ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 48 тема

• 43 522
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Кали Добре дошли!   bouquet

Френската дама е много сладка и тя.  Hug

# 661
Ау, тука голяма говорилня е станала  Naughty Чарли хич не слуша напоследък и ще има санкции . Кара ме да викам като овчарин в парка и се прави ,че не чува .... Crossing Arms

# 662
dorotti, уникална е, направо идвам да ти я крада  Embarassed Hug

Оправяме се и с бойна стъпка се отправяме МП, малката мадама и аз към Морската градина на хубава, свежа разходка  Sunglasses Whistling

Хубав ден! Simple Smile

# 663
Сиси,благодаря ти! Та кучето ми се казва Лора и в момента се е гушнала в плюшените играчки на второто ми бебенце - Кристиян.  Crazy

# 664
dorotti, уникална е, направо идвам да ти я крада  Embarassed Hug

Оправяме се и с бойна стъпка се отправяме МП, малката мадама и аз към Морската градина на хубава, свежа разходка  Sunglasses Whistling

Хубав ден! Simple Smile

Оооо,заповядай,ще се радвам да ги срещнем двете красавици Mr. Green
ще падне голяма игра Grinning 

# 665

А и трите ли сме от Варна или..? newsm78 Grinning
[/quote]

# 666
Ау, тука голяма говорилня е станала  Naughty Чарли хич не слуша напоследък и ще има санкции . Кара ме да викам като овчарин в парка и се прави ,че не чува .... Crossing Arms
hahaha, офф не се сърди ама много се смях  Embarassed : crazy:1 Да няма пуснати разгонени мадами  Thinking
Френчи е страхоотна! Особено на снимката дето е подеснала, да я хване очвек и да я намачка едно хубаво! Heart Eyes
Лори е чудесно златно момиче!

# 667
Маша не я жали Лорито.. Много е палава! Ако я видиш какви бели прави! Crazy Grinning

# 668
Ооо имам чудесна представа! Едната ми мецанка е на 8 месеца и макар и кротичка прави невероятни щуротии!  Peace

# 669
Днеска ще се разхождаме с охажора на Лорито. После ще ви давам снимчици... Grinning

# 670
Не, той гони гарги, свраки, пеперуди - де що мърда . Ето преди малко две свраки подгони, хукна по детската площадка и няма спирачки . Няма да го пускам вече и туй си е .

# 671
Новите стопани на Беро са го подстригали. Хубавецът ми той!

# 672
  • София
Ние се връщаме от изтощителна разходка в Борисовата градина. Правихме семейна среща с тати и полусестричка, впрягахме ги в колело, беше супер. Снимки - като ми пратят Simple Smile
Беро хубавеца!
Джак, и Лили се прави на глуха понякога, ама напоследък взе да чува (пу пу, да не ме чуе! Mr. Green ), бях спряла да я пускам, сега само от време на време е свободна.
Добре дошли на новите, страхотни кучовци видях! Simple Smile

# 673
Беро е голям хубавец с прическа  Heart Eyes

# 674
Новите стопани на Беро са го подстригали. Хубавецът ми той!

Hug Heart Eyesкрасавец.
Джак, ами то момчето си иска игра, може би иска да бягаш и ти с него да си гоните пеперудките Joy

Общи условия

Активация на акаунт