Лидл ::41::

• 77 017
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Само ние нямаме колело Sad Нямало никъде - така ми отговориха!
А от друг град не могат ли да изпратят? Днес все така си стояха двете бройки в сливенския лидъл.

# 511
  • вече Пловдив
Управител ли ти каза това? Звъня ли на клиентския номер или писа ли им на формата за контакт? Там е най-сигурно - ще ти се обадят да ти кажат дали могат да ти доставят от друго място. Изпробвано  Peace

# 512
  • Пловдив
А от друг град не могат ли да изпратят? Днес все така си стояха двете бройки в сливенския лидъл.

Ааа,тези двете бройки са запазерни вече  Mr. Green Едната е за мен,другата е за Анбибиан  Mr. Green
Сега сериозно,обади се на клиентския номер  Peace С мен бяха много любезни,обадиха ми се както обещаха и вече чакам колелото  Peace Дано и да го получа  Crazy

# 513
  • Пловдив
Момичета здравейте,от скоро ви чета,но не съм се включвала до сега.Исках да попитам тези които носят сутиен чашка Д от лидълските кой взимат,видяха ми се уголимени
п.п.за търсещите колела снощи в Пловдивския лидъл в Кичука имаше и колела и тротинетки  Peace 

# 514
Ако управител е казал, че няма колелета, може да го е мързяло да се размърда и да провери, демек - да си свърши работата, за която му плащат...

Моят съвет е също да звъннеш на клиентския номер... и успех Peace

# 515
  • Варна
Детските маратонки /нашите са бяло с розово и сребристо/ са лекички, дъщерята вече ги подноси и е доволна.
Да вземат да се сетят дамски такива да пуснат, ако може и на същата цена, че наближава времето за излети и пикници.

# 516

Ай стига де, и мейл пуснах със запитване вчера сутринта, а по-късно и по телефона говорих и двата пъти едно и също ми казаха - НЯМА!

Даже "тома - неверни" днес отново отидох до магазина в квартала, за да проверя, дали пък някой не е върнал колело и то да си седи и да ме чака  Joy

# 517
  • Варна
аз веднъж отправих запитване за ел.метлите, отговора беше НЯМА, и след една седмица ми писаха, че в близкия до мен магазин са доставили 2 метли, да отида да си взема. като отидох, дори бяха 4.
тъй че надеждата остава, като свърши промоцията може да ви се обадят, че все пак са ви намерили колело Mr. Green

# 518
  • София
Добре де какво му е толкова неповторимото на това колело, че трябва точно от лидл да е ?

# 519
  • Пловдив
Angel_Dust, според мен цената най-вече  Mr. Green Също и възможността да го върнеш,може би  Rolling Eyes Ама знам ли,аз лично съм си го харесала и си го искам,нали знаеш,мъж го искам,сега го искам  Crazy
Явно информацията им не е актуална,управителите сигурно ги домързява да си вършат работата,защото ми казаха,че в Плд никъде няма,ама като ме домързя да обикалям по всички магазини... Както и да е...Да спираме вече с тези колелета,че исторически станаха  Mr. Green
  bouquet Hug

# 520
  • София
Ми тя такава цена може да си докара човек от  германия/англия някое, даже Кетлер виждам, което сигурно е по-добро качество... в смисъл ако има хубаво, удобно е добра е цената, взимаш, ама като няма, не е като да е единственото такова Simple Smile

# 521
Детските маратонки /нашите са бяло с розово и сребристо/ са лекички, дъщерята вече ги подноси и е доволна.
Да вземат да се сетят дамски такива да пуснат, ако може и на същата цена, че наближава времето за излети и пикници.

И ние си взехме такива, много са сладки, дано не се обелят бързо.
И клинче зелено имаме, и то е много хубаво....ох, разорих се  Laughing

# 522
  • Бургас
Другата седмица ще има пасатор 600W за 39лв. Май ще се разходя до магазина за брошура, че няма да имам търпение да изчакам електронната в петък. Имаше и патици за 3,99лв/кг и аз като видна тяхна посестрима реших, че първо ще обиколя да взема други необходими продукти, докато един чичо се начуди какво иска от витрината и чак на касата, след като извадих продуктите се усетих, че съм забравила да се върна... hahaha Та...патица - друг път!

# 523
Другата седмица ще има пасатор 600W за 39лв.
Toва пасаторът с чопъра ли е?

# 524
  • София
I r r a ако се разходиш сподели какви още уредчета ще има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт