Смешки от форума - 14

• 58 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Добре,че има толкова "ИнтИлигентни"жени,за да знам,че детенце ин витро е истинско.За индиго бях чувала ,но за ин витро дете!Заблуждавала съм се мислейки,че това е метод за зачеване на дете..а то самото дете било такова..

# 151
[quote ]
Вчера си купих къри паста зелена, че ми се прияде люто. Както майка ми определеи - прилича и има вкус на магарешко ако  ooooh! И не е толкова люто, колкото очаквах, а не съм особен фен на лютото като цяло.
[/quote]

Shocked

# 152
 Joy Както се казваше в оня виц, "някои хора са били навсякъде".

# 153
[quote ]Вчера си купих къри паста зелена, че ми се прияде люто. Както майка ми определеи - прилича и има вкус на магарешко ако  ooooh! И не е толкова люто, колкото очаквах, а не съм особен фен на лютото като цяло.
 Shocked[/quote] Как знаят какъв е вкуса на магарешкото ла*но?

# 154
  • Пловдив
Цитат
Вчера си купих къри паста зелена, че ми се прияде люто. Както майка ми определеи - прилича и има вкус на магарешко ако  ooooh! И не е толкова люто, колкото очаквах, а не съм особен фен на лютото като цяло.
 Shocked
Как знаят какъв е вкуса на магарешкото ла*но?
Гледайте Беър Грилс, нали цедеше течност от слонското ако за да пие. Сигурно и жената е оцелявала, някъде където няма слонове и е използвала магарета.

# 155
Не знам дали е пускано,защото е от 3 месеца,аз сега го прочетох  Joy

Цитат
Здравейте на всички  Smile Относно шампоана винаги 1 път,но сега използвам конски шампоан и прави такава невероятна пяна,че така или иначе нямам нужда от втори път.А започнах да го използвам случайно,след езда влязох да се изкъпя и видях ,че моя беше свършил и по неволя реших да използвам шампоана на коня ,който язда.И от тогава не използвам друг Smile

И пак същата авторка,на следващата страница

Цитат
От както ползвам конския шампоан ми расте 2 пъти по-бързо от преди.Косата ми винаги е стигала малко под раменете и до там.Спира започва да цъфти,става като метла и аз нямам друг избор освен да я отрежа.Ползвам шампоана на коня ми от 6 месеца и косата ми вече е малко под плешките,здрава и дори изглежда по-гъста.Защото моята коса е кошмарна,мазна в корените,суха,оплитаща се и чуплива по върховете.С какво ли не съм пробвала да я направя що-годе добре изглеждаща.С ампули,маски,шампоани от по 50 и повече лева при фризьорите и абсолютно никакъв ефект.А сега съм много доволна от "случайността" да използвам този шампоан.Но го ползвам само веднъж седмично.При мен е добре,че имам кон и 1 литър лятото отива горе-долу бързо,макар че шампоана се разрежда 1:100.Но ако нямах кон трябваше да си го ползвам 5 години 

Цитат
Може ли тогава да те помоля за съвет относно овлажняващи такива,защото на 2 седмици си правя овлажняваща маска.Много съм доволна от шампоана за конете,но моята коса не е толкова твърда като неговата грива и се налага да я овлажнявам Laughing.Благодаря предварително

# 156
  • Бургас
На мен ми е чудно авторката и коня в една баня ли се къпят, че шампоана му е нареден редом до нейния.

П.П. Това са въпросните "конски" шампоани и има страшно много доволни от тях:
http://www.iherb.com/Mane-n-Tail

# 157

П.П. Това са въпросните "конски" шампоани и има страшно много доволни от тях:
http://www.iherb.com/Mane-n-Tail

Naughty Не е този,авторката го е уточнила.Не ми се редяха още цитати,но ето

Цитат
Цитат
какъв е твоят конски шампоан, че ми стана интересно? Намира ли се по магазините и за колко
Embarassed

Здравей.Не е от този mane n tail който широко рекламират,според мен това е пълен боклук,козината на коня ми когато го мих с него стана много суха и кожата отдолу започна да му се лющи.Не рискувах да го пробвам на моята глава.Честно да ти кажа,като отида да язда ще видя името му защото в къщи имам само разредения.Аз купувам от един ветеринарен кабинет в Дупница.Поръчвам им го и техния доставчик го докарва.Предплащам го така,че като дойде доставчика веднага да му го платят.Шампоана струва 52 лева,но имай в предвид ,че това е концентрат,който се разрежда 1:100
и за един човек сигурно ще му стигне за 5 години.

# 158
А ти си много интересен "потребител" - не мога да ти хвана цаката?!?!? Много ми е интересно в коя точно категория попадаш - циник, кръгъл идиот или просто тъпа патка!!!!
Laughing

# 159
Цитат
И защото ти си имала някакво неприятно преживяване, задължително е съдбата да го поднесе и на сина ти. За това ли се разведохте с мъжа ти - за несъобразени мебелни габарити ...

Joy Тя цялата тема е една голяма смешка...

# 160
Аз не разбрах къде е забавата от постовете за конския шампоан. Самата аз дълго време, когато имах проблеми с косата си, ползвах едно средство, което си набавях от ветеринарна аптека, по съвет на дерматолог, а именно:

Скрит текст:

Да, предназначено е И за коне (и за други животни). Мисля дори, че и във форума съм мяркала и тема за него.

# 161
Ако обясним къде е забавата, ще ти стане ли забавно? Надали. Тогава какъв е смисълът?

# 162
You to see, какъв дълбокомислен отговор.... Rolling Eyes

# 163
  • София
Ако обясним къде е забавата, ще ти стане ли забавно? Надали. Тогава какъв е смисълът?
Поне опитайте.  Peace

# 164
Стига спам.

Общи условия

Активация на акаунт