Отговори
# 120
Добра вечер, дружки !  Hug
Благодаря на всички, които са споделили размисли, страсти и емоции днес ! Много ми беше приятно да ви прочета !   bouquet

Зиз,  Heart Eyes Hug Heart Eyes ма как да не ги хареса човек начинът ?!  newsm51  love001 newsm51 Чакам да споделиш и ти мнение за епизода !  Peace

Бабче, добре дошла на страниците на темата !   bouquet

Много е хубаво с превод, нали момичета ? Стиснете стилно палци - дано успеем да се възползваме от знанията, уменията и опита на една дружка ! Praynig Praynig Praynig Като знам, какви преводи прави, ще е 6-ца от тотото, направо !  Praynig Praynig Praynig

Ники,  Hug не знам дали и как точно ще ни представят Мурка- навярно ще имаме удоволствието да се запознаем с нея, с оглед факта, че сериал гледаме, но идея нямам как ще я представят. В първата част на книгата, образът и не е много развит и не успях да си съставя определено мнение за нея . Предвид факта, че именно Мурка е бабата на Нермин, предполагам, че ще е в добра светлина представена. В романа, това, което ми хареса, е че авторката подхожда много честно към героите - не спестява нищо на никого - нито на дядо си, нито на баба си, нито на Шура .  Peace
 И като стана дума за Мурка - ма много щЪ вЪ замолА - Ойкута и Джемрета да не спрягате за ролята, щото са ми малко сините очета на първа страница !  Laughing Ще трябва да се вкарам в разход, да търся чеснови китки, ще се обезводня, ако при всяко влизане в темата, ми се налага да си плюя, я в пазвата, я три пъти през рамо !  Mr. Green
На мен, образът на Петро, определено ми е интересен . Много точно определение даде Курт за душата му - празна, опустошена...Въпросът е защо ? От къде се е взела тази празнина, кой е опустошил душата му, кой е вкоравил сърцето му, какво го е наранило ??? Запечатил се е в съзнанието ми, погледът му, когато пристигнаха в Алуща и Сеит прегърна майка си, както и по - късно, преди вечерята, когато се прегърнаха пред вратата. Освен завист, там прочетох и голяма мъка . Може би има нещо в детството и юношеството му, когато се е формирал характерът му, което го е направило такъв . Твърдо вярвам, че човек не се ражда лош или зъл. Много ми е интересно, какъв е случаят на Петро, какво е провокирало у него “лошотията“ ? Thinking

Вале,  Hug Дедовата Татяна и аз хич не я харсвам ! Нито като излъчване, нито като игра, пък за балерина - да не говорим ! Определено мисля, че Седа би била много по-подходяща за образа. Peace

# 121
Много често взехте да споменавате Ойкуто, че направо се плаша. Mr. Green Ако ще е тя, по-хубаво хич да не стигат до Мурка. Stop

тя Ойкюто си изигра вече нейната главна роля с Къванч, ама Мервето може да се пробва още веднъж

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

По-добре ще е, ама и тя заета.  ooooh! Нурбану Султан е във ВВ. Wink

# 122
Та в този ред на мисли,много си права когато определи, случилото се след убийството от Петро на войничето като - чест.
Ако Борински беше почтен военен сам щеше да предложи на Сеит този вариант.Иначе го очакваше военен трибунал,който действа по бързата процедура и щеше да последва или разстрел или заточение в Сибир,защото като аристократ можеше да го "откупи" фамилията-по-добре в заточение,но жив.
Така си мисля аз.Но Петро явно се оказа страхливец - затова и Сеит му посочи два варианта .
Очаквам много подлости и коварства от него барабар с онази кифла-баронесата.

Чета, чета за тая чест и нещо не разбирам. Защо не се поясните малко повече. Как така случката в гората е проява на безчестие за Петро и въпрос на чест за Курт. И двамата постъпиха нечестно спрямо пагона. Единият не изпълни заповедта на командира, другият - устава, в който се е клел.  Курт като военен продължава да е отговорен за случая, ако Петро реши да го изпее. Като нищо  сред някоя серия могат да изкарат, че убитият е  шпионин и е донасял за позициите на руснаците..Щото не му беше там мястото, нали така. И Петро става герой. Какво ще прави тогава Курт. Разби живота на Петро. И самият Курт предложи оставката за да спаси честта на Петро.   Дълбоко грешно.  Получи се точно обратното - всички недоумяват, не одобряват и дори съжаляват Петро, че е напуснал армията и не е на фронта. Снизходителните погледи са факт. Така, че точно Курт унижи и смачка  честта на Петро, лиши го да възможността да изпълни дълга към Родината. Ето, това вече е основание за мъст във времена, когато  честта е била над всичко. Колкото до Петро, да, показа страх  от трибунала, но пак заради честта. Човекът искаше да се бие за Родината.Така, че не можем да го наречем страхливец.
Малшанс, просто.

# 123
   Здравейте момичета,дами
/както на Вас ви харесва и както се чувстване,приемете обръщението ми Hug/

Аз имам доста да ви догонвам и всеки прочетен пост ми е интересен  Hug Hug
   А пиша,защото споменавате за желания, Хазал да играе Мурка Hug Hug Hug
   Аз също много бих искала да я гледам на екран,но точно днес е пуснато по сайтове интервю с нея,в което говори за последния си филм,които тя  приключи със снимането  тези дни. На въпрос за участие в нов сериял е отговорила,че няма са участва скоро ooooh!Хазал никога сама не говори за проектите си предварително,но ... не е изтекла и информация .
   Явно с този женски образ може би ще бъдем изненадани като визия и решение на продуцента newsm78 Hug Hug Hug

# 124
Снеж, колкото и да си балалайкаме тука ние, едва ли някой ще заложи на екранна двойка - "втора употреба"  Laughing Laughing

така че некоя нова звезда чакаме, ама то напоследък не се сещам нещо да е изгряло,  а и как да изгрее и къде, като се има предвид как яко режат сериалите още в дебютна фаза... Mr. Green

# 125
Много често взехте да споменавате Ойкуто, че направо се плаша. Mr. Green Ако ще е тя, по-хубаво хич да не стигат до Мурка. Stop

тя Ойкюто си изигра вече нейната главна роля с Къванч, ама Мервето може да се пробва още веднъж

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Е тва ся е приказка hahaha hahaha. Никакви Ойкюта, Хазалки( мерси за инфото mariola_sha, олекна ми)  , не дай Боже и стрина Нюргюл(че как бяха я лепнали за 20 г. девственица с Ялдъръмов, като нищо и тук да я изтипосат, както е безработна)Това ми е топ 3 ,дето могат да ме откажат от гледане, на какъвто и да е сериал, всичко друго, ще го преглътна.

Майтапа настрана, не знаех, че не е определена актрисата, сега ме втресохте.

# 126
Ей, Ники. Crossing Arms Mr. Green

ЛорHug да, и по-добре, така и Ойкуто отпада. Wink Grinning Абе, майтап да става, ама за О. съм сериозна. Joy Joy Joy

# 127
  • София
Зарани - Фахрие е заета в момента с Чучулигата - а и едва ли ще завърши само с един сезон.

Shocked  Втори сезон. Тия не са добре, ще съсипят хубавия роман.  ooooh! Ако вече не са го направили.  Rolling Eyes

Мерве и на снимка не ща и да я видя, а Берен..... ми не ми харесва това момиче като актриса и това е, ако ще и да е любимка на папата.  Crossing Arms Виж, ако Хазар, дето игра в Север Юг - Симай, не беше заета, щеше да и пасне идеално ролята.  Peace
Каквото такова, ние първо да видим дали ще стигнем до там. Рибата е още в морето, а ние приготвихме тиганите.  Mr. Green

# 128
  • София
Мариола -  Като знам кои са сценаристите на сериала - ако ни изненадат ще е лошо - последната им изненада (Ойку) още не мога да я преживея. По-добре да заложат на някоя добре изпитана рецепта. Аз мисля, че може и да си откраднат някоя актриса от ВВ... там бая се извървяха но пък всичките бяха изключително талантливи.
Ники - Не така за Нюргюлчето - тя ми е слабост заедно с Беренката и Сонгюл

Зарани - Къде играе сега Хазарката?

# 129

Скрит текст:
Момичета, излизат ли реклами между постовете ? При мен на всеки два- три поста, помежду им се мъдрят реклами разни, ужасно дразнещо е !  Crossing Arms

Сега се сещам, че Хазар бях си харесала за Мурка - страхотна игра напрви това моме в КГ !  Peace

# 130

Мурка, Мурка.... ама ако сложат Йойкюто за Мурка, ще ви питам аз.  Mr. Green
Майтапа на страна, симпатично ми е девойчето, но и аз не я искам.  Peace

В интерес на истината и според мен, за разлика на Джемрето, Фарах - няма грам сексапил и зелен поглед, с който да омайва мъжете. И ако не  я бяха посочили на Курт, нямаше никакво внимание да й обърне.

# 131
Къванч е обявен за мъж на седмицата...  Embarassed Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://diyediye.com/2014/03/07/man-of-the-week-kivanc-tatlitug/

# 132
Зарани - Фахрие е заета в момента с Чучулигата - а и едва ли ще завърши само с един сезон.

Shocked  Втори сезон. Тия не са добре, ще съсипят хубавия роман.  ooooh! Ако вече не са го направили.  Rolling Eyes

Мерве и на снимка не ща и да я видя, а Берен..... ми не ми харесва това момиче като актриса и това е, ако ще и да е любимка на папата.  Crossing Arms Виж, ако Хазар, дето игра в Север Юг - Симай, не беше заета, щеше да и пасне идеално ролята.  Peace
Каквото такова, ние първо да видим дали ще стигнем до там. Рибата е още в морето, а ние приготвихме тиганите.  Mr. Green

Берен е всеобща любимка, дотолкова, че ако влезе в сериала, Шурка може направо да я застрелят, толкова излишна би станала  Joy Joy

За папата не съм чувала какви са му пристрастията относно турските сериали, ама и той душа носи  Mr. Green

# 133
  • София
Зарани - Къде играе сега Хазарката?

В Medcezir - Прилив и отлив с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая.

Ох Лор,  Joy  Joy  Joy

Всеобща любимка, но точно тя и други две три, биха могли сериозно да ме откажат от гледане.  Laughing

Дефне, много харесвам Фарах, но не мога да си изкривя душата, и за мен не е кой знае каква красавица. Като започнах да гледам "Времето лети", тя ме грабна в последствие благодарение на играта си.  Peace

# 134
"Зад вратата" чу и съветите на бащата, Курт да се забавлява в Москва и Петроград, но да се жени за туркина. Затова започна да се навърта около Шура - иска да я запази.  
Абсолютно съгласна. Затова мисля, че накрая Петро ще си прибере Шура, разбита от Курт.

Общи условия

Активация на акаунт