Отговори
# 150
  • София
3/Как ще закарат Гюзидето в Истнабул
Мурка ще е Гюзиде, и според мен. Трябва минимум две жени да са около Къванч. Шура и Гюзиде. Баронесата остава в Петербург.
Преди няколко страници, мисля, Павлина обясни. Крим е била последната крепост на белогвардейците.
Дори и след тяхното разбиване, болшевиките избиват 10000 души от мирното население. Така, че страхът от  войната ще  накара семейството да отиде на по-спокойно място.
Не мисля, ще е твърде нагласено... може да се случи нещо преди да заминат в Турция но според мен Гюзиде не е прототип на Мурка. Може Сеит по настояване на баща си да се сгоди за Гюзиде като подходящо момиче за него но няма да е Мурка. В книгата ясно са показани доста неща за семейството на Мурка и за нейният образ и въобще това как едно малко и необразовано момиче в строго семейство приема това което и показва този странник.  Гюзиде изглежда прекалено нахакана. Ще погледаме и ще видим какво са написали двете бели птици. Те винаги имат изненади - някой път приятни, друг път неприятни (Ойку).

# 151
  • София
Госпожата,  Hug аз нали обичам да се ровя много за инфо, та знам, че не и е първа роля това на Елчин Сангу. Играеше във втория сезон на "Времето лети", но не целия, аз например там съм я гледала. Героинята й беше гаднярка и добре се справи с изпълнението й. Втората снимка е от там. А непосредствено преди този, се е снимала в един младежки сериал - Една любовна история.

# 152
Не знам защо, но след първата серия си мисля, че Къванч ще играе отрицателен персонаж. А, дано!

# 153
може ли още веднъж да ПОМОЛЯ !!!!   Mr. Green Mr. Green Mr. Greenда не преразказвате книгата

аман от това ' в книгата така, в книгата онака'...ей, големи читатели  hahaha hahaha hahaha

ние пък искаме - мечтатели ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 154
Абе, Фара си е страхотна.  Heart Eyes И как да не е хубава - толкова е нежна и чаровна, и с тези очи на кошута. Heart Eyes  На мен много ми харесва.  Heart Eyes А и има талант момичето. Peace

# 155
  • София
Едва ли ще играе отрицателен персонаж - по скоро ще се люшка между двама Сеитовци в себе си... Единият: влюбен, мечтател а другият: суровият войник достоен наследник на Мирза Мехмет Еминов. Ще видим де... но определено няма да му е от най-положителните роли на Киво със сигурност.

# 156
Госпожата,  Hug аз нали обичам да се ровя много за инфо, та знам, че не и е първа роля това на Елчин Сангу. Играеше във втория сезон на "Времето лети", но не целия, аз например там съм я гледала. Героинята й беше гаднярка и добре се справи с изпълнението й. Втората снимка е от там. А непосредствено преди този, се е снимала в един младежки сериал - Една любовна история.

Hug Hug Hug Много ти благодаря !   bouquet Ще видим тук коя ще е и каква ще е !  Peace
Още едно несъответствие -
Скрит текст:
Гюзиде е от заможно семейство,  а Мурка, завалията, е една беднотийка... ooooh!

Ей тук искам да ги видя да се разхождат Курт и Шура !  Heart Eyes

лор, ама не съм чула “вълшебната“ думичка !  Mr. Green Освен, ако не са я сменили с “аман“ newsm78
Съжалявам, аз съм от читателите, няма да се извинявам затова! Което хич не ми пречи да си мечтая !
В темите непрекъснато има поставяни откъси от книгата, цели глави, са преразказани или публикувани . Нормално е тези, които са чели романа, да правят сравнение . Не виждам никакъв проблем в това !

# 157
Все се пише да не сравняваме с Наташа, с Ана, били преди 100 години, но ето Ви стайлинга на Джейн от Сибирския бръснар. Разликата във времето с нашето филмче  е само 20 години, което е нищо за историята и модата.Даже има и далечна физическа прилика с Шура.

# 158
фрагман

# 159
Момичета, а обърнахте ли внимание на думите на Сеит към Осман, когато се сбогуваше с него ?Поръча му да е неговите очи тук, да ги пази. Защо му каза : " Аз няма да се върна " Какво означава това  newsm78
Терзи  newsm51 newsm51 newsm51

# 160

newsm51  love001 newsm51

Е, според мен, вече е влюбен ! Тоя влажен поглед иначе няма как да го докара !  Laughing

Г-ца Бързо се уча, фрагмана е в подкрепа на споделено от теб - ще се сблъскваме непрекъснато с Курт Сеит и със Сеит Еминов - нежният и влюбен мъж и свирепият и жесток войник !  Peace / как ти казват “на галено“ ?  Wink/

# 161
Терзиbouquet

Много бих се радвала да видя Фахрие до Киво ... но тя си има вече друга роля.

Скрит текст:

# 162
добре де, ми айде разкажете всичко и за какво да гледаме филма ?

още от първата серия обяснихте кой кого убил, дайте финала и да мирясаме  Joy Joy Joy Joy

# 163

още от първата серия обяснихте кой кого убил, дайте финала и да мирясаме  Joy Joy Joy Joy

Освен да си го измисля, няма как ! Прочела съм само първата част, втората още не е издадена. А и както разбра, надявам се, има доста различия . Така че, независимо от факта, че съм чела романа, очаквам да бъда изненадана, не по-малко от теб.
Но, като се замисля, мога и хубав финал да спретна като нищо !  Crazy Grinning Flutter Whistling

# 164

Освен да си го измисля, няма как ! Прочела съм само първата част, втората още не е издадена. А и както разбра, надявам се, има доста различия . Така че, независимо от факта, че съм чела романа, очаквам да бъда изненадана, не по-малко от теб.
Но, като се замисля, мога и хубав финал да спретна като нищо !  Crazy Grinning Flutter Whistling

язък, че не са я издали, ама да се надяваме, че преди телевизионния финал вече ще са я издали и ще успеете да ни я разкажете ...тъй де, да не умрем от нетърпение и стрес от неизвестното

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт