Отговори
# 600
Привет и от мен.
Относно сърцебиенето - при мен е постоянно. Предполагам, защото съм с Хашимото... Миналата седмица бях и с много ниско кръвно 90/40, но докторът каза, че е нормално. При мен симптоми си има (10 г.с.) - лесна умора, ужасно горчивия вкус в устата, постоянен апетит. Вече съм + 4,5 кг  Embarassed С първата бременност завърших на +30, но след това ги свалих лесно. Така че и сега не ги мисля. Моля се само всичко да е наред, че сега хормоните и антителата ме притесняват повече.

Да, и аз съм с Хашимото.
Тез дни ще правя пак изследвания, доста ми е притеснено да не се оплеска нещо с тея гадни хормони, не би трябвало ама..
Сърцебиенето не е постоянно, дори за 2 път ми се случва, първият съвсем в началото на бременност и вторият днес.
Ти всеки месец ли ще правиш изследвания?

# 601
Аз преди да забременея си пиех вечерно време винце  Wine Glass , но около седмица преди датата ми за цикъл нещо желанието ми доста намаля и по това заподозрях, че може да има нещо. Вечерта преди първия ми положителен тест си викам " Я да си пийна една чашка, че може да ми е за последно" и наистина тогава ми беше последната. Сега въобще не се и сещам. Моето мнение е, че по-добре да си пийнеш една чашка, отколкото да го мислиш и да се тормозиш.
За симптомите и при мен почти ги няма, но ако постоя малко повече права или се поразходя малко и започва да ме напряга коремчето, но отстрани при яйчниците Rolling Eyes Това малко ме притеснява.
Да не говорим, че два дни ми се появи някакво странно  лимонено жълто течение след разходка, доста оскъдно и еднократно, та бягах до докторицата да ме види. Каза, че няма страшно и канала бил затворен ..., но другия месец ще пускаме микробиология и цитонамазка и ще се  лекуваме ако трябва  Rolling Eyes Аз сърбежи и такива нямам, ама знам ли  Thinking
Извинете ме за дългия ферман  Blush

# 602
  • при Дядо Коледа
За симптомите и при мен изчезнаха точно след 9та седмица. Сега не ми се гади сутрин или много рядко,но ми се случва да повръщам,ако ям нещо и не ми понесе.

Аз алкохол никакъв не пия в момента,иначе и аз обичам чашка червено вино. Не са ми казвали колко може да се пие.

Виждам по назад беше коментиран мой пост за дъвките - не се обиждам,все пак не ги давам аз тези съвети. Просто споделих,интересно ми беше,че това ме посъветваха и че дъвките били толкова вредни,но се имаше предвид през деня(поне аз така го разбрах,едва ли нещо друго се е имало в предвид),когато не си вкъщи,случва се да ядеш нещо,няма как да си измиеш зъбите. Иначе съм сигурна,че всеки знае какво се изисква за подържане на зъбите за това не съм го споменала. Както и да е всеки сам знае за себе си,аз просто споделих какво са ми казали.

# 603
  • София
 Denizaaa, за Хашимотото ендокринологът ми каза да правя изследвания през 45 дни. При мен са много завишени стойностите на ТАТ, хормоните са ми ок. От седмица пия еутирокс и това е. Преди да забременея отказвах, но сега изведнъж се сетих,че имам проблем и бързо тичах на преглед. Докторът доста ми се накара. Дано всичко е наред  Praynig

# 604
Здравейте, момичета!
Доста се е писало днес. Аз с кой знае какво не мога да се включа... За алкохола, още откакто почнахме да опитваме да правим бебе, не ми се пие и не съм пила. В началото на събирания си спивах една чаша вино (за заблуда на гостите, че да не ме питат какво ми има), сега вече и това не правя, защото покрай мен хората знаят.
Сърцебиене и аз имам (нямам диагностицирано Хашимото). Бях се притеснила първият път, та карах ММ да поразрови, стана ясно, че е нормално по време на бременността, особено в началото. После питах и лекарката и тя каза, че не е проблем.

Искам да ви попитам, взехте ли мерки за кожата на коремчето, против стрии? Аз зимата с нищо не се мажа по принцип. Сега вече ми е време, а и шкембе си расте... Имах позната, която се мажеше със свинска мас повреме на бременността... Та... какви "мехлеми" да ползваме, че да не се нацепи кожата?

# 605
Ей, мамчета сега се връщам от преглед и да се похваля и в моето коремче има туп туп Simple Smile Laughing Laughing Laughing Всичко е наред с бебо. Каза ми да отида след 1 месец за ФМ. Лека вечер!

