"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 857
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Много благодаря:))*** Наистина се поуспокоих, че нямам поводи за драма:)!
Никакви дори. Изчакай и то ще си покаже.

Може да ви прозвучи много грубо, обаче ако при закъснение без значение от дните ми кажат за отрицателни тестове, особено няколко на брой аз лично не вярвам във бременност и съветвам да се отрезвява леко- полеко човек, защото после като дойде цикъл е гадно.
Дано на момичета тук не се случва това, но знайте тестовете много рядко грешат при задължително спазени условия от производител. Peace

Кръвен тест се прави във всяка лаборатория. Peace

# 196
И аз така мисля.

# 197
Здравейте! Този месеца овулацията ми беше на 12.03.14г. Имах полов контакт със партньора ми на 7,9,10,11,12,13  Grinning Още след първият контакт започнаха болки в яйчниците както преди менструация. След окол 3 дни започна една постоянна сънливост и постоянно ме втрисаше. Понеже не съм наясно проверх в нет-а и вс симптоми сочеха към бременност. Дето се вика бях почти сигурна. Тр да ми дойде цикъла на 27.03.14г, но за моя изненада и разочеровани дойде доста по рано на 23.03.14г. И мн страннен не мн обилен и кафеникав. Чудя с какво се случва, може ли да е цветна бременност или понеже правим опити за бебе може да има промяна в цикъла като цяло?

# 198
Не е цветна бременност и няма такива симптоми при бременност в 3-та гестационна седмица. Peace Втрисането е симптом на вирус или неподходящо обличане за сезона, а болките в яйчниците, които пишещите дами с въпрос дали са бременни обожават, не са добър симптом, да не кажа много по-страшни неща и при по-напреднала бременост.
Ще ти дойде хубаво, просто сега явно тръгва и затова ти е кафяво. Вече бъди почти сигурна или сигурна когато видиш положителен тест след закъснение на цикъла или резултат над 5 при кръвен тест и преди закъснение. Peace

# 199
Здравейте Бг мами ! Цикълът ми закъснява с 7 дни . Бебе-правихме по време на овулация . Освен , че имам  необичайно за мен закъснение , преди около 5 дни получих много леко зацапване . Тези дни усещах болки в областта на яйчниците , усещам и някакво много странно нещо като къркорене да речем , ниско в корема , не мисля че е някакъв фактор за моите съмнения , но реших да го спомена , както и главоболието и усещането , че съм подута . Друго не съм забелязала , закъснението вече стана сериозно и утре ще правя тест , но исках да се допитам и до вас , тъй като ви чета от както правим опити с мъжа ми и сега е първият път в който усещам нещо по - различно от преди . Възможно ли е да сме успели или и аз се превръщам в параноична мечтателка  Mr. Green Hug Благодаря предварително .   bouquet

# 200
Здравейте Бг мами ! Цикълът ми закъснява с 7 дни . Бебе-правихме по време на овулация . Освен , че имам  необичайно за мен закъснение , преди около 5 дни получих много леко зацапване . Тези дни усещах болки в областта на яйчниците , усещам и някакво много странно нещо като къркорене да речем , ниско в корема , не мисля че е някакъв фактор за моите съмнения , но реших да го спомена , както и главоболието и усещането , че съм подута . Друго не съм забелязала , закъснението вече стана сериозно и утре ще правя тест , но исках да се допитам и до вас , тъй като ви чета от както правим опити с мъжа ми и сега е първият път в който усещам нещо по - различно от преди . Възможно ли е да сме успели или и аз се превръщам в параноична мечтателка  Mr. Green Hug Благодаря предварително .   bouquet

параноична мечтателка  Mr. Green Mr. Green Това ми хареса.
да ти кажа всеки месец усещам нещо по-различно от преди. Най-добре ще ти отговори теста утре сутрин!Стискам палци и да ни се похвалиш Peace

# 201

параноична мечтателка  Mr. Green Mr. Green Това ми хареса.
да ти кажа всеки месец усещам нещо по-различно от преди. Най-добре ще ти отговори теста утре сутрин!Стискам палци и да ни се похвалиш Peace
Да,теста ще ти покаже с точност;) Но в интерес на истината аз получих абсолютно същите симптоми 3 дни след закъснението (а съм като часовник иначе:))  ),и се оказа че съм бременна Flutter Flutter
Успех  Hug Hug

# 202
Аз май не съм чувала главоболие като ранен симптом на бременност, но знае ли човек,да но да е това! Май не е много правилно да казвам симптоми, все пак да си бременна не е болест, нали? Simple Smile Отивай за тест! Hug

# 203
Аз съм чувала главоболие от поне 7 мои приятелки, които си припомняха симптомите си заради мен:)) Стискам палци от сърце за плюсче!:)))

# 204
Здравейте, мили дами! Моля за помощ и съвет! Последна дата на  МЦ 17.02. , дата на овулация 3.03., всеки ден опити за бебе от 28.02., на 17.03. трябваше да ми дойде , но получих за ден и половина кафеникаво на цвят нещо  newsm78 newsm78... до днес не ми е дошло. Много искам бебче  Cry правих си тестове от 7 - 2 положителни. Не съм правила тест от 20.03. Не знам какво да правя много искам  EFP

# 205
Здравейте, мили дами! Моля за помощ и съвет! Последна дата на  МЦ 17.02. , дата на овулация 3.03., всеки ден опити за бебе от 28.02., на 17.03. трябваше да ми дойде , но получих за ден и половина кафеникаво на цвят нещо  newsm78 newsm78... до днес не ми е дошло. Много искам бебче  Cry правих си тестове от 7 - 2 положителни. Не съм правила тест от 20.03. Не знам какво да правя много искам  EFP

Според мен си бременна , дори един тест да е отчел втора черта , направи си кръвен тест за да го потвърди евентуално  .   bouquet

# 206
Силно се надявам! Ще