Отговори
# 300
Залъгаха ни тука с няколко целувки и няма кекс сцена. Crossing Arms Joy Joy Joy

ама нищо ли нямаше  newsm78

на мен  ми излизат разни такива в фейса? тук какво правиха  newsm78

Гледаха се и пак се цункаха. Wink Peace

# 301
  • София

ама нищо ли нямаше  newsm78

на мен  ми излизат разни такива в фейса? тук какво правиха  newsm78

Меги само това ни показаха но не и нищо друго...

Ще сгодяват Шура за Петро.

# 302
Странно за мен но не П. а М. се оказа болшевик

Мариола  -  Татяна не е коя да е балерина. Тя е най-известната балерина в цяла Русия, прима балерината на Болшоь. Дори реалната Т. Чупилкина и до днес е във всички учебници в Русия. Била е една от най-красивите и известни жени в цяла Русия по онова време.
 сигурно си права,но не мисля,че са преглъщали социалните различия. #2gunfire #2gunfire
  Не споря за фактите,а за нравите и настроенията Hug Hug Hug Peace

# 303

ама нищо ли нямаше  newsm78

на мен  ми излизат разни такива в фейса? тук какво правиха  newsm78

Ей, тва софиянките нЕмате срам !  Mr. Green

mariola_sha,  Heart Eyes Hug Heart Eyes да не стане и нашата като на братята македонци само !  Joy Joy Joy Joy

# 304
  Не ми забаелязвайте  Praynig Praynig Praynigаз съм назад с картината,че гледам Евро Старт #2gunfire #2gunfire #2gunfire..брех... Shockedама само видях,че и махна фибата #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 305
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Меги, според мен това беше сцената след "нямането" на секс. Целуваха се, той измъкна шнолата от косата й, косата се разпиля и следващата сцена беше тази -  голи, приказват си и се целуват. За мен това си беше парекселанс сцена след секс, нямам никакви съмнения. Все пак не е американски съвременен филм да дадат как сменят няколко пози - сметана, лед, мед ит.н.

# 306

ама нищо ли нямаше  newsm78

на мен  ми излизат разни такива в фейса? тук какво правиха  newsm78

Меги само това ни показаха но не и нищо друго...

Ще сгодяват Шура за Петро.

Hug Hug Hug Hug
 видях гооооо.... Hug Hug Hug

# 307
  • София
Болшевиките започват атака, отвлекоха войничето.
Миша ще направи нещо на Татяна.

В тази серия ни запознаха и с генерал Богаевски чичото на В. и Ш. който занапред доста ще им помага.

# 308

мариолка, те Хазал за сцената в банята я разпнаха, пък тия тук с тоя гол Къванч...
в АШК младежът даже си беше с тениска  Laughing Laughing Laughing

# 309
  • София
Двете бели птици ни готвят изненада, ще е свързана с Петро и Миша определено.

# 310
  • In the light side of the Moon!
Меги, според мен това беше сцената след "нямането" на секс. Целуваха се, той измъкна шнолата от косата й, косата се разпиля и следващата сцена беше тази -  голи, приказват си и се целуват. За мен това си беше парекселанс сцена след секс, нямам никакви съмнения. Все пак не е американски съвременен филм да дадат как сменят няколко пози - сметана, лед, мед ит.н.

ееее браво.... на мен и едно махане на шнола ми е достатъ4но   Joy Joy Joy Joy

благодаря на вси4ки   Hug

# 311
  • София
Когато публикуват диалозите ще направя по-точен превод.

# 312
Татяна обаче, шведска стомана ! Изобщо не се издаде, че знае какъв е станал Миша !

А така, лор, кажи им !  Peace
Дами, ама изобщо не може да се оплачете от липса на голи мъже, еле пък Къванч !  Laughing Ми то не бе сцената в банята, по пищимали, после в Карагьол по гащи, сега пак гол до кръста ! Дур бе, спрете се малко !  Laughing

Тина много зла бе !
Ох, мислех, че подслушването е национален спорт само в Турция, ама явно не !  ooooh!

# 313

мариолка, те Хазал за сцената в банята я разпнаха, пък тия тук с тоя гол Къванч...
в АШК младежът даже си беше с тениска  Laughing Laughing Laughing
Лорче Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes уф, тези от техния СЕМ що не вземат да жумят #2gunfire #2gunfire #2gunfireче както съм им набрала...само забратки ще трябва да гледаме #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 314
  • София
Тина не зла е опитва да се да предпази Шура. Каза и, че се страхува да не разбият сърцето и да страда

Общи условия

Активация на акаунт