото назначение на Сеит

и баронесата колко е царствено красива...страхотен каст...
няма как да осъзнае ! Той е егоист - в тази ситуация, помисли единствено и само за себе си, за собствената си кожа ! Дори не знам дали осъзнава, какво всъщност е направил за него Сеит, като не пусна рапорта. И съм склонна да се съглася с Дафне
, че в един момент този жест, който Курт направи, ще се обърне срещу него.
Защото това е типичното поведение на такива страхливци ! 
нека не забравяме, че филмът нито е, нито има претенции да е исторически.
Историята е преплетена с художествената измислица, с превес на второто, според мен ! 

Така гледаше всяка една, с която танцува, сякаш е единствената на този свят !
Ми как няма да припадат по него ! 
на първа страница, съм сложила няколко линка, а часът е 20.00 ! 
/ И още малко история за любопитните http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3559192

Препоръчани теми