Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 486
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Предполага се, че докато си заразна, стоиш вкъщи, а, честно казано, гинекологичният кабинет е последното място за болни от варицела.

# 136
Да, ще говоря утре. Сега нямам възможност, а се притеснявам, защото нямам време и реших да попитам ако някой случайно знае.

# 137
Обади се по телефона на лекаря, който ще прави аборта. Peace

# 138
  • София !
Според мен , говори с лекаря си . Но това което аз знам е , че докато не се оправиш , няма да ти направят аборта  Wink .

# 139
Здравейте! Пиша Ви понеже имам някакви съмнения.Преди 4 дена правих секс с приятеля си и от 3 дена имам срязващи болки в корема и от две вечери като си легна имам едни непоносими болки.Болките ми са , все едно преди МЦ и дори снощи се събудих от ужасна болка под корема и имах чувството , че ми е дошло , но отидох до тоалетната да погледна какво става и нищо нямаше.Също така и гърдите ме болят , но не са така твърди (както уж би трябвало да е) и по-честичко ходя да уринирам.Не мога да си го обясня,защото МЦ ми свърши на 22.03 и на 16-17.04 трябва да ми дойде.Пожелах тук да пиша,защото съм в Италия и не знам кой знае колко езика.Предпочетох да се посъветвам първо.Просто,не знам.Нещо странно става.А и последния ми цикъл беше много "шантав" поне за мен.Защото още от първия ден като станах от сън и цялата бях "омазана" , така да го кажа.Ще съм Ви адски благодарна ако ми помогнете , за да разбера какво става.

# 140
Какви са ти съмненията?

# 141
Съмнението ми е да не съм бременна

# 142
Няма как да си забременяла преди 4 дни и да имаш каквито и да е симптоми за това.

# 143
Може да си бременна, но ще разбереш със сигурност след закъснение на цикъл. Сега не можеш да имаш никакви болки от евентуално зачатие. Peace

# 144
Ами дефакто тези симптоми или как да го нарека и аз не знам, подържат се от месец някъде.Последния ми цикъл беше много кофти.Преди 2 години , в последствие разбрах,че съм бременна,но цикъла ми идваше.Всичко беше окей.И сега се притеснявам,да не би да съм,защото приятеля ми не иска деца.Вече имам един аборт.От него беше детето.Просто ме е страх,да не би пак да се повтори всичко.Защото той дори не дойде с мен в болницата.Вярно и на него му е било тежко.После дойде да ме види,но....Не знам.Онзи ден като имах болки в корема(срязващи) и ме попита да не съм бременна и аз му отговорих , че не знам и го попитах какъв е проблема ако съм бременна и той ми отговори , че му било рано да му викат "тате" , а аз му казах , че то като реши да дойде , няма да пита.Страхувам се от това,че ако съм бременна и ще ме остави  smile3518 а сама едва ли ще се справя.И за това реших да се консултирам с Вас

# 145
Ами дефакто тези симптоми или как да го нарека и аз не знам, подържат се от месец някъде.Последния ми цикъл беше много кофти.Преди 2 години , в последствие разбрах,че съм бременна,но цикъла ми идваше.Всичко беше окей.И сега се притеснявам,да не би да съм,защото приятеля ми не иска деца.Вече имам един аборт.От него беше детето.Просто ме е страх,да не би пак да се повтори всичко.Защото той дори не дойде с мен в болницата.Вярно и на него му е било тежко.После дойде да ме види,но....Не знам.Онзи ден като имах болки в корема(срязващи) и ме попита да не съм бременна и аз му отговорих , че не знам и го попитах какъв е проблема ако съм бременна и той ми отговори , че му било рано да му викат "тате" , а аз му казах , че то като реши да дойде , няма да пита.Страхувам се от това,че ако съм бременна и ще ме остави  smile3518 а сама едва ли ще се справя.И за това реших да се консултирам с Вас

Да, направи още 2-3 аборта от него и като ти дойде акъла в главата, питай как да забременееш.

Като не искате деца, ползвайте презервативи, противозачатъчни и т.н. За съжаление едва ли някоя от нас може да ти каже дали си бременна или не, но аз бих те посъветвала да отидеш на лекар за болките. Не знам на колко си години, но помисли кое ти е по-важно - здравето или страхливото ти гадже.  Разбирам, че си сама в чужда държава, но ако ти не се грижиш за себе си, няма кой да го направи.

# 146
Работата е там , че използваме всички предпазни средства.Като забременях също използвахме всичко.Дори гинеколога ми каза,че нито хапчетата , нито презервативите са сигурни на 100 % А за доктор тука.За да стигна до гинеколог ми трябва специална карта и минава минимум седмица , докато стигна при самия доктор,защото от един кабинет те пращат на друг и е така те въртят и не всички доктори са в една сграда , а са в 15 различни.Това е проблема и за това писах тук

# 147
Направи си тест тогава.

# 148
Направи си тест тогава.

Ако мога да се разбера с тея италианци , добре ще е.Защото както са в един град така говоря на 15 диалекта.И седят и не могат да те разберат за какво им говориш.Нито английски разбират,нито нищо.

# 149
Направи си тест тогава.

Ако мога да се разбера с тея италианци , добре ще е.Защото както са в един град така говоря на 15 диалекта.И седят и не могат да те разберат за какво им говориш.Нито английски разбират,нито нищо.

Е в някой супермаркет не можеш ли да отидеш? Няма ли тестове там? Или да провериш в търговската мрежа какви тестове се продават в Италия и да отидеш в аптеката и да цитираш името. Просто няма как някой да ти каже бременна си/не си бременна. Дано всичко е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт