Чука на вратата вече, МАРТенското бебче - Тема 10

• 21 337
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро момичета!
Честити бебчета на rorr и dacinka!
При мен вчерашната разходка нищо ново не донесе, освен болки в таза - май малко прекалих с дистанцията  Weary.
Свеки и майка ми бяха решили да звънят, естествено, аз защо да си чуя телефона и тези жени се бяха панирали че раждам .... После се побъркаха да звънят на всички наоколо да разпитват за мен и да питат какво става. Вече искам да се свършва, че да не ме проверяват по 100 пъти на ден какво правя, дали нещо не ме боли или случайно не съм родила междувременно без да им кажа докато още съм на родилната маса.

Хубав и слънчев ден на всички и успех, ако някоя тръгне да ражда днес:)

# 121
 smile3525 Днес на мама Каталунка и се роди момченце Димитър,малкия сладур се роди 3,700 кг. и двамата са добре.ДА им е жив и здрав бонбона  smile3525

# 122
Честито бебе Димитър! Да е жив и здрав и много да ги радва!  smile3504

# 123
Честито на всички мами на които съм пропуснала да честитя   bouquet Здрави и усмихнати бебчета ... и повече здрав сън на мамите  Laughing  Hug

# 124
Честито и от мен на мама katalunka за бебче Димитър! Да са живи и здрави и много много щастливи!  bouquet

# 125
Честито  katalunka бързо възстановяване и здраво  и послушно бебче  smile3525 . Днес баща ми има рожден ден  днес мислех си дали ще го изненадам , но засега такива признаци няма а така ми се иска вече . Хубав ден на всички и слънчеви разходки   bouquet

# 126
Моята ще е скоро днес бях на ЖК имам 2 см. разкритие.Доки каза ако не тръгне до 21-и на 22-ри ме чака в АГ-то със сака  Mr. Green ММ миля се притесни  Mr. Green

# 127
dikssi89 , завиждам ти благородно. Така ми се иска да свършва вече. В четвъртък съм на преглед и дано ми кажат да си вземам багажчето и аз.  preggo

# 128
Здравейте,и аз да се похваля...на 11.03. се роди и моето малко бебенце   smile3541 Подрани с 3 седмици,но все пак след 5 дена престой в болницата от вчера сме си в къщи  Party
На очакващите успех,а на всички появили се бебета - много здраве и късмет  Joy

# 129
Моля ви помогнете ми-термина първоначално ми беше 25 март,после стана 27 март а днес в АГ ми каза доктора -30 март.По принцип мисля да раждам със секцио поради някой причини та доктора ме викаше още днес да раждам но после ме отложи за сряда,че плода бил малък-е до сряда аз е мисля че ще порасне кой знае колко.Позволих си да отида и на частен прием-там пък ми казаха че бебето ми отговаря ,на термин 14.04.Е вече незнам какво да правя.Къде беше 27.03 първоначално а сега 14.04.Значи е малко 2600 тежи.Казаха че не бива да стои повече в мен защото щом не наддава по добре би ибило да се извади и да се погрижат за него.Объркана съм-незнам какво да правя newsm78

# 130
Супер чудно ми е като чета как ви се променя термина едва ли не на всяка ЖК!  Thinking Тия доктори съвсем са се сбъркали! До колкото знам, не може много да се вярва на датите и мерките, който показва ехографа. Не съм доктор, но от самото начало терминът ми е на 26.03 и нищо не се е променяло, а това колко тежи плода може да се каже със сигурност като се роди. Ако все пак има проблем и според докторите, бебчето не наддава, най-добре да го извадят и да се погрижат за него, а и 2600 гр не звучи чак толкова страшно! Не се плаши всичко ще бъде наред !  Hug

# 131
Честито на tes4о за бебока Simple Smile Да е живо и здраво и много да ви радва Simple Smile
Еlpida, те реално няма как да ти сменят термина, а по-скоро прогнозират на база на това колко са големи костите и какви са зададените параметри на ехографа, колко е голямо бебчето. При мен също излиза така, че ако трябва да стига стандартните размери, трябва да се роди на 9ти април.
Но според мен важен фактор е дали има достатъчно амниотична течност, т.е. дали може да се храни добре бебчето и дали плацентата е достатъчно зряла. Иначе колкото повече си стои бебчето в теб, толкова по-добре. Щом първоначално обявения термин ти е 25-ти март, то си му е време вече и мисля че това е по-точната дата, ако тук може да се говори за точност изобщо Simple Smile
Успех, каквото и да решиш!

# 132
tes4o , Честито! Да ви е много здравичко и послушно бебенцето! Simple Smile
Еlpida, доколкото знам, терминът, определен в началото на бременността, е най-точен, а за килограмите не се притеснявай толкова. Достатъчно е да е над 2,5 кг. Все пак трябва да се довериш на докторите. Важното е да не се притесняваш и да се успокоиш. Сигурна съм, че всичко ще бъде наред.  Hug

# 133
Елпида,само 5% от бебета се раждат на термин, така че спокойно.А 2,600 хич не е малко.Дори не е за ковиоз.Ако лекарите смятат, че е по-добре вече да се ражда-слушай ги.И в 7 месец доста деца се раждат и пак всичко им е наред.Важното е да вярваш в положителния краен резултат.
А и определянето на теглото на ехограф, хич не е точно.При приятелки съм чувала за половин кг разминаване между тези и реалните при раждане.Аз дори се чудя да не стане обратното, шче ние вървим големи, и ако в действителност бебето е още по-голямо, как ще излиза newsm78Едната дъщеря беше само 2800 и пак зор видях, а с 4 кг бебе не ми се мисли.Но съм се настроила за лесно и бързо раждане...и се опитвам да държа тази настройка, макар че това чакане накрая е доста изнервящо.
А няма познат , който да срещна и да не ми каже''ама ти още ли не си родила?''Задължително, десетки пъти всеки ден ooooh!

# 134
elpida447 ,не се притеснявай,мен 2 седмици преди секциото ме бяха шашнали,че е 2300,че ще е малко бебе,защото 6 месеца бях на всякакви антибиотици,че можело и да стигне 3 кг,ама...юнака се роди 3700 за всеобщо учудване,така че имай едно наум за ехографите Simple Smile Стискам палци и успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт