Домакини 33/ пролетни купони

• 49 148
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
О, Славче, нали сме различни хора, няма как на всички да им харесва... готвенето в случая.  Hug
На мен ми е хубаво просто така, от продуктите (хубаво ми е и да си ги избирам като пазарувам) да се получи нещо вкусно. Като ври яденето на котлона и ухае и особенно като започна да слагам подправките ми е особенно хубаво, все едно магии му правя.  Laughing  Crazy  
Тегаво ми е измислянето на манджите понякога, в смисъл какво да сготвя, ама в повечето случаи е защото ми се искат няколко неща наведнъж... после пък ги забравям и други ми хрумват и така... И едно време все ги питах моите за идеи, ама вече не, та сами взеха да си поръчват. Simple Smile

А Гушкан пък, когато готвя, взима обелките на лука, моркова, картофите, краставица... семките на чушките, зърната ориз, леща или боб, които махам като почиствам, капачетата на бамята, като почистя копъра и магданоза и дръжките им... изсъхнали иглички от розмарина ... и така... Та с тях готви детето и прави такива комбинации от продукти...  Simple Smile После сервира на нас и на бебетата си.
А! Ето, тъкмо аз пиша, а тя ми е сервирала, та отивам да хапвам - "френска салата" .  Grinning Днес като бяхме в Кауфланд и тя си "пазарува" - покрай зелето имаше паднало парче зелев лист на земята, та това е.   Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 19:42 от Morena

# 316
  • София
Така, аз съм като пенсия се завих в креслото с юрганчето и откъртих 2 часа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз качих моите снимки в албума... Чакам и другите... Показах и цвят на Миленкината стая, и едната страна на Петьовата(другата е син цвят) и изкуствената ми зеленинка... Исках да покажа и снимката на кухнята(ама на снимките личат празни бутилки Embarassed), която хич не я харесвам (1,5м на 1,5м) как да обичаш да готвиш там... няма къде да разточиш една кора Confused...., да не говорим и за друго чудо... за малкият кинеф, ако се удупам с +10 кила - ще заседна между стената и мивката и няма да стигна до чинията Mr. Green Mr. Green Mr. Green - 65 см широчина...каква голяма инженерна мисъл текла тук... Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 21:35 от luss

# 317
Здрасти изпуснах ви края.Ще наваксам малко по-късно днес.
Днес се олях.Пих вино ,хапнах ядки и мезе.Вечерях и крем ядах да не заслабна.

# 318
Добър вечер!
Четох,четох,толкова сте написали че повечето неща забравих...
Искам и аз подробности за албума(забравих от кого трябваше да си поискам инфото)
Аз съм добре.От днес вече официално безработна.Мъжо и той си е вкъщи сега и най-накрая се разходихме както трябва.То последните три дни слънчеви,ама с ураганен леден вятър.Днес леко духаше и беше супер.Купихме най-накрая желаната тротинетка и детето е мноооого щастливо.Взех и тиранти,щото най-малкия номер дънки й е огромен.При все че ги стеснява шивач и повече няма накъде да се свият,решението бе тирантите.
От домакинската работа се отвращавам от миенето на прозорци и гладенето.Е,понякога и аз като всички луди го правя с голям мерак...веднъж в годината  Mr. Green
Още,още... Thinking не се сещам.

# 319
Вале моята програма тесто сама си меси два пъти преди и след като втаса.
А нощни пекарната е двете ми ръце.Що работи направих с нея.Иначе абсурд да ми се получат.
Лейди Емо беше болен и се отказах.
Мушкатова Емо е здрав вече благодаря.И режима си оправи.Явно е било пролетна умора и моментно за няколко дни

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 22:13 от titi888

# 320
  • София
Бонболинка, Ма ко ще ти прати нещата. Радвам се, че при теб всичко е на ред Hug

Здрасти изпуснах ви края.Ще наваксам малко по-късно днес.
Днес се олях.Пих вино ,хапнах ядки и мезе.Вечерях и крем ядах да не заслабна.

Laughing Laughing Laughing Да ти е сладко! Peace

Моренка, страхотна салата ти сервира Гушкан Hug, да е жива и здрава и да готви като теб Peace

Смърфи, успешно пазаруване. Peace

Вио, браво на Дея, да продължава все така Hug

Славче, искам да видя снимките, водопадите от хеликоптер... качвай ги по-бързо...

Ма ко, защо пък в Холувуд, айде в Ел Ей  Crazy

Мони, не може да няма някаква класация все пак newsm78

Коконка, как са ти малките?

Стади, при теб ще става все по-весело Peace

Креми, как мина разходка? Времето беше чудно и ние бяхме на вън до 15:00

Марче, сигурно и днес имала много работа, ама вече почти 10... Къде ли е newsm78

Кого ли не споменах.... Мастърче, Нощни, Контеса, Джейми, Хортензия... Hug Hug Hug

# 321
Мони тук следващото ниво е secondary school – от 11 до 16г., като пак са с различно финансиране. Важен е рейтинга на началното образование, защото за кандидатстване в класическа гимназия изпита е изключително труден и е за време. Целта е да се влезе в класическа гимназия – тя е снай-висок рейтинг. Мисля и в Германия има класически гимназии.
Морена и какво стана – избрахте ли госпожата? Имаш си отмяна  hahaha
Лус не съм си правила снимки, но когато направя ще кача. И моята кухня е с такива размери Joy
Тити Наздраве!!!Догодина ще занесете – здраве да е!
Бонболина   bouquet
Тук 5-ти ден е 10градуса и всичко живо е тръгнало по потници и ботуши   hahaha hahaha hahaha само аз и малкия сме с якета  Joy Joy Joy луда работа

# 322
Нося питиетооооооооооооо!!! НАЗДРАВЕ!!!

# 323
Отивам да си сипвааааааааааам  Grinning Наздраве!

# 324
Пазарувах, пак трещи тук, яко ще вали. Писна ми този дъжд. Отивам да готвя, което също ми е писнало. Като робинята Изаура съм.  hahaha

# 325
Ади чакам

# 326
Смърфи какво ще готвиш?

# 327
Зелен боб с картофи. Много го обичаме, тук има целогодишно пресен боб, та затова и често готвя. Има и бакла боб и се чудя дали да не направя един постен гювеч тези дни.  newsm78

Ок, щом е за пиене и аз сядам:

# 328
Обожавам бакла....

# 329
Калинка, нямате ли си там бакла боб? Тук има и бамя, изобщо всичко, което ми е необходимо за един постен гювеч, го има прясно в магазина. Пусто не съм правила такова чудо...

На лято с песен:

Общи условия

Активация на акаунт