Отговори
# 165
добре де, ми айде разкажете всичко и за какво да гледаме филма ?

още от първата серия обяснихте кой кого убил, дайте финала и да мирясаме  Joy Joy Joy Joy

Освен да си го измисля, няма как ! Прочела съм само първата част, втората още не е издадена. А и както разбра, надявам се, има доста различия . Така че, независимо от факта, че съм чела романа, очаквам да бъда изненадана, не по-малко от теб.
Но, като се замисля, мога и хубав финал да спретна като нищо !  Crazy Grinning Flutter Whistling

язък, че не са я издали, ама да се надяваме, че преди телевизионния финал вече ще са я издали и ще успеете да ни я разкажете ...тъй де, да не умрем от нетърпение и стрес от неизвестното

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Можеш да разчиташ на мен ! Абсолютно !  Mr. Green

# 166
знам, знам  newsm03

# 167
добре де, ми айде разкажете всичко и за какво да гледаме филма ?

още от първата серия обяснихте кой кого убил, дайте финала и да мирясаме  Joy Joy Joy Joy
Еееее - аз и ти  кат' сме за Мурка, финалът ясен hahaha hahaha hahaha

# 168
  • София

newsm51  love001 newsm51

Е, според мен, вече е влюбен ! Тоя влажен поглед иначе няма как да го докара !  Laughing

Г-ца Бързо се уча, фрагмана е в подкрепа на споделено от теб - ще се сблъскваме непрекъснато с Курт Сеит и със Сеит Еминов - нежният и влюбен мъж и свирепият и жесток войник !  Peace / как ти казват “на галено“ ?  Wink/
Госпожата казвай ми БУ или Г-це както ти е по удобно.

# 169
Ники,  Hug чакай да видим ще има ли Мурка изобщо !  Joy Joy Joy

БУ,  Hug благодаря !   bouquet

Ей на, и Курт като чуе за Мурка, побеснява, значи !  Laughing

# 170
Благодаря за фрагмана!   bouquet Какъв малшанс и за Шура е срещата й с Курт. Почвам вече  и да й съчувствам. Курт е ловец. За един ловец отстрелът е последната грижа. Удоволствието е в дългото и упорито преследване на жертвата. Шура бързо  падна в капана, и така лиши ловеца от играта. Затова ще я зареже. Лесна плячка. Удоволствието не е пълно.

# 171
  • София
Дафне - Не бъди толкова категорична в мнението си за Сеит ще те изненада. 

# 172
Госпожата, побеснява той, за пред хората, а вечер кой го топли, едва ли спомените hahaha hahahaСамо ,че двете бели птици, като нищо може да заложат на тях Mr. Green
А така Дафне, заложи на нашата кошута, дето ще му бяга Wink,

# 173
  • София
Благодаря за фрагмана!   bouquet  Интересен ще е утрешния епизод.  Peace

Снежка, хубава е Фарах, спор няма!  Peace Имах предвид, че не е класическа красавица, като тези, който очите ти остават в тях от първия път. Но Фарах е много чаровна, има в излъчването й нещо много детско, момическо и в същото време някак женствено.  Heart Eyes 
Търсих снимки на Елчин Сангу от времето когато играеше във "Времето лети", но не намерих, затова пък ето няколко на Фарах.

# 174
Дафне,  Hugма много рано започна с отсвирването, джанъм !  Laughing
И на най- добрият ловец, му свършват патроните понякога ! Ще видим как ще е, още много рано. Peace

Ники, ама недей им дава идеи сега !  Mr. Green
Скрит текст:
Мурка.... и тя бяга, вярно е ! Ама и тя срещу него !  Laughing Laughing

# 175
Дафне - Не бъди толкова категорична в мнението си за Сеит ще те изненада. 
Joy Joy Joy По-скоро Курт Вас ще изненада, защото очаквате филма да е по книгата, но много пъти се каза, че няма да е така. Както при ЗП. Само финала бил задължителен.

# 176
Госпожата, побеснява той, за пред хората, а вечер кой го топли, едва ли спомените hahaha hahahaСамо ,че двете бели птици, като нищо може да заложат на тях Mr. Green
А така Дафне, заложи на нашата кошута, дето ще му бяга Wink,
Нямам никакви грижи с Гюзиде, тя хареса Джелил, какво остава като види Къванч. Пиша я като бройка. Joy

# 177
язък, че не са я издали, ама да се надяваме, че преди телевизионния финал вече ще са я издали и ще успеете да ни я разкажете ...тъй де, да не умрем от нетърпение и стрес от неизвестното

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

lorsmile3501 smile3501
И аз не съм чела книгата и не смятам да я чета - просто гледам красивия филм за удоволствие и между другото, научавам по нещо. Laughing
А постингите също са интересни. Joy Joy

# 178
Подругите  нали разрешиха след излизането на епизода да се публикуват материали от участници в масовката.
Ето откъс от един разказ, за който не го е чел
Скрит текст:
 Позавчера, в последнюю съёмочную ночь, Шура спрыгнула с поезда в объятия Курта, и они вместе повалились на массовку с чемоданами, которую почему-то никто не предупредил об этом предстоящем прыжке. Но вроде обошлось без жертв и травм, Шура не ныла, съёмки продолжились.

И линк към новостите  

https://vk.com/topic-59313557_29589583  

Joy Joy

# 179
Зарани  Hug ама пък и ти какви снимки само и намери ... ужасТ, въобще не ми харесва на тях. предпочитам си я като Шура
особено на тази  е ... все едно 40 годишна

хайде да не мислим още от сега кой ще е изненадания на края ... още 2 серия не сме гледали  hahaha
Момичета, във Вики пише, че филмът ще е до 10. 06. Явно 16 серии ще е първи сезон  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт