Отговори
# 255
  • София
След като изгледах преведения епизод, имам няколко подозрения за това което ще се случи докато Сеит и другите са на фронта. Според мен, докато Сеит е на война ще сгодят Шура и Петро  след като се е получил хабер, че Сеит е тежко пострадал/ убит и когато Сеит се върне ще разбере някои истини за Петро. След като гледах епизода с буквички, съм напълно, сигурна че Гюзидето е за Джелил, тя предположи, че това е сина но Еминови но си хареса Джелил - т.е ще има драма на фронта Татяна-Джелил-Гюзиде. Друго което ми идва на ум след превода е, че Петро има нещо общо  изпращането на Сеит точно в Галиция -  най-тежкият фронт, а и там ще се бият с турците. За мен той се надява Сеит да не се върне жив... Друго в което се убедих е, че Сеит наистина е влюбен в Шура.

# 256
Поехали !  Hug Приятно гледане, дами !  Hug

БУ, и на мен ми мина през ума, че лошата вест ще е свързана със Сеит. Peace

# 257
Нали текат реклами в момента? Да не гледам грешен линк нещо?   Laughing

# 258
  • София
Аз имам съмнения, че "лошата вест" може да е изфабрикувана от Петро!

# 259
Нали текат реклами в момента? Да не гледам грешен линк нещо?   Laughing

Heart Eyes Hug Heart Eyes реклами има, да !  Peace

БУ, имаше бекстейдж снимки, на които Сеит е ранен, но предполагам, че ще представят нещата далеч по- трагични . Пък Петро ще е наблизо, да я утешава, зер Курт нему я повери !  ooooh!

# 260
  Приятно гледане Hug Hug HugАко имате Старт Евро ooooh! #2gunfire #2gunfire в пакета на кабелната:2gunfire:вървят реклами на една забрадена и каканижат като ермомелки #2gunfire #2gunfire #2gunfireИма разлика в излъчването ooooh! ooooh! ooooh!

# 261
Аз гледам тук :  http://www.startv.com.tr/canli-yayin Засега върви перфектно !  Peace

# 262
Ето един коментар за кримските татари. Есенцията е, че една част са проруски, друга - протурски настроени.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3559212

Божидар Димитров пак се прави на компететентен за всичко...ама не е ...

според него / в съседния на този линк/,  'Украйна' значело Покрайнина  Laughing Laughing

ще има да взема - Украйна значи ' В нашия край'  Mr. Green

обаче за българите там е прав  Wink

Скрит текст:
Конструкторите на съвременната държавна система в СССР дали на тази територия името Украйна, което означава покрайнина. "Доста недостойно име за една държава, защото веднага изниква въпросът - чия покрайнина?" разсъждава Димитров. Покрайнините според него са две: едната е полско-австрийската част на тези земи, наречени днес Западна Украйна, а другата руската част на тези земи, които са се оформили като такива през последните 200 г.

Той твърди, че след скитите историята на Украйна е свързана пряко с българите, които заемат тези земи, вкл. полуостров Крим от IV в. нататък. "Тези земи са били част от Велика България и доказателство за това е, че първите двама български владетели -
Кубрат и Аспарух, са погребани в днешна Украйна Кубрат - в района на Полтава, а Аспарух - в село на юг от него", разказа Димитров. След като преминават Дунав, българите постепенно се изтеглят от тези земи, заети от хазарите - племе, което приема юдейската вяра. А крайната източна граница, по която българите се задържат чак до XIV в., е течението на р. Днестър.

В тези векове Византия държи само град Херсон. През XIII и XIV в. крайбрежието на Крим се изпълва с генуезки и венециански градчета. Османските турци, с помощта на оцелелите татари в Златната орда, съкрушила Киевска Рус със столица Киев след 1240 г., ги унищожават. Тези крайни райони се заемат последователно от тогавашни съюзници на българите - печенеги, кумани и най-накрая татари.

Татарското кримско ханство става васал на Османската империя и неин верен съюзник. Тъкмо татарите дават на полуострова името Крим, което означава "крепост", както твърдят други историци.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 20:22 от lor

# 263
привет, дружки!  Hug
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Бу  Hug радвам се за теб!    bouquet
Е, много дълго преговарят 1 епизод ...

# 264
Аз гледам тук :  http://www.startv.com.tr/canli-yayin Засега върви перфектно !  Peace

най-перфектно ще е, ако има канал, който сам елиминира озетите и рекламите и си дава направо филма  Joy

# 265
  • София
queen - Сравнение с kanald  е малко преговора Simple Smile  Crazy там е плътно час всеки път.

# 266

най-перфектно ще е, ако има канал, който сам елиминира озетите и рекламите и си дава направо филма  Joy

Laughing Освен да се запретнем и една телевизия да спретнем !  Peace
Ми дано и днес да няма много реклами, както в първи епизод. Praynig

# 267
Приятно гледане! Hug

# 268
# 269
  • София
Момичета при вас как е качеството на картината?

Общи условия

Активация на акаунт