Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 440
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, бъдещи и настоящи мами,

Съвсем скоро разбрах дългоочакваната новина, че чакаме бебо и вече съм ви редовен читател. Още не смея да се радвам, предстои ми в сряда да отида на втори преглед и да се потвърди и регистрира, така че си стискам палци до тогава и още не вярвам напълно, че се е случило.

Междувременно ви пиша с въпрос- някой от вас дали ходи на басейн по време на бременност. То е ясно, че е полезно, но таткото е много притеснен от евентуалните бактерии във водата и ми забранява влизане. Чувала съм преди, че имало някакви предпазващи кремове, с които се мажеш и не допускаш бактериите да проникнат- някой знае ли нещо по въпроса?

Благодаря ви предварително, а както и за многото полезнотии, които споделяте  lovekiss

# 331
  • Велико Търново
Mrs. Bo аз не бих ходила, като знам какви химии слагат във водата, пък и съм предразположена към вагинални гъбички и инфекции и избягвам басейните и когато не съм бременна.

# 332
  • Berlin
Aз не мога да плувам, така че не припарвам до водни източници през бременността. Simple Smile  Ако можех, сигурно щях друго да мисля и да си продължа да плувам, но иначе няма нужда. Не е само заради животинките във водата, ами и заради химикалите.

# 333
Туко що си направих тест и си имам  EFP Утре отивам при джипи то за болничен, а в сряда при гинеколога ми. Много съм щастлива. Според вас дали си направя и кръвен тест

# 334
Аз също не бих ходила на басейни. Peace

st_angelova, честито!  bouquet

# 335
Туко що си направих тест и си имам  EFP Утре отивам при джипи то за болничен, а в сряда при гинеколога ми. Много съм щастлива. Според вас дали си направя и кръвен тест

Честито, според мен не е нужно да си правиш кръвен. Пожелавам ти всичко е да е наред този път Peace

# 336
  • София !

Честито   bouquet . Пожелавам ти , този път всичко да е , наред  Praynig !! Но щом си имала проблем предния път , според мен е , редно да посетиш лекар по рано  Peace .

# 337
  • софия
Здравейте, имам един въпрос в 7ма седмица съм, вчера бях на АГ, и си бях занесла всички резултати от ПАП-тестове от последните години, като най- актуалната ми е от 12.03.2014 с нормални резултати, и АГ-то каза ,че не е нужно да ми прави тази регламентираната цитонамазка след като съм била тогава в 3-4та седмица, и чак след раждането. Т.е аз си бях миналия месец на рутинния гинекологичен годишен преглед, без обаче да знам ,че съм бременна. Въпросът ми е, мога ли да и се доверя или май месец пак да искам цитонамазка??? Благодаря предварително.

# 338
Според мен няма смисъл да правиш повече Peace . Аз даже не съм правила по време на бременността, само микробиология ми пускаха веднъж.

# 339
Здравейте отново.. имам болки във кръста и бъбреците това нормално ли е в раната бременност

# 340
  • София !
Здравейте отново.. имам болки във кръста и бъбреците това нормално ли е в раната бременност

Аз също в началото на бременността имах болки в кръста и бъбреците , ходих на лекар и се оказа , че , всичко е , наред , болката идвала от кръста .... Все пак според мен , се консултирай с лекаря си , болките по време на бременност не са за подценяване !!

# 341
На някой случвало ли се е по време на бременност в бялото течение да има леко розаво..на мен ми се случи веднъж и беше много бледо трябва ли да се притеснявам

# 342
На някой случвало ли се е по време на бременност в бялото течение да има леко розаво..на мен ми се случи веднъж и беше много бледо трябва ли да се притеснявам
И аз го имам,а понякога зацапна кафяво,незнам и аз какво да мисля newsm78,но не е бяло течение,а от утрогестана,така мисля.

# 343
при предишната ми бременност имах леко бежаво зацапване и лекаря ми беше казал че е цветна бременност, а и сега имах  първите два дни когато трябваше да ми идва. Сега не се притеснявам.
От време на време имам болки ниско долу и пия 2х1 Ношпа. Бях чела, че е нормално да имаш болки, защото оплодената яйцеклетка се имплантира в матка (нещо такова)

# 344
при предишната ми бременност имах леко бежаво зацапване и лекаря ми беше казал че е цветна бременност, а и сега имах  първите два дни когато трябваше да ми идва. Сега не се притеснявам.
От време на време имам болки ниско долу и пия 2х1 Ношпа. Бях чела, че е нормално да имаш болки, защото оплодената яйцеклетка се имплантира в матка (нещо такова)

Не разчитайте на това! Всяка болка има причина и може да не е безобидна!

Общи условия

Активация на акаунт