Смешки от форума - 14

• 58 683
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
При вагинални гъбички, нелекувани дълго време и разранена лигавица болката е толкова непоносима, че за оргазъм даже и не мислиш.
Как изобщо за секс мислят, остави оргазъма.  Crazy

# 346
  • София
"асистънт уейтър" ми хареса най-много  Joy

А на мен
Цитат
комодейшън ризънс
и
Цитат
стаф меса
И двете напълно неразбираеми, но вмъкнати много професионално, чак да поцъкаме с език.

# 347
Тази бременна, ако я срещнете - внимавайте:

Цитат
За добре възпитаните БАБИ и ДЯДОВЦИ неми се говори много нагли стават напоследък  #Cussing out
склона съм да направя скандал честно казано ако не ми направят място някъде или ме прередят в крайна сметка цялата държава реве, че има отрицателен прираст все си мисля, че заслужаваме поне докато сме бременни някакво положително отношение  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 348
Същата дама ще реве и когато стане майка с малко дете, и майка с голямо дете, че накрая и като пенсионерка пак ще реве! Въпрос на възпитание е дали някой ще стане на бременна, възрастен или майка с дете.

# 349
  • Майничка
...
Цитат
комодейшън ризънс
и
Цитат
стаф меса
И двете напълно неразбираеми, но вмъкнати много професионално, чак да поцъкаме с език.

От сутринта цъкам и аз - второто го разбрах, ама първото - пълен блокаж. Освен едно "а" да е изядено отпред.

# 350
  • София, България
На мен целия изказ...
Цитат
могат да поискат пол от акомодейшън ризънс
...ми е някак мътен... може би не сме достатъчно дорасли за тая работа...  Whistling

Акомодейшън или така нареченото accommodation  означава "настаняване" Grinning

# 351
Staff mess room  е служебно помещение (корабен жаргон), а а-то в стаф меса според мен е неправилно членуване на български (точно като акомодейшъна  Sunglasses )

Цитат
могат да поискат пол от акомодейшън ризънс
- смятам че авторката иска да каже, че единствената причина, поради която могат да питат за пол, е за да знаят кого как да настанят по стаите/каютите.

Ама и вие сте едни заяждачки и завиждачки значиииии  Crossing Arms  Ми научете и вие завъртяни чужди думички, и ги употребявайте, ама-ха!

# 352
  • Варна
Ама и вие сте едни заяждачки и завиждачки значиииии  Crossing Arms  Ми научете и вие завъртяни чужди думички, и ги употребявайте, ама-ха!

Абе аз знам две-три, ама все не мога да реша кога точно да ги туря в изречение, че да е по-интересно...  newsm78

# 353
Цитат
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИТА . НА КАКВА ВЪЗРАСТ СЕ ЗАХРАНВАТ БЕБОЦИТЕ С -КРЕМ СУПА- .

# 354
Цитат
Не, ама ***** винаги забелязвам какво пише, защото две нейни изказвания страшно са ме впечатлили - че искала да роди дете от Васил Божков и че от дъното на душата си мрази математиката, просто след тези изказвания ми сe наби в очите и вече и като кихне, забелязвам:)

# 355
Цитат на:  
Майка ми и брат ми са родени в един и същи месец. На различни дати и през 6 години де.

# 356
  • Варна
Цитат на:  
Майка ми и брат ми са родени в един и същи месец. На различни дати и през 6 години де.

Ако това е от темата за странните съвпадения - егати съвпадението...  Joy Шанса да се случи е 1/12

# 357
Странното в случая е, че имат шест години разлика.  Wink

Освен ако братът е полубрат.

# 358
  • Варна
Странното в случая е, че имат шест години разлика.  Wink

Освен ако братът е полубрат.

ooooh! Божкеее, въобще не обърнах внимание на това. Всъщност го възприех, че тя и брат й имат 6 години разлика...  Joy Embarassed

# 359
  • Варна
Цитат
Цитат на:.......... в Пет., 11 Апр. 2014, 00:52
Онова, което особено не ми допадна в последния сезон, е частичната десатурация и тониране на лентата, което променя целия облик на филма.  Rolling Eyes
Цитат

Можеш ли да поясниш?
Не разбирам много от снимане на филми newsm78
Цитат

Друго си е човек да е начетен...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт