Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 352
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Прегледът не е само да разширят зениците и да се провери диоптъра, ами с една лампа ти осветявят яко окото, за да се огледа очното дъно. Тя всъщност е почти долепена до окото и си е малко страшно преживяване. Simple Smile Аз щях да припадна.

И се допира нещо като чукче до зеницата.

# 616
Здравейте на всички. Бременна съм в 17г.с ОТ Варна,  Но за съжаление безпроблемната до момента бременност беше помрачена от ФМ при д-р Давидков, когато той видя на двете ръчички по 6 пръстчета. Още не мога да се съвзема от шока, представяте си какъв ужас е. Допитвам се до други мнения, до момента се вижда, че са без кост като някакво израстъче, но Д-р Давидков ме посъветва да направя Амниоцентеза и то в Сф, при д-р Мазнейкова. Пиша ви с молбата, ако някоя от вас знае нещо за тази аномалия, с 6 пръста ( полидактилия) да ме посъветва какво да правя, дали имате познати с подобни проблеми, всяко нещо ще ми е от полза. БХС, който правих е добър. Риска там от Даун беше 1:90 000, а другите синдроми 100 000. АЗ съм на 23год, това ми е първата бременност, нямам аборти до сега и т.н Sad Ще съм много благодарна, ако ми помогнете с информация.

# 617
  • София
Това,което всички тук ще те посъветват е да направиш втора ФМ,при някой друг за второ мнение и моя съвет е да не казваш за какво точно го посещаваш. Hug

# 618
milena7007, аз бих препоръчала д-р Марков за ФМ. Успех и дано всичко е наред  Hug

# 619
И аз препоръчвам д-р Марков за още една ФМ, той е най-добрия. Часовете се запазват за след два месеца, но като обясниш какво е положението съм сигурна че ще те вмъкнат в графика. 0899130550 и 02 946 07 95 - това са телефоните. Стискам палци всичко да е наред!

# 620
Без колебание можеш да отидеш при др.Мазнейкова на ФМ, и ако се види нещо, тогава тя ще ти предложи като следваща стъпка АЦ.

# 621
Добър ден скъпи мами.Имам един въпрос от две години съм безработна имам 5 г.и 8м.тр стаж.В момента съм бременна в 13седмица.Внасям само здравни осигуровки. Ще мога ли да получавамного две години майчински по 340лв.

# 622
  • Berlin
Ето в тази тема попитай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=780841.0

# 623
milena - Аз също ти препоръчвам д-р Марков за ФМ. Най-добрият в областта. наистина трудно се запазват часове, но като обясниш за какво става дума ще намери време за теб и няма да те претупа, а напротив. Ще те огледа много обстойно.

# 624
Препоръчвам д-р Цолова от МЦ Фемина  Peace.

# 625
и аз бях при Цолова и само положителен коментар мога да дам за нея, но двете "светила", които се водят за ФМ са:

1) др. Марков от МЦ „Марковс”
2) доц. др. Димитрова от МЦ "Фемина"

И при двамата часовете се записват за по месец и половина напред, но смятам, че щом е за нещо такова по - добре да се обърне към някой от тях.

Иначе Цолова също лично мога да я препоръчам, много внимателна, много обстойна и предполагам, че няма да има проблем със запазване на час, но не е Марков или Димитрова.

# 626
Няма да казвам нищо за някои прехвалени доктори, не специално за тези, за да не излезе като заяждане или реклама. И все пак не мисля, че във Фемина има лекар, който няма да види такъв проблем-предвид техниката и квалификацията им  Peace.

# 627
За мен д-р Марков не е само добрата техника, а ми допадна и начинът, с който подхожда към пациентите си. Преди месец се наложи и аз да го посетя по спешност и ме прие буквално веднага. Освен, че ми отдели сигурно час, отделно обяснява всичко в най-малката подробност. Насочва те какво да направиш от тук нататък, какви са ти възможностите и всичко това обяснено по много човешки и достъпен до нас начин. Та исках да кажа, че не го препоръчвам само заради техниката, ами и заради точната му диагностика и съветите, които дава.

# 628
Точно това казах и аз. Специално в този център съм ходила десетки пъти при различни лекари и апаратурата и самите те са на ниво.

# 629
Здравейте момичета  Hug Бременна съм в 5 г.с. Вчера лекарят ми изписа Utrogestan 100 mg. Каза да ги слагам вагинално,понеже много жени им прилошавало от тях.Въпросът ми е не е ли опасно все пак ? Дали няма да навреди на бебчо ? На някоя от Вас изписвали ли са ги ?

Общи условия

Активация на акаунт