Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 525
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
искам сериозни отговори

# 166
искам сериозни отговори

Ко? Не.

# 167
искам сериозни отговори
Не си бременна, но да знаеш, че обикновено имам такса от 15 лв за врачуване! Simple Smile

# 168
искам сериозни отговори
Първо се научи да пишеш и тогава раждай дете. Сериозна съм! Peace

# 169
Доста ме объркаха форумите и тази предеякулационна течност .. макар че съм го правила само веднъж без, но все пак съм си паника. Извинявайте за глупавия въпрос

# 170
  • ул. "Мечтание"
След като правих тест на 14тия ден от акта и 7 от закъснението отрицателен е не е свършвал в мен дойде ми на 8мия ден  и беше 5 дни но по-слабо има ли шанс да съм бременна

Доста ме объркаха форумите и тази предеякулационна течност .. макар че съм го правила само веднъж без, но все пак съм си паника. Извинявайте за глупавия въпрос

Питай майка си!  Peace Съвсем сериозна съм.

# 171
Исках просто да се консултирам с вас да разбера дали е възможно нищо повече.

# 172
Исках просто да се консултирам с вас да разбера дали е възможно нищо повече.
Консултирай се с лекар, не по форуми, които те объркват!

# 173
Консултирах се, казах му всичко.. той каза, че е заради първия път и нищо повече сякаш бързаше за някъде дори не ми обърна внимание. Затова питах и вас за вашето мнение

# 174
Отиди при друг, заедно с майка ти!

# 175
С нея бях и тя казва, че не е възможно да има бременност при такива обстоятелства,но аз съм си болен мозък и не спирам да си мисля глупости Close

# 176
С нея бях и тя казва, че не е възможно да има бременност при такива обстоятелства,но аз съм си болен мозък и не спирам да си мисля глупости Close
Ааа, ами така кажи. Върви на психиатър тогава, те са по мозъците Simple Smile Simple Smile Simple Smile Стига вече глупости.

# 177
Исках мнение не нападки  Wink

# 178
Добре бе дете как ги измисляш тези работи?! Казвам дете, защото разбирам, че не знаеш какво правиш!След като теста е бил отрицателен на 14 ден и след това е дошъл цикъла от какво се притесняваш?! Успокой се

# 179
Ами нали ви казах не ме прегледаха както трябва и не знам с този слаб цикъл се съмнявам за нещо плаша се ходих на преглед с жената на баща ми ..майка ми почина и ако стане нещо няма да ми е спокойно да споделян на тази жена

Общи условия

Активация на акаунт