Отговори
# 360
Буба, късния БХС наистина се прави в този период и в този случай ако разгледат по-подробно бебо, го наричат ФМ Simple Smile в твоя случай вероятно ще се прави трета ФМ в 21-22 г.с.
Пипи, за спермата нищо не знам  Embarassed за оргазма - може да предизвика контракции - в такъв случай пиеш но-шпа. Проблем е, ако не минат до час. Другото важно е да се следи дължината на шийката - ако не намалява, контракциите не пречат (но пак да не продължават дълго време)

# 361
Моля,когато искате щъркелчета на първа страница да пишете ЛС на общия профил
На първа страница е и профила на момичето,което включва във ФБ групата

# 362
  • Варна
Elito0, другият подобен магазин е www.abubu.bg  Много от нещата ги нямат налични или имат други, но можеш да си ги поръчаш и ти ги носят в магазина. Двата магазина са на няма и 5 мин пеша един от друг и имат хубави неща Simple Smile

# 363
Ехоо Simple Smile  тук няма ли мами от Русе?

# 364
  • София
Chokolina, честити ти покупки:). Страхотни са!

Eli70oo, благодаря за сайта, ще разгледам.

И аз пазарувам предимно онлайн. Дъщеря ми от 3 годишна носи основно Next, много съм доволна. За бебето още нямам много време да разглеждам и да поръчвам.

# 365
Буба, късния БХС наистина се прави в този период и в този случай ако разгледат по-подробно бебо, го наричат ФМ Simple Smile в твоя случай вероятно ще се прави трета ФМ в 21-22 г.с.

Еli_t, благодаря за разяснението.   bouquet И извинете моето невежество Blush

# 366
момичета как се справяте с киселините

# 367
  • Варна
Аз няма да си правя втори БХС. Аз и първия не бих си направила, ако не ми се включваше в пакета на ЖК. Не вярвам на този тест Simple Smile

# 368
Аз като си легна вечер и имам чувството, че хранопроводът ми гори.

Аз от george.asda направих две поръчки, частично намаление имаха, но са още в превозвача. Едната, дори, още не е тръгнала. Като пристигнат ще ви дам мнение. Не са ми унисекс поръчаните артикули, нищо, че не знам още пола.

# 369
xxxyyy то май като се замисли човек е по- добре без този тест. Като гледам колко мамита побъркват с тия статистики...  Confused
sa4mi4ka аз нямам киселини. Рядко ми се е случвало преди, но нищо не съм взимала като мерки. Май тепърва ще се появяват.

# 370

Аз съм на кисело мляко, а доколкото знам помагат ябълки, но пък съм алергична към тях, така че ползвам само киселото мляко. Онзи ден моята АГ ми изписа Bioanacid, но още не се го пробвала.

# 371
  • планетата Земя
За киселините-студено прясно мляко и газирана вода.Също има и хапчета за киселини,които са позволени за бременни.Избягвайте храните,които ви увеличават киселините.Миналата бременност ми се получаваха доста силни от една готови банички.Обаче лакомия.Тъпча баничките и после изгарям от киселини  Laughing

# 372
Пожелавам приятна вечер на всички мами Peace Peace Peace Peace

# 373
И извинете моето невежество Blush
Буба, нали и за това сме тук - да си помагаме  Hug
Съни, аз няма да си правя късен БХС - рискът от първия беше нисък Simple Smile

На мен за киселини временно ми помага сода (имам предвид газираната напитка), но само 3 пъти съм имала досега (от лютеница с много мазнина, от мазна пица и последния път от мед), та не знам колко е показателно...

# 374
  • Варна
Некст правят ли (и кога) намаления? С доставчик ли поръчвате?

До колкото знам само next.co.uk правят намаления. От тях не можеш да поръчаш без превозвач, нямат доставка до Бг. До скоро не приемаха и бг карти, ако не се лъжа вече някои ги приемат, някои не - не знам на какъв принцип ги избират.
Nextdirect.com правят доставки до Бълагария, но нямат намаление ( поне така знам, от скоро следя сайта и за сега не съм видяла ). И нямат всички артикули, които имат в английския сайт. И са малко по скъпи, с около 1-2-3лв за артикул.

xxxyyy то май като се замисли човек е по- добре без този тест. Като гледам колко мамита побъркват с тия статистики...  Confused

Напълно съм съгласна. Изчисляване на риска....какво ми изчислява след като толкова жени си правят АЦ заради тия резултати. И то жени над 30 години или с аборти. То на тях винаги ще им излиза лош резултат, та нали точно тия критерий оценяват риска. Не виждам изобщо смисал в това изследвания, само се притесняват майките и изживяват такива неща....чак се ядосах като говоря за това нещо.

Общи условия

Активация на акаунт