Отговори
# 105

Петро ми е много интересен. В този епизод са му сложили ролята "зад вратата". Точно затова не мога да го определя все още като "гадняр". Когато каза, че му завижда го оплюх, а се оказа, че му завижда за спокойният сън през нощта защото не е убил свой. Видя ми се искрено загрижен, когато му обясняваше за назначението на фронта и, че ще се бие със свои. Накрая усмивката му ми изглеждаше като "каква ирония на съдбата!". От друга страна ми е и мъчно за него - една секунда страх и живота му се изплъзна - та той от дете се е подготвял да стане военен. Сега трябва да свикне с цивилния живот, да си намери нова професия, а войната чука на вратата.
"Зад вратата" видя обичта между Сеит и майка му -нещо, което най-вероятно му липсва като на повечето дворяни. "Зад вратата" чу и съветите на бащата, Курт да се забавлява в Москва и Петроград, но да се жени за туркина. Затова започна да се навърта около Шура - иска да я запази.  Не разбрах, обаче, защо се включи в играта на баронесата - от желание да я запази или имат някакви стари истории.

Напълно споделям усещанията  ти за  Пётр.

Наистина какво злощастно стечение на обстоятелствата му коства цялата военна кариера...

За руските военни от онова време това си е направо равнозначно на смърт. Там  да служиш на царя и Родината е основен приоритет.
Но наистина нямаше друго решение за него, именно заради честта.

Добра игра на актьорите. На мен честно казано обстановката ми изглежда малко постна, навярно защото неволно сравнявам с руски филми за същия период, но като за сериал и то който прави Турция е струва ми се на границите на финансовите възможности на продукцията. Постарали са се хората.

Девойката в ролята на Александра нещо не ми легна на сърце. Играе момичето, но ...и аз не знам какво точно не ми угоди, може би визуално  newsm78
И сестра и и Татьяна са къде-къде по-красиви. И много си кокори нещо очите...Хайде сега, не сме виждали ние как се играе 'наивност'. Преиграва сякаш.
Та с две думи, май и аз ще съм за 'Мурка' Joy Joy

Къванч ми е странно да го възприемам толкова ....ммм...зрял/ няма да кажа възрастен Mr. Green/

Баронесата играе супер, дано и нататък да има активно участие.

Интересно дали ще се въртят във филма повече около романтичната линия / сигурно да, като се има предвид, че трябва да се зарибява аудиторията за рейтинг/ или ще наблегнат на по-истинските неща в живота на Курт Сеит - военната му кариера и всичко, свързано с нея. Лично за мен по-голямата драма е, че го изпращат да се бие срещу своя кръв, отколкото, че оная малката ще страда по него  Mr. Green

ох, само искам да спомена в допълнение, че се смях с глас, когато чух Курт Сеит да казва на  Пётр

култовата реплика "Олмаз" hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 19:59 от lor

# 106
Бабче, добре си дошла!
Лорич, посестримо Мурке, бързо яхна метлата ,къз hahaha,как да не ти удари човек едно рамо, като мислим еднакво, що ли Joy Joy - спойлери, моля!И аз не съм чела умишлено нищо, освен за триъгълника, пустата геометрия, нали ми е на сърце  Wink и не искам да знам предварително.

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 20:00 от nikita1

# 107
  • София
Gawina, мен английският ме устройва, това което ми създава проблем е сайта. Затова избягвам да гледам нещо от там.

Мурка, Мурка.... ама ако сложат Йойкюто за Мурка, ще ви питам аз.  Mr. Green
Майтапа на страна, симпатично ми е девойчето, но и аз не я искам.  Peace

# 108

Благодаря,момичета.Надявам се да е   интересно и забавно при вас.Днес гледах 1 серия на Макссдериал на руски .Ако може някой от вас да ми даде инфо  кога го дават и по коя турска телевизия? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 109
  • София

Благодаря,момичета.Надявам се да е   интересно и забавно при вас.Днес гледах 1 серия на Макссдериал на руски .Ако може някой от вас да ми даде инфо  кога го дават и по коя турска телевизия? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Star Tv, Вторник 20.00

# 110
Gawina, мен английският ме устройва, това което ми създава проблем е сайта. Затова избягвам да гледам нещо от там.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ай ся, пепел ти на устата, ако не друго, за Киво помисли, гръбначното изкривяване не му мърда .

# 111
  • София

Зарани пепел ти на устата никакво Ойку не искам да виждам до Киво.... бих се зарадвала на Берен(любимка ми е, а и на скоро приключи с Intikam) или Хазал нейният проект също приключи. Ако сложат Берен за Мурка веднага преминавам в този отбор - обожавам го това момиче.

