Отговори
# 615
Леле Аn... Направо ти се възхищавам на търпението. Аз не бих могла ...  Hug
Благодаря ти за окуражителните думи   bouquet

# 616

Има ли и някой друг днес или утре на преглед?

Аз, аз!!! PeaceУтре е денят! И на мен сърцето ми се е свило от притеснение, броя часовете до прегледа утре. В интерес на истината последната седмица и при мен гаденето понамаля доста, не съм повръщала, гърдите ми вече не са така напрегнати...и естествено се притеснявам много повече така.

Браво на всички момичета с хубави новини от прегледите вчера, нека всеки път да е така! Peace

И аз съм с Хашимото, за щастие досега не съм имала сърцебиене, миналият месец ТСХ-то ми беше 1,77, другата седмица пак ще пускам да видя колко е, смятам на около 45 дни да го следя.

# 617
Добро утро, момичета  Hug

Прекрасни новини от всички, дано така да продължаваме Simple Smile
Аn... стискам палци за прегледа Simple Smile
Shakazull не се притеснявай, нормално е симптомите да отшумяват.

Момичета, искам да ви подсетя, че трябва да се пуска нова тема скоро.
Дайте предложения за име на темата и да пуснем една анкета Simple Smile

# 618
Добро утро, сладурки! Браво на всички за прекрасните новини!! А на мамите, които им предстоят прегледи стискаме палци  Praynig Hug
Леле темите ги свършваме за отрицателно време, много ни бива!

# 619
Има ли и някой друг днес или утре на преглед?

АЗ!!! Утре! newsm44 Най-накрая! И ще я питам за симптомите и ще пиша какво ми е казала! А трябва и изследвания да ми пусне да видим колко са ми хемоглобина и евентуално желязото, че вече не знам всичките тези лекарства дали ми помагат или не! Пък и дали сакчето се е залепило отново - ох, дано newsm17. Направо не знам как ще изчакам до утре. И много се надявам, че най-накрая ще чуя сърчицето - аз не съм го чувала - само ми казаха че има пулс и толкова.

Момичета, извинявайте! Не исках да ви притеснявам с въпросите за симптомите. Просто исках да разбера дали съм единствената със отшумяващи симптоми
Shakazull не се паникьосвай! Виж колко много момичета написаха, че симптомите им отшумяват - значи вече им е време. Дали в края на 9гс или през 11гс не вярвам, че има толкова голямо значение, при всички ни е различно.

# 620
Добро утро и от мен!!!  bouquet

Пожелавам успех на всички мами, които са на преглед и поздравления за прекрасните новини от тези, които вече бяха и ни радват с хубави новини! Simple Smile

На мен вече не ми е толкова лошо, но все още ми е ужасно отпаднало и само ми се вие свят. Аз съм в 9та седмица. Дано да минават по-бързо тези симптоми и да се чувствам добре отново! Аз във вторник бях на преглед и нямам търпение да дойде следващия и пак да видя бебо. Simple Smile На мен докторът ми каза, че има възможност да пусне пулса, но каза, че в началото е по-добре да не се прави, защото може да се получи някакво смущение. Не зная и аз точно какво имаше предвид. То се виждаше доста ясно как тупкаше сърчицето и толкова се развълнувах Simple Smile). Той ще си прецени кога ще го пусне Simple Smile

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден!  Hug

# 621
Добро утро на всички!   bouquet
Разгледах в нета за масло против стрии. Това на Икаров е препоръчително да се ползва след 4-тия месец, така че ще изчакам малко. Мисля за сега да ползвам бебешко олио, също помагало. Но като цяло всичко си зависило от самата кожа, не от мазането.

Моите поздравления на всички, с добри новини! На мен ми предстои ЖК другата седмица, също и ТМ. Вече нямам търпение...

Имам няколко предложения за тема, само не ми се смейте!  Party
"Мина вече студената зима, а ОКТОМВРИйки посрещат втората третина."
"Навън топло слънце грее - ОКТОМВРИйче в коремчето се смее."

# 622
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,

Лично на мен ми допада - "Навън топло слънце грее - ОКТОМВРИйче в коремчето се смее."

# 623
Майчета да ви се похваля,че и аз днес ходих на преглед и вече си имаме тупкащо сърчице. Бебчо се развива много добре. Желая ви хубав ден с много усмивки.

# 624
"Мина вече студената зима, а ОКТОМВРИйки посрещат втората третина." на мен това много ми хареса  Hug
Браво geonade и честито туп туп  Heart Eyes

# 625
Дайте поне още едно-две предложения и ще пусна анкета Simple Smile

# 626
 Здравейте, момичетааа  Heart Eyes
От много време ви чета и реших, че вече е време и аз да се присъединя към вас : )

След 3 месеца ставам на хубавите 23 години  smile3502 , а (по календар) още по-хубавото е, че на 15 октомври ми е термина : ) Бременна съм с първото ми детенце и съм от Варна. Май тук няма много девойки от Варна, а ако има ще се радвам да се запознаем и живот и здраве да си разхождаме заедно бебчетата Sunglasses
Нямам близки приятелки, които да са раждали, а и сега с тази бременност трудно се виждам и с приятелките си. За съжаление всеки има различни интереси и когато на някой му се промени живота (както в случая моя), някак си пътищата се разделят. Разбира се си зависи и от човек, но на тази възраст, приятелките ми ги вълнуват други неща, със сигурност не и бебета : )
В началото нямах почти никакви симптоми на бременна  Laughing Дори майка ми пита "Не ти ли се гади, нещо поне, някакъв признак?", моят отговор беше "Не". Но... от края на 2-я и сега в 3-я месец, рядко се случва, но имам много критични дни. Под критични имам в предвид гадене и главоболие. Ужасно е, радвам се, че поне тук има хора, които ме разбират  Laughing защото със сигурност приятелят ми го приема вече просто като мрънкане, или поне така си мисля  newsm78
Още не съм се записала за ЖК, 31.03 ми е деня за записване. Въпреки, че аз си мисля, че е доста късно, защото ще съм в 12-13 г.с, а още лекарката ми не ми е пуснала никакви изследвания, което малко ме притеснява. Та така ще ми е интересно да споделяте как преминават вашите прегледи и ЖК.

Много ми е приятно да се присъединя към вас  Two Hearts На всички пожелавам една хубава и изпълнена само с приятни емоции бременност  newsm51 pregnant

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 10:03 от White*Swan

# 627
Добре дошла, White*Swan Simple Smile Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно, здраво бебче на финала Simple Smile

И аз съм с термин 15 октомври и ще записвам ЖК на 31.03, не ми се струва късно, но както си писала 31.04 - това вече е късно.

# 628
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug

# 629
Благодаря Just Smile  baloni
Извинявам се, объркала съм при писането на 31.03 ми е записването  Simple Smile Но познати ми казаха, че било късно, защото имам и котка, а знаете там се крие опасност от разни заболявания (токсоплазмоза и т.н) и затова се притесних, че е късно. Е, щом и твоят ден е тогава, ми е по-спокойно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт