Отговори
# 585
Не разбирам защо умишлено състаряват актрисата. Та, това си е младо момиче, а във филма играе 40-годишна, с визия на сутеньорка. Конкуренцията трябва да е равностойна, а не предрешена. Единственото възможно обяснение е, че само така Шура ще изглежда млада и невинна.  За  да печели симпатиите на зрителите.

# 586
Да, спретнахме си панаира. Честито ни второ място, дами!  Laughing За мен, много ценно, защото битката беше двама срещу Къванч. И победата е служебна. Едно време, служебните победи даже не са ги вписвали в регистрите.

# 587
Привет Hug

може да се гласува от един комп 2-3 пъти- зависи колко Браузъри имате инсталирани Grinning Heart Eyes

Да, спретнахме си панаира. Честито ни второ място, дами!  Laughing За мен, много ценно, защото битката беше двама срещу Къванч. И победата е служебна. Едно време, служебните победи даже не са ги вписвали в регистрите.

Фенче  bouquet благодаря за тази фотка Heart Eyes прекрасни са- босоногото момче седнало на вълча/  newsm78 в моето въображение Mr. Green / кожа и ...русалка- прекрасни са Party Party Party

# 588
  • Тук някъде.....
Привет!   bouquet

Посмях се с вас и тази анкета добре. Истината е, че рейтингът на Черна любов и пари е на дъното. Няма какво да се лъжем, в сравнение с Курт Сеит и Шура, би следвало почитателите му да се запитат защо е така. Не искам да обидя никого с това, изгледах и тяхната премиера, обаче не ме грабна. Все същото, все същото, такива сериали са правени десетки. Докато нашият е с абсолютно различен размах и история.  Heart Eyes
Нямам търпение за преведена серия вече!

# 589
Здравейте ,дами!
Харесва ми темата Ви и затова редовно я следя. Научавам доста интересни факти и истории.
Приятно е. Мястото в анкетите за мен не е важно, но е приятно да си в челната тройка  Wink
Не може да се прецени ,какъв ще е филма от една една преведена серия,която съм гледала Тя обаче ми хареса
и дано така е до последната.Вярвам в избора на Къванч Татлъту,тъй-като са малко артистите ,които имат поредни сполучливи сериали.Затова смятам ,че той има вярна преценка .

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 15:25 от pavlinaio

# 590
Не разбирам защо умишлено състаряват актрисата. Та, това си е младо момиче, а във филма играе 40-годишна, с визия на сутеньорка. Конкуренцията трябва да е равностойна, а не предрешена. Единственото възможно обяснение е, че само така Шура ще изглежда млада и невинна.  За  да печели симпатиите на зрителите.

Чак момиче не е - на 33 години е. Peace

# 591
Здравейте, дружки ! Hug

Виждам има новини - второ място сме били взели ! Party Party Party Да ви кажа, че при тези севернокорейски иширети, направо сме си първи !  Laughing Като знам, какъм арсенал е спретнат.... Joy

Аз по принцип не обичам да сравнявам несравними неща, ама поне се забавлявам !  Laughing

Svet_sz, добре дошла !   bouquet Доматите са в бойния арсенал на една друга тема, тук можеш да харесваш или пък не, когото ти иска сърце !  Peace
Във филма на играе само Къванч, въпреки, че трябваше да изгледам няколко пъти първи епизод, че да забележа, че имало и други  Embarassed Laughing, но трудно откъсвам очи от “лещите “ на левента. Peace
Ако трябва да съм сериозна, аз мисля, че до момента каста е изключително сполучлив, никой не ме е разочаровал. Фарах съм гледала тук -там във Времето лети и много внимателно в “Сънят на пеперудите“, където, макар и второстепенна, направи много силна и въздействаща роля ! Момичето наистина е много миловидно и нежно, по детински вдъхновена и вдъхновяваща ! Накара ме да съпреживея отново първите трепети на любовта, повярвах и, а за мен това е най- важното !  Peace Смятам, че е страхотна Шура и двамата с Киво си отиват много ! Тази е втората му екранна партньорка, която харесвам безусловно !  Peace Нещата им се получават при това страхотно !  Heart Eyes

# 592
  • Хасково
Привет!   bouquet

Посмях се с вас и тази анкета добре. Истината е, че рейтингът на Черна любов и пари е на дъното. Няма какво да се лъжем, в сравнение с Курт Сеит и Шура, би следвало почитателите му да се запитат защо е така. Не искам да обидя никого с това, изгледах и тяхната премиера, обаче не ме грабна. Все същото, все същото, такива сериали са правени десетки. Докато нашият е с абсолютно различен размах и история.  Heart Eyes
Нямам търпение за преведена серия вече!