# 606
Гледам, че сте коментирали симптомите и не смея да се хваля много, но и при мен отшумяха. Вече, се чувствам много по-добре. Бяха се поразредили и предимно събота и неделя като поспя повече и се залежа ми беше гадно, а през седмицата, когато ставам рано за градината и излизам и се разведрявам бях по-свежа. Тези дни значителна разлика откривам. Вино и бира и аз си пийвам от време на време, но твърд алкохол - не. cheers

# 607
казвали са ми че свинска  мас не помага, посъветваха ми преварен зехтин. А иначе мустела,палмерс,на икаров- май са най-известни  newsm78
А за симптомите и аз вече нямам никакви,освен умората. Вече не издържам на дългите на разходки и ми е трудно да чистя в нас,правя го на почивки. Иначе леко ме заболява коремчето (което дори още не ми личи)

# 608
И ние сме с новини от прегледа...За сега всичко ни е наред.Видяхме ръчъчки и краченца.Така си беше разперило ръката,че просто нямаше как да се обърка  Laughing Отговаряме си на 12 седмици и сме 6 см.Попитах я за витамините,а тя ми каза ,че е по-добре да ги приемам ,чрез храна.Да пия много течности за да не се запичам.Питах дали и няма да ме мерят и шерят... Laughing не знам колко кг.съм (не че ми е зор  Laughing да се стресна само ) а тя ми каза,че с ехографа нямало нужда той си мерил... Rolling Eyes Таткото за първи път видя ''творението'' беше като наакан... hahaha
Честито и на другите мамчета с хубави новини от прегледа. Hug
Другата седмица ще се запиша и за ФМ.
Моите симптоми също поотшумяха,все още не ми се яде месо и риба ... Sick Ама тая умора,как ме мъчи...цял ден ден дремя.

# 609
Аз също пия Prenatal  на Jamieson и също съм много доволна, не ги пия на своя глава, предписани са ми от гинеколога още от както разбрах, че съм бременна, пък и в този сезон е невъзможно да си набавим витамините от храната, няма пресни плодове и зеленчуци, но те са за майките, така, че всеки сам си преценява дали да ги приема или не. На тези витамини пише, че е препоръчително да се приемат преди зачеване, по време на бременност и при кърмене. Не разбирам смисъла да се започват по-късно.

# 610
  • София
и аз да се отчета от прегледа: 12с и някои и друг ден, 6см Simple Smile мърдаме и махаме с ръчички Simple Smile записаха ме на ЖК и ми дадохда направления за изследвания Simple Smile следващ преглед 2.4

# 611

Извинявайте, че пак ще ви занимая със симптомите и тяхното изчезване, но леко съм се побъркала и искам да ви питам нещо защото има момичета доста по-напред от мен - аз съм 9 гс +5-6дни. На някоя от вас изчезнаха ли и симптомите и от веднъж ли се случи? Просто не знам дали да се радвам, че са изчезнали или се е случило нещо 

Здрасти от мен аз чета и тук и септември, много са интересни и да кажа за симптомите при мен беше доста зле положението от месец не работя, но вече съм по-добре щом се движа и излизам е голяма крачка, обаче редовно ям шоколад така не ми премалява и не съм отпаднала чак толкова, а и не пия вече капките против повръщане макар, че вечер понякога ми е гадно. Аз съм в 11 г с вече и имаше едни 2 дни в 10-та малко гадни седях си вкъщи, но отминаха и се надявам повече да не се връщат.
Относно дрехите аз си купих дънки и блузка от LCwaikiki и съм много доволна. Завиждам на тези дето сте свалили клица аз съм качила и корема ми е така подут, че вече нищо не ми става от моите дрехи само някой блузки Simple Smile
Още не съм записана на ЖК и съм в колебания. Не искам да си правя БХС, а кръв, урина, секрет и васерман ми направиха в болницата.

# 612
  • Бургас
Честито на всички с хубавите новини!! Трябва  да е пишем "седмицата на хубавите неща" хихих дай боже на всеки само хубави неща, просто без паника мамчета и ще се радваме октомври на хубави сладинкиии здравички бебенца Praynig Praynig Praynig Praynig
Лека от мен

# 613
Добро утре момичета  Hug
Мен нещо ме хвана параноята дали всичко е наред  ooooh! А имам 2 седмици до преглед. С това отшумяване на симптомите ще откача. То лошо като ги има, лошо като ги няма - и угодия няма.
По-натам като започне и да мърда пък си представям каква ще съм, ако не го усетя известно време  ooooh! Много се дразня на себе си такааааааа  #Crazy

# 614
  • при Дядо Коледа
Shakazull, не се притеснявай. Според мен е нормално,вече си в 11г.с. При всеки е различно и моите бяха отшумяли още след 9г.с. Знам как се чувстваш и аз се бях шашнала  Hug  но не се притеснявай.

Мен също ме гони параноя. Утре съм на преглед, много се радвам и в същото време се чудя дали всичко е наред. Повечето от вас са били вече няколко пъти,аз за първи път ще видя бебчето си.
До сега нямам никаква информация,за това ме е страх. Само гледам клипчета в интернет тези дни и се вълнувам,дори си поплаквам от вълнение.

Има ли и някой друг днес или утре на преглед?
Хубав и слънчев ден ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт