Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 63 406
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
На 1 март ми беше последния цикъл ,вчера започна едно кафяво зацапване направих си днес тест показа се бледа 2 черта.
Знам че е много рано ,че и да отида на лекар нищо няма да могат да видят.
Но това кафявото ме притеснява и днес продължава да зацапва.
Аз имам една неуспешна и една успешна бременност преди това и двете са започвали така и съм пола хапчета за задържане ,но сега е много рано още и незнам какво да правя.

Според мен трябва да отидеш на лекар и да ти изпише хапчета за задържане!

# 91
На 28.02 беше последната ми менструация. На 22 правих секс. На 24 започнаха болки като преди менструация и продължиха ден, но така и не ми дойде. По принцип ми е 28 дни и трябваше днес да ми дойде, но ми закъснява.
Рано ли е за тест? Мислите ли, че ще отчете нещо?

# 92
На 28.02 беше последната ми менструация. На 22 правих секс. На 24 започнаха болки като преди менструация и продължиха ден, но така и не ми дойде. По принцип ми е 28 дни и трябваше днес да ми дойде, но ми закъснява.
Рано ли е за тест? Мислите ли, че ще отчете нещо?
Щом ти е на 28 дни и на 28 февруари ти е било преди това, би трябвало да ти дойде точно УТРЕ, споко!

# 93
  • Berlin
И аз това мислех да напиша, ама реших, че може и да бъркам някъде сметките.
Иначе тест поне 1-2 дни след закъснението.

# 94
Хм, явно аз го изчислявам по друг начин   Laughing защото по мойте сметки излиза, че днес е 28-мият ден  Naughty

Или по- скоро ми е 27 дни, а ми идва на 28-мият.  Flutter

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 21:38 от AnMary

# 95
Здравейте и от мен. Имам въпроси важени за мен... Преди една седмица си направих тест за бременност и беше положителен, за да съм сигурна направих още един - получих ефекта " гледам и не вярвам на очите си " (в добрия смисъл). Но имам периодични остри болки ниско долу - реших, че трябва да отида на лекар - днес отидох. Отговорът на гинеколога беше  - на видеозона не виждам нищо и има малко кръв на матката????... Нищо повече не ми каза, а ми пусна изследване на кръвта. Странното е, че трябва три пъти да ми взимат кръв и чак след третия път ще ходя на преглед????... Нормално ли е в ранна бременност да не се вижда на видеозона, или пък двата теста, които направих и бяха положителни да са ме подлъгали??

# 96
  • София !
Здравейте и от мен. Имам въпроси важени за мен... Преди една седмица си направих тест за бременност и беше положителен, за да съм сигурна направих още един - получих ефекта " гледам и не вярвам на очите си " (в добрия смисъл). Но имам периодични остри болки ниско долу - реших, че трябва да отида на лекар - днес отидох. Отговорът на гинеколога беше  - на видеозона не виждам нищо и има малко кръв на матката????... Нищо повече не ми каза, а ми пусна изследване на кръвта. Странното е, че трябва три пъти да ми взимат кръв и чак след третия път ще ходя на преглед????... Нормално ли е в ранна бременност да не се вижда на видеозона, или пък двата теста, които направих и бяха положителни да са ме подлъгали??

Според мен , тестовете не са те подлъгали , просто когато бременността е , съвсем в началото си , трудно се вижда на ехографа . На кръвния тест , ще излезе .

# 97
В начална бременност понякога не се вижда добре, ако видеозона не е добър, ако не е вагинален, ако си по-пълна и те гледат с коремен, ако си с обърната матка и т.н. причини. Кръвния тест ще покаже истината, а се прави през няколко дни с цел да се види дали нараства резултата, защото си има разни норми - на еди кой си ден трябва да се е удвоил например. А какво значи кръв на матката  newsm78, да не е в матката  Rolling Eyes

# 98
  • ул. "Мечтание"
Здравейте и от мен. Имам въпроси важени за мен... Преди една седмица си направих тест за бременност и беше положителен, за да съм сигурна направих още един - получих ефекта " гледам и не вярвам на очите си " (в добрия смисъл). Но имам периодични остри болки ниско долу - реших, че трябва да отида на лекар - днес отидох. Отговорът на гинеколога беше  - на видеозона не виждам нищо и има малко кръв на матката????... Нищо повече не ми каза, а ми пусна изследване на кръвта. Странното е, че трябва три пъти да ми взимат кръв и чак след третия път ще ходя на преглед????... Нормално ли е в ранна бременност да не се вижда на видеозона, или пък двата теста, които направих и бяха положителни да са ме подлъгали??

Доста е раничко по принцип, така че може и да не се види на този етап на видеозона.
Обади се на лекаря си да попиташ за какво е това изследване и защо ти го пуска (възможно е да е кръвен тест за бременност). Чудя се, защо не ги разпитвате тия лекари? newsm78
Кръвен тест би показал по-конкретно на този етап какво става. Peace Успех!

# 99
Хм, явно аз го изчислявам по друг начин   Laughing защото по мойте сметки излиза, че днес е 28-мият ден  Naughty

Или по- скоро ми е 27 дни, а ми идва на 28-мият.  Flutter
В крайна сметка днес дойде ли ти?

# 100
борче123,
аз пак ще съм лошата, ама да кажа тук е темата за вече доказани бременности! Има си друга тема за треперене "бременна ли съм или не".
Ако имаш излишни 5лв, отиди до аптеката и си вземи един тест, никой не може да те спре да си правиш тест когато искаш, дори и след самия акт. Не знам защо всички питат кога да си направя тест? Направи си когато искаш, ако е отрицателен и не ти дойде след закъснение пак си направи.
Правилния въпрос, който според мен искаше да зададеш е: На някой отчел ли му е теста преди закъснение? Да, аз си го направих 2-3 дена преди очаквана дата на М и си бяха видими две чертички, така че тичай към аптеката. Препоръчвам ти да си вземеш от тия дето вътре имат два, та да имаш ...

# 101
Здравейте!  Имам въпрос за първоначални симптоми на бременност,  но съответната тема е заключена. Бихте ли ме насочили с линк към активна тема? Нова съм във форума и трудно се ориентирам. newsm78 Благодаря!

# 102
Здравейте!  Имам въпрос за първоначални симптоми на бременност,  но съответната тема е заключена. Бихте ли ме насочили с линк към активна тема? Нова съм във форума и трудно се ориентирам. newsm78 Благодаря!

Тук ?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=770563.0

# 103
Здравейте на всички, бих искала и аз да задам моя въпрос. Бременна съм в 24 г.с. с момченце, всичко с мен и бебо се развива нормално. Та въпроса ми е свързан с активността на бебето. Започнах да го усещам в 21г.с. и до 23 г.с. беше доста активен. От тази седмица пак си го усещам, но доста по рядко. Това трябва ли да ме притеснява и дали е признак за нарастващ проблем? Благодаря предварително за отделеното време. Лек и слънчев ден на всички.

# 104
Здравейте, имам малко странен въпрос, цикъла ми този път е по слаб от обикновенно а попринцип е много обилен и цвета му е по светъл този път. Освен това като че болките в корема и кръста да някак си по силни. Знаете ли на какво може да се дължи това. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт