Отговори
# 315
Меги, според мен това беше сцената след "нямането" на секс. Целуваха се, той измъкна шнолата от косата й, косата се разпиля и следващата сцена беше тази -  голи, приказват си и се целуват. За мен това си беше парекселанс сцена след секс, нямам никакви съмнения. Все пак не е американски съвременен филм да дадат как сменят няколко пози - сметана, лед, мед ит.н.

То, че кекс имаше, така е, беше достатъчно красноречиво, но къде ми е сцената?  Mr. Green

# 316
Тина не зла опитва да се да предпази Шура. Каза и, че се страхува да не разбият сърцето и да страда

Да де, ама щеше да си изкриви захапката, докато я предпазваше !  Peace

Снежка,  Heart Eyesджанъм, само на втори епизод сме !  Joy Joy Joy

# 317

мда, ако имахме секс сцена във втори епизод, нямаше да имаме трети епизод...

да изберем по-малкото зло  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 318
Мдааа, Петро се надява, а Сеит си пие благата ракия Heart Eyes  hahaha

# 319
Сега, кой ще познае кой ще изскочи от храсталака ? Joy Joy Joy Joy

Снеже,  Heart Eyes май още те държи старото съмнение, е ли е имало секс или не, въпреки очевАдните доказателства !  Wink

Чудя се, дали Петро е толкова глупав, че наистина да се надява ? Не мисля. Peace Той, освен това, не е влюбен в Шура, просто иска да нарани Курт, а Шура е идеалното оръжие ! Щото не му стиска иначе. Peace

# 320
  • София
Какво се случи преди рекламите - нещо много ми прекъсва Sad Sad Sad

# 321

мда, ако имахме секс сцена във втори епизод, нямаше да имаме трети епизод...

да изберем по-малкото зло  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

# 322

Петро и Баронесата нещо си казаха в зимната градина. Тя си тръгна, той по нея, а от храсталака- някой дебне, някой чака...... Joy Joy Joy

Снеже,  Heart Eyes ама забравих, джанъм ! Докато не го видим с гол в ръката .....меч, не вярваме и туй- то !  Mr. Green

# 323
  • София
Мисля, че няма да ни покажат кой ги дебне.... ще оставят тази загадка за следващия епизод да видим...

# 324
  Снежи Hug Hug Hug Hug Hug искаш си сцена ама Ердо ли..Аллах ли ..СЕМ-а  ли не дават Joy Joy Joy Joyще го караш на фантазия Hug Hug Hug  Докараха ни до еротични фантазии #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 325
Снеже,  Heart Eyes ама забравих, джанъм ! Докато не го видим с гол в ръката .....меч, не вярваме и туй- то !  Mr. Green

Хаххахах, да... smile3532 smile3532 smile3532

Аз се пренасям на "Чучулигата". Wink Hug

# 326
  • In the light side of the Moon!

Петро и Баронесата нещо си казаха в зимната градина. Тя си тръгна, той по нея, а от храсталака- някой дебне, някой чака...... Joy Joy Joy

Снеже,  Heart Eyes ама забравих, джанъм ! Докато не го видим с гол в ръката .....меч, не вярваме и туй- то !  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 327
И ма мен ми накъсва, за какво си говореха Миша и Татя?

БУ, генерала ни го показаха още в 1 еп.  Simple Smile

Руската аристокрация е била много по-демократична от английската, а най-известните балерини са били приемани и от царе.

Много ми хареса серията, а предполагам, че с превод - още повече.

# 328
[

Миме, Миме  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 329
  • София
В предният епизод ни запознаха само с Борински, не са ни запознавали с генерал Богаевски.

Общи условия

Активация на акаунт