То за това и в седмичната класациия Черна любов и пари е на 14 място,а Курт Сеит и Шура на 16 място щото рейтинга му е на дъното.Каквото и да говорим и двата сериала не постигнаха рейтинга който се очакваще от тях в началото.Дано за в бъдеще нещата се променят.Желая успех и на двата сериала.

# 593
Емилия_Иванова, благодаря !   bouquet Аз отдавна пожелах успех Черна любов и пари - всяка публика си заслужава да бъде зарадвана. Peace

Това, доколкото разбирам, е седмичната класация по канали и часове. Лично на мен, тя не ми говори нищо друго, освен, че очакванията ни, са били по- високи от тези, които са регистрирани. Дали е на 14 или на 16 място, има ли някаква съществена разлика, според вас? Защото аз не виждам такава.  Peace
Аз мисля, че и двата филма ще наберат скорост и скоро нещата ще изглеждат по различен начин. Но, дори и това да не стане, не вярвам, че някой, комуто филмът е харесал, ще спре да го гледа. Peace
Аз не гледам на филмите като на състезание, някак си да си мерим....рейтингите, ми е малко 6 клас -втория срок. Ниският или висок рейтинг няма да ме накара да загледам нещо, което не харесвам или пък да изоставя друго, което ми е на сърце ! Вече има тема, в която състезанието, е основната мотивация и цел, така хората си доказват, че са по-по -най - вероятно!

Скрит текст:

Вижте общия рейтинг по дни и по канали за изминалата седмица.

За да не слагаме очила.... /Тъмните срещу светлите - 1:0/

Мисля, че примерът, е достатъчно красноречив !  Laughing

Така че, нека се забавляваме, да се радваме на любимците си и да се наслаждаваме на изкуството, което правят !  Peace

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 17:27 от gospojata

# 594
Здравейте! Рядко пиша в други теми, но...не мога да не споделя.
Вчера изгледах първи епизод преведен и нямах търпение да си пусна втора серия.
В момента следя само един сериал плътно, имам предвид турски, вече втори сезон.
Но бях решила да гледам на всяка цена този, защото снимките, които излязоха предварително бяха невероятни.
Очарована съм от двата епизода. Страхотно подбран екип. Всеки в обувките на героя си, не знам колко време са се подготвяли, но внушението го има - излъчване, характер, манталитет на героя. Браво! А музиката?!! Всяка сцена е като картина. Много красота има в този сериал. Къванч е великолепен. Харесвам и Фарах, различна е. Наблюдавам с интерес и Петро. Ако няма интрига, накъде?!
Пожелавам успех на сериала!!!Заслужават го!

# 595
Mydream, добре дошла!  bouquet Ще се радвам заедно да се наслаждаваме на филма и да споделяме мнения, страсти и вълнения !  Hug

# 596

Скрит текст:

Вижте общия рейтинг по дни и по канали за изминалата седмица.

За да не слагаме очила.... /Тъмните срещу светлите - 1:0/

Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мани, мани, “смЕх, госпожа Петрова !“  hahaha hahaha hahaha

# 597
Здравейте,момичета!Изгледах първи епизод -благодаря за превода.Изпитах естетическа наслада от играта,обстановката,костюмите и невероятната игра .Чудесен тандем Фарах и Къванч! Не съм гледала много турски филми,но  се убеждавам,че съседите умеят да докосват сърцата ни със сериалите,които сътворяват.Не се интересувам от рейтинги стига това,което гледам да ми харесва.Гледах  преведената серия и на ,,Черните пари "-мисля,че Сеит и Шура ме грабнаха.Очаквам с нетърпение следващата серия.Красива вечер!  bouquet

# 598
 iza danova, добре дошла и на теб и благодаря за споделеното !   bouquet Много ми е мъчно, че утре ще ни оставят без епизод, но пък се надявам, че скоро ще имаме пълен превод на миналия и пак ще се потопим в тази красива история !  Hug

# 599
гледам, гледам...всячески се опитвам да харесам актрисата, която играе Шура и така и не ми се получава.
ще си позволя да цитирам ники, коята каза 'принца на белия кон цепи мака, а момата до него - като газена ламБа' Mr. Green

еми ..бозавичка и леко безлична...освен едно кокорене на очите, друга 'хубост' не виждам.
права е дафне, че навярно проблемът е, че има твърде светли мигли и вежди...

мисля си , че даже Хазал да бяха взели, нямаше да сбъркат. тя може да изглежда и 15- годишна дори. пък като искат да я направят рускиня щяха да изсветлят косата и готово. и изразителност, и игра и външност, пък и с Каванч са изпитана двойка.

при свършен факт няма какво да се направи, обаче понеже пресмятате, че в Анкетата Каванч е бил сам срещу двама...нямаше как да пропусна ... Wink

Общи условия

Активация на акаунт