Отговори
# 135
  • София
"Зад вратата" чу и съветите на бащата, Курт да се забавлява в Москва и Петроград, но да се жени за туркина. Затова започна да се навърта около Шура - иска да я запази
Абсолютно съгласна. Затова мисля, че накрая Петро ще си прибере Шура, разбита от Курт.
Не мисля, колкото и се отклоняват книгата не мисля, че ще се стигне до там, че накрая да ги съберат.

Зарани - На Medcezir  не му ли снимаха финал на скоро?

# 136
  • Тук някъде.....
Момичета, чета за Мурка - да си кажа и аз мнението  Laughing Като гледам Едже и компания какво правят и че следват само корицата на тази книга, според мен, ние вече познаваме Мурка, само че не се казва така. Гюзиде  Peace Според мен, тя ще е централен образ и точно за нея ще оженят Курт /но тук тя е влюбена в Джелил, когото, както видяхме, тя смята за Курт погрешно/. За да я има Гюзиде при участващите в началото на филма, тя не е случайна. Та в този ред на мисли, смятам, че Нермин е продала тази книга за пари и просто не иска името на баба й да е истинското. Така или иначе промените, направени от Едже и Мелек са големи. Това е мнението ми.

# 137
  • София
Зарани - На Medcezir  не му ли снимаха финал на скоро?

Не, бъркаш явно.  Peace  Сериалчето доста добре си върви, най-много още един пълен сезон ще го снимат. Зависи колко от оригинала ще пренесат и в турската версия.
Ма то като се замисля, в тая навалица от спрени сериали, няма как човек да не почне да ги бърка, кой спрян, кой още върви.  Mr. Green

Софи, има логика в това което пишеш. Ние тук хвърляме боб коя да е Мурка, а те вече да са я избрали, че и преименували.  Mr. Green

Госпожата, стискам силно палци да се получи!  Praynig Praynig Praynig

# 138
Софи,  Hug като нищо ще излезеш права в предположенията си. Peace Гюзиде се появи от нищото, Захиде веднага я хареса за снаха, тя приритва за Сеит, ама явно не го е виждала, та мерна Джалил...има нещо гнило в Холандия !  Thinking

Иначе, Нермин във всички интервюта казва, че много се е колебала преди да я убедят да продаде правата и ще държи на достоверност. Ама като гледам ...

# 139
Момичета, чета за Мурка - да си кажа и аз мнението  Laughing Като гледам Едже и компания какво правят и че следват само корицата на тази книга, според мен, ние вече познаваме Мурка, само че не се казва така. Гюзиде  Peace Според мен, тя ще е централен образ и точно за нея ще оженят Курт /но тук тя е влюбена в Джелил, когото, както видяхме, тя смята за Курт погрешно/. За да я има Гюзиде при участващите в началото на филма, тя не е случайна. Та в този ред на мисли, смятам, че Нермин е продала тази книга за пари и просто не иска името на баба й да е истинското. Така или иначе промените, направени от Едже и Мелек са големи. Това е мнението ми.

това момиче ми хареса много още от пръв поглед...ако си права, ще черпим  newsm10 smile3503

# 140
Зарани,  Hug и аз така !  Praynig

Ама пък, като се замисля, Мурка се явява на един доста по- късен етап- чак в Истанбул и след появата на семейството на Шура. И изобщо не изглежда по начинът, по който изглежда Гюзиде - една смотла е в началото. ooooh! Друга ще е интифата тука - Гюзидето ще бори Дедовата Татяна най- вероятно.  Peace

# 141

Браво!Много вероятно и логично звучи.Сигурно, за прочелите книгата, които знаят ,че не съществува героинята, дето я видяхме, ще е още по-логично.

Ей го на рейтингът от подругите в Хентелигентната група-аб, демек ,като нас hahaha
Какво се оплакват, не ми е ясно, Векът що народ изтрепаха и в Обущарят що чипици поправиха, да го докарат до толкова, а тук от раз.

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 21:39 от nikita1

# 142

Като за след пилотен епизод, сме си много добре !  Peace Благодаря, Ники !  Hug  bouquet

# 143
  Брех newsm78 newsm78 newsm78Много дълъг стана списъка с предположения  Hug Hug Hug Hugа харесвания всякакви  Hug Hug Hug Hug
  Днес четох за пускането в неделя на нов сериял по Шоу-тв..ами внесли са си маджарска моделка и артистка за цвят да играе Shocked Joy Joy JoyТака,че може със всичко да бъдем изненадани Hug Hug Hug Wink Wink

# 144
# 145
  • София
Цъ и аз не, мисля  че Гюзидето ще е Мурка... по няколко прични:
1/Мурка се появява много късно в живота на Сеит
2/В книгата Мурка е доста свита а и хич, не изглежда като Гюзиде
3/Как ще закарат Гюзидето в Истнабул
4/В книгата много силно е застъпен неприязънта на семейството на Мурка към новодошлите от Русия и порочният живот който живеят.
Съгласна съм с госпожата, че по скоро Гюзидето е предназначена за Джелил, за да има и там някаква любовна драма. Мурка ще ни я покажат чак в Истнабул....

# 146
3/Как ще закарат Гюзидето в Истнабул
Мурка ще е Гюзиде, и според мен. Трябва минимум две жени да са около Къванч. Шура и Гюзиде. Баронесата остава в Петербург.
Преди няколко страници, мисля, Павлина обясни. Крим е била последната крепост на белогвардейците.
Дори и след тяхното разбиване, болшевиките избиват 10000 души от мирното население. Така, че страхът от  войната ще  накара семейството да отиде на по-спокойно място.

# 147
Elçin Sangu   -  Güzide , като я понагласят... 

# 148

Ники,  Hug аз нали не съм наясно кой- кой е  Laughing, не познавам огромната част от турските актьори / чак ми е неудобно като ги заизброявате Blush/, та това моме, къде и играло, играло ли е изобщо ?
На първата снимка ми харесва, ама не съм особено впечатлена като цяло. Peace И още . Laughing

# 149
Много често взехте да споменавате Ойкуто, че направо се плаша. Mr. Green Ако ще е тя, по-хубаво хич да не стигат до Мурка. Stop

тя Ойкюто си изигра вече нейната главна роля с Къванч, ама Мервето може да се пробва още веднъж

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Хай, дружки!  Hug
Бабче  Hug welcome
Лор  Hug ти да не би да искаш да ме откажеш от филма ?  Joy Joy Joy Joy Joy Това няма да го понеса, честно! Laughing
Значи Йойкю е ниска, ама Хазал ставала  Joy Joy Joy Joy че аз по-голям дребосък от нея май не знам  newsm78 Харесва ми , ама само в главата, иначе добре си играе момичето. Peace
Вале  Hug мисля точно като теб за Петро - и този сън, който сънува не е случаен - той май не би се поколебал да убие Сеит.
Скрит текст:
и в книгата щеше да се опита да го направи, ама ... той го отнесе
Много бих се радвала да видя Фахрие до Киво ... но тя си има вече друга роля.

Общи условия

Активация на акаунт