Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 478
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви много за бързите отговори ! Ще отида в спешното тази вечер и ще видим какво могат да направят и какво е станало.. Ще ви пиша после как е минало и дано всичко е наред!
И пак те съветвам да си почиваш,ама в буквалния смисъл на думата.Аз като ходех до магазина и вече имах зацапване ooooh! Само лежане трябва Flutter

# 256
Аз цял ден в леглото нямам, но стана ли на някъде... днес ходих да си гледам осигуровките, че трябваше и после стана това... вечер покой и няма нищо, а сутрин изляза ли по работа и почват петънцата тук там...

# 257
  • ул. "Мечтание"
Аз цял ден в леглото нямам, но стана ли на някъде... днес ходих да си гледам осигуровките, че трябваше и после стана това... вечер покой и няма нищо, а сутрин изляза ли по работа и почват петънцата тук там...

Това си е доста показателно, че трябва да пазиш леглото и само до тоалетната.  Rolling Eyes

# 258

Това си е доста показателно, че трябва да пазиш леглото и само до тоалетната.  Rolling Eyes
Ами да!Съгласна съм!Толкова ли е неотложна тази работа ?Пази си бебето!По-важно е според мен Tired

# 259
Просто аз самата не повярвах на тестовете  без ехограф. Майка ми ми втълпяваше, че би могло да е бактериaлна инфекция, цистит, кисти, възпаления... и как чела , че тестовете отчитали не само бременности, но и гинекологични  проблеми... Дори не започнаx веднага да си пия фолиевата киселина, докато АГ не ми каjе и покаjе на монитора ... бременна ... много глупаво от моя страна... просто бебето не беше планирано..

# 260
Здравейте Simple Smile Аз съм бременна в 20 г.с.. Снощи докато се къпах за части от секундата забелязах нещо розово- червено да изтича в канала. Не можах да разбера точно какво се случва, защото стана мн бързо. Повече не се повтори нищо такова но аз отидох на лекар все пак днес. Според него всичко е наред и с матката и с бебето и няма обяснение какво е било това. Думите му бяха всичко изглежда перфектно. Тъкмо се успокоих и на тръгване от кабинета-друга случка. Влизам в метрото, чекирам се , обаче това което се върти металното ,незнам как се казва, нещо заяде. Леко без да искам си ударих корема в него. Не беше супер силно, но ме позаболя за части от секундата. После мина, но сега се притеснявам и затова. Дали според вас може да съм му навредила на бебчето?

# 261
Цитат
Дали според вас може да съм му навредила на бебчето?
Не.

# 262
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 263
Здравейте отново!Във втория месец съм и непрекъснато ми се гади и повръщам често.Това нормално ли е и някои ако има същия проблем може ли да ми сподели как да се справя с това гадене.Благодаря предварително

# 264
Здравейте , сигурно въпроса ще се стори глупав, на повечето, но ми трябва съвет или мнение.

Преди 2 седмици правих секс с приятеля ми, отскоро сме заедно и съответно използвахме презерватив, но по време на акта е паднал без да разберем и мисля, че става ясно какво се случи след това. Веднага изпих Ескапел и цикъла ми дойде точно на датата, 3-4 дни след като го изпих. 5 дни след като ми свърши отново правихме секс и този път се скъса без да разберем и резултата беше същия. Не мога да си позволя да пия Ескапел 2 пъти в рамките на 2 седмици, просто ще чакам.. Проблема е, че не съм много запозната с дните, в които настъпва овулация и шансовете за забременяване, според моите изчисления съм ден или два преди овулация и 5 дена след като ми свърши последния цикъл при приема на Ескапел. Знам, че въпроса е глупав, но като настоящи майки мислите ли, че шанса да забременея е голям при тази ситуация. Много съм притеснена, защото не съм готова да ставам майка, а реално сме взели предпазни мерки.

# 265
  • Berlin
 Ванеса Пройкова, при мен помогна хапване сутрин на нещо като сухар, бисквитка, солети - за гаденето. Иначе за повръщането май няма лек, минава в един момент. При мен беше само адско гадене и това ми помагаше, сега само 1 път повръщах ...
А всъщност пиене на много вода ми бяха препоръчвали също при повръщане и гадене.

ani24, ей така, от любопитство питам - какви презервативи ползвате? Simple Smile

# 266
# 267
  • Бургас
ani24, ей така, от любопитство питам - какви презервативи ползвате? Simple Smile

Joy

Ани, няма да ти е приятно да го чуеш, но шансовете за забременяване в този срок са реални. Макар че все пак има значение колко дни е цикълът ти и колко дни е продължило кървенето.

# 268
Ванеса : И аз имах ужасно гадене + повръщане до 4 месец. Само си отминава, но това което най-много ме облекчи най-много беше чай от джинджифил.

# 269
За гаденето аз непрекъснато трябваше да хапвам нещо. Правих си макарони да речем и си ги ядях на малки хапки сиг цял преди обяд. На всеки 15 - 20 мин хапка. Но имаше дни, в които нищо не помагаше. Просто стискаш зъби да отмине.

Общи условия

Активация на акаунт