# 112

Добре, че по Стар Тв инак с Канал Д едва ли щяхме да я докараме чак до Мурка

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 113
Здравейте, момичета, да споделя и аз своя прочит на 1 серия, доближава се до Гавина, Дива, фенче, госпожата.

Случаят с убития войник представя Сеит като мъж на честта, благороден и верен приятел. Не можеше да скрие, че Петро не се подчини на заповед, изплаши се и загуби самообладание. Направи компромис за да защити честта на приятеля си, но приемлив компромис - не допусна да се замаже вината на Петро, но не допусна и да загуби доброто си име. Погрижи се за съдбата на осиротялото семейство. Отдаването на чест без шапка, въобще не ме смущава. Направи го не по устав, а искрено, от сърце, като войник на войник.

За Шура - видя колко е млада, отказа се от облога. Разбра, че тя не става за игра, че не е момиче за забавление. Думите "отдать должное балу" означават "нека да танцуваме", и Сеит се впусна в танци, но не с Шура, именно от желание да я предпази от себе си.

Обаче, не можа да се освободи от образа й, а когато баща му го попита има ли някоя дама, която ще тъгува за него, той си спомни Шура. Едва ли човек, който заминава за война, се сеща за жените с които се е забавлявал или за някоя която е "заковал".

Не разбирам защо мислите, че образът на Петро в сериала е различен от книгата. Просто в началото още не е този, в който ще се превърне. Никой не се ражда лош, става такъв под влияние на различни фактори. Страх, завист, ревност - има ли ги у Петро? Те ще избуят и ще го направят този Петро, когото знаем на какво е способен от романа.

Да споделя още, че никак не харесвам Дедова в ролята на Татяна. Дори бг балерини си личат по стойка, походка, как се движат, как си държат главата. А руските балерини, особено такива като Татяна, които се ползват дори с вниманието на царя, са много висока класа! Нищо подобно не видях у Татяна, нито на сцената. Това не мога да си обясня, защото дори третокласните им спектакли са много добри. Туристите в Петербург плащат луди пари за билети за балет, можеха поне няколко сек. добър балет да вкарат в серията.

Бабче, добре си дошла!  Simple Smile

# 114
Много често взехте да споменавате Ойкуто, че направо се плаша. Mr. Green Ако ще е тя, по-хубаво хич да не стигат до Мурка. Stop

# 115

Добре, че по Стар Тв инак с Канал Д едва ли щяхме да я докараме чак до Мурка

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Благодря-утре в 20ч.съм в първа ложа на салона Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 116
  • София
Ай ся, пепел ти на устата, ако не друго, за Киво помисли, гръбначното изкривяване не му мърда .

Joy Joy Joy

Те която и да сложат, на него гръбначното изкривяване му е в кърпа вързано. Не се сещам за актриса, която хем да е много млада, хем много висока.  Rolling Eyes

Ама вие тук все харесвате актриси дето аз не.  hahaha  Берен едва ли ще се съгласи да играе във второстепенна роля, а и тя нали каза, че ще се снима чак догодина, ако нещо и хареса. Хазал е що годе по-приемлив вариант. Ама най държа на Фахрие. А, ми ето да, тя е младолика ще мине за по-млада от Шура. Пък и за Къванч мисля, Wink прилично висока е, така няма той да се навежда кой знае колко.  Laughing

# 117
Много често взехте да споменавате Ойкуто, че направо се плаша. Mr. Green Ако ще е тя, по-хубаво хич да не стигат до Мурка. Stop

тя Ойкюто си изигра вече нейната главна роля с Къванч, ама Мервето може да се пробва още веднъж

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 118
  • София
Зарани - Фахрие е заета в момента с Чучулигата - а и едва ли ще завърши само с един сезон. А и ролята на Мурка - не е второстепенна - има цяла книга за нея и отношенията и със Сеит а и най-вероятно няма да ни я покажат още този сезон, така че аз мога да си се надявам на Берен Simple Smile Simple Smile а и знаем колко много я харесват двете бели птици. А и в едно още интервю по времето на КВФ,  Едже беше споделила, че иска отново да събере Къванч и Берен като екранна двойка, даже го обмисляли за неин партньор в КВФ, но тогава Берен им препоръчала Енгин.
Лор - Много харесвам Мерве - ама хич не ми се връзва с образа на Мурка иначе бих се радвала отново да ги съберат защото са хубава двойка.

# 119

Пишете,че рускините са оплюли нещо-къде  ги гледате?Явно и те имат група-пуснете линк,ако не ви затруднява.При вас серията видях че е на английски.След колко време излиза превода? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт