Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 325
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
В НОИ най- ясно могат да ти отговорят на този въпрос. Мисля, че има вариант, попълват се разни документи, изпращат се до Англия, чака се отговор и т.н. Интересувала съм се преди много време и нямам спомен, но мисля, че има начин.

# 646
В НОИ най- ясно могат да ти отговорят на този въпрос. Мисля, че има вариант, попълват се разни документи, изпращат се до Англия, чака се отговор и т.н. Интересувала съм се преди много време и нямам спомен, но мисля, че има начин.

Благодаря тииии  Hug само дето малко ме е страх да допра до НОИ като ги знам какви са нерваци   Laughing Laughing Laughing

# 647
Някой от вас знае ли как стоят нещата с Англия .. т.е бях там 2 г. и съм самоосигуряваща се - трябвада си оправя осигуровките в БГ . но дали тези осигуровки и това , че съм " SELF- Employed ": може да подейства и за изплащане за майчинство или не . .. Ох, малко съм объркана. Все пак ако някой знае  ooooh!

В коя седмица си бременна?Аз родих в Бг а си взех английското майчинство,но си работех на договор там до седмия месец. тук ще чакаш в месеци да ти оправят докуметите

# 648
Мами, моля за отговор тези, които са се сблъсквали с това или поне са запознати.
В трети м. съм. От една седмица мм има пъпчици по цялото тяло, абсолютно навсякъде, които го сърбят доста. В началото мислехме , че сърбежа е от друго, но след като продължи ходи на кожен лекар и док му е казал, че това е розов лишей и не било опасно за мен и бебето. Обаче аз съм меко казано силно притеснена  Sad Страх ме е да не се отрази на бебето.  ММ каза, че е карал всякакви шарки като малък, ама знам ли.
Има ли други мами, сблъсквали се с розов лишей по време на първи триместър? Моля кажете какво да правя, чувствам се безсилна  Sad Много ме е страх за бебето.....

# 649
# 650
Bonbonska, мерси за линка, прочетох темата. Надявам се наистина да не е заразно и най-вече- да се окаже тази диагноза, а не нещо друго.

# 651
Възможно ли е в 5-6 г.с да се забелязва растеж на гърдите или е рано?

# 652
  • София
Ако си качила килограми може.Аз до 3-тия месец качих 8кг. и буквално започнах едно плюскане още от втората седмица,то от тогава и гаденето ми започна...

# 653
Почнаха да ми растат преди да знам, че съм бременна.

# 654
Почнаха да ми растат преди да знам, че съм бременна.

С първата бременност и при мен беше така.

# 655
Възможно е.

# 656
И моите започнаха да растат тогава и бяха едни болки.....

# 657
амииии .. в 6-та седмица има още доста време , но се чудя какво да правя , дали да продългавам да си внасям осигуровките там и да не си спирам селфа , или да си го спра и да си оправя тук осигуровките , малко ми е мъгла защото счетоводителката ми там нещо ме гъбарка и не иска да обяснява много много...  ooooh!

Аз съм в 6-та и имам чувството че ще се пръснат , а даже и корема ми се е надул сериозно , но лекаря каза , че е нормално това ...  Сладко бременеене  Hug

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 12:51 от AnMary

# 658
Здравейте, може ли и аз да искам вашият съвет. Нещо съм откачила напоследък и просто искам някакво странично мнение ...

Значи края на януари и началото на февруари правих секс (с презерватив макар че аз винаги се съмнявам в презервативите), февруари ми дойде, макар че за по-сигурно си направих тест след това, който беше отрицателен, но не съм сигурна дали съм го направила правилно (вадя го, пишкам в/у него, дори не знам дали стои 10 секунди, и после чакам точно 5 минути - примерно, ако часът е 10:38 чакам до 10:43 или докато се смени на 10:44 и дърпам капачката, веднага го изхвърлих, не съм чакала повече минути да станат 7 или 8 минути, не знам дали може да се е сменил по-късно). Така, после март ми дойде, както и април точно както си ги смятах, че трябва да ми дойде и сега  май месец не иска .... дори нямам никакви симптоми (обикновено ме болят гърдите). Не знам дали е възможно да е цветна бременност и тестът да е сгрешил, направо много съм се наплашила. Февруари ми дойде на 11ти, март на 12ти и април на 12ти, сега трябваше на 13ти да ми дойде. :/

# 659
Не си бременна и няма цветна бременност. Peace

Общи условия

Активация на акаунт