Зарани - На Medcezir не му ли снимаха финал на скоро?
Според мен, тя ще е централен образ и точно за нея ще оженят Курт /но тук тя е влюбена в Джелил, когото, както видяхме, тя смята за Курт погрешно/. За да я има Гюзиде при участващите в началото на филма, тя не е случайна. Та в този ред на мисли, смятам, че Нермин е продала тази книга за пари и просто не иска името на баба й да е истинското. Така или иначе промените, направени от Едже и Мелек са големи. Това е мнението ми.
Сериалчето доста добре си върви, най-много още един пълен сезон ще го снимат. Зависи колко от оригинала ще пренесат и в турската версия.
като нищо ще излезеш права в предположенията си.
Гюзиде се появи от нищото, Захиде веднага я хареса за снаха, тя приритва за Сеит, ама явно не го е виждала, та мерна Джалил...има нещо гнило в Холандия ! 
Според мен, тя ще е централен образ и точно за нея ще оженят Курт /но тук тя е влюбена в Джелил, когото, както видяхме, тя смята за Курт погрешно/. За да я има Гюзиде при участващите в началото на филма, тя не е случайна. Та в този ред на мисли, смятам, че Нермин е продала тази книга за пари и просто не иска името на баба й да е истинското. Така или иначе промените, направени от Едже и Мелек са големи. Това е мнението ми.
и аз така ! 
Друга ще е интифата тука - Гюзидето ще бори Дедовата Татяна най- вероятно.

ти да не би да искаш да ме откажеш от филма ?
Това няма да го понеса, честно!
че аз по-голям дребосък от нея май не знам
Харесва ми , ама само в главата, иначе добре си играе момичето. 
мисля точно като теб за Петро - и този сън, който сънува не е случаен - той май не би се поколебал да убие Сеит.