Отговори
# 345
  • София
Jupetrova - И аз не разбрах много ми прекъсва. Утре като се прибера ще изгледам серията и ще видя диалозите и ще ги преведа.

Госпожата - Ако правилно успях да чуя (много ми прекъсва) май, каза че не могат да го намерят.

За  мен Миша може и поставено лице да го играе - двоен  агент и за това да предупреди Таня.

# 346
Бонитка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Петро определено ме изненадва понякога ! Миша така и казва, ама малко преди това го дадоха на болшевишко събрание с червена лента, а и в театъра, благодарение на него, арестуваха един офицер. И понеже и Петро се срещна с един такъв в гората, си мисля, че може и да са комбина. Peace

На Гюзидето и стана ясно, че това не е нейния човек !

# 347
Страхотна серия! С превод ще ми хареса още повече! Благодаря ви за преводите! И кой казваше, че Сеит не е влюбен  newsm78
Лягам си удовлетворена, много ми хареса всичко! Лека нощ, дружки! Hug

# 348
Не чух какво точно си казаха Петро и войникът в гората, защото пиша едновременно и слушам, но Петро го попита какво искате от мен. Войникът му каза, че знаят , че той ще избере печелившата страна и каза нещо , но не успях да чуя.

Ех, Петро каза на Шура, че Сеит е умрял. Тъкмо го похвалих и той се издъни.

# 349
  • София
Петро излъга Шура, че Сеит е мъртъв

# 350
Направо ни изцедиха, та чак нямам сили да кажа, че серията беше супер. Раздадоха се на макс. Браво!  Без превод и без реклами – ужас за гледане.
Петро – джентълмен. Иска да спаси Шура за да не страда.
Споко, за братята турци. Би се срещу австрийците.
Шура си подписа смъртната присъда.  Курт съжали, че стигна до край. Просто няма съмнение.
Между Шура и баронесата няма разлика. И двете са в капана.
Курт ще го играе психопат. Загатнаха за това. Пристрастяване към алкохола, безразборни връзки, разбит живот – това е драмата на белогвардейците  в емиграция.
Сега разбрах, какъв е проблема на Шура. Няма вежди и мигли. Игра супер обаче.
Има нещо в очите Къванч.  Изглеждат понякога стъклено сини.  Като на хищник. Търсен ефект е, определено.

# 351
Татя: За първи път виждам Курт такъв. Красивият, знаменитият женкар Сеит, по когото припадат всички млади момичета, е отдал своето сърце на Шура. Влюбил се е.

# 352
Дъга,БУ, бонита, много благодаря, доста се изясниха нещата и става все по-интересно.
 За Миша и Петро съм в шах.

За Сеит и Шура, той не е виновен, че бързо стигнаха до отдаването, тя е толкова влюбена, че няма никакви задръжки. Много чисто младо момиче. Сеит нищо не й обеща, защото заминава за фронта, бъдещето му е неясно. Но я обича с цялото си сърце. Татяна забеляза колко е различен.

# 353
БУ, Бонитка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви за превода, момичета !   bouquet
Много е трудно да гледаш и превеждаш едновременно, но без вас щеше да е съвсем на тъмно ! Благодаря отново!  bouquet

Дъга,  Hug благодаря ти за резюмето от подругите !   bouquet

Фенче,  Heart Eyes аз казах, че в първи епизод, още не мисля, че беше влюбен. И не съм си променила мнението.Нали може ?! Laughing

Сега, още в началото на втория, стана ясно, че не става дума само за увлечение, а нещата са по- сериозни. Според мен, Курт беше изненадан от самия себе си, не очакваше, че това младо и невинно момиче, ще влезе толкова бързо в сърцето му.

Въпреки, че беше дълъг, епизодът беше много динамичен и интересен ! Изпъстрен със различни събития, обрати и завръзки ! Много ми е интересно, например, както се случва и в Алуща ? Защо Осман се биеше с момчето, кой подпали нивата, някой има зъб на Еминови ли, що ли ?

# 354
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Госпожа, Heart Eyes Hug Heart Eyes аз винаги знам кога да се появя... Laughing Laughing Laughing
Викам да почерпиш по една блага парцуца... Grinning

# 355
  • Тук някъде.....
Госпожата, според мен, и както аз го разбрах, тези проблеми в Алуща са предизвикани от гладните селяни, които опустошават богатите имения. Пак болшевики, ама все още неосъзнати, така да се каже. Може и осъзнати да са, не мога да кажа. Тези мини-въстания са характерни за периода в Русия.

# 356

Ех, Петро каза на Шура, че Сеит е умрял. Тъкмо го похвалих и той се издъни.

Е, толкова за джентълмена Петро ! Не мога да разбера, защо нея ще наранява така !  ooooh!

Много ме трогна сцената на гарата. Курт Сеит изобщо не изглеждаше силен и смел, беше толкова съкрушен, че чак ми се приплака ! Много го бива в тези сцени Киво - то не са целувки по очите, то не е да и пие сълзите .... Heart Eyes хареса ми, как си взе армаган за спомен - много мил и интимен жест, който казва всичко !  Peace

# 357
Татя: За първи път виждам Курт такъв. Красивият, знаменитият женкар Сеит, по когото припадат всички млади момичета, е отдал своето сърце на Шура. Влюбил се е.
Taя кифла я набута в ръцете му. Ето това, като си пъхаш носа, къде не ти е работа. Курт се беше отказал.

# 358

Уникален Къванч, просто е неповторим ! За секунди променя дори цвета на очите си - така предава емоциите !  Heart Eyes

Софи,  Hug благодаря !   bouquet Да, явно народното недоволство, е повсеместно !  Peace

Зизлова,  Heart Eyes ама как няма да почерпя, тутакси даже !

Ама понеже филма не е шведски,  Wink ще сложа нещо тематично ! Не мога с пърцуца да излагам лейтенанта!  Hug

Скрит текст:

# 359
Предполагам,че Петро ще бърза да се сгоди за Шура Close

Това ,което също ми харесва е ,че събитията не се въртят само около Шура и Сеит...ето освен Петро и Миша е действащ образ ,а не само приятел-статист...баронесата определено е с много високо самочувствие и си вярва ,че Саит въпреки "забежката" ще е неин...има убийствен поглед,очаквам да е страшно отмъстителна Naughty
чифлика и семейството на Сеит са ми скучни.
Имаше упрек към Валентина за поведението и към Шура- не смея да взема страна ,без да съм гледала с превод, но мисля,че тя просто се е жена,която се въздържа от емоции,а Шура е толкова чувствена ,емоционално откровена...много са различни като характери, едва ли са възпитани различно...като по- зряла може би е в правото си да направи забележка и да има желание да предпази сестра си ...

серията беше наситена със събития и не ме оттегчи ,въпреки дълготраенето Wink
чакам с нетърпение да се насладя на романтичните сцени и сбогуването на гарата с превод Peace

Има ли още някой ,който да се съмнява ,че и Саит е влюбен Heart Eyes
Днес ,когато гледах с български превод 1 серия, промених мнението си за много неща и затова не смея да съм категорична в оценките си ...ще поживеем,ще видим... Heart Eyes

не успях да гледам края на серията ,защото много ми засичаше Sad
БУ   bouquet Дъга   bouquet Бонита   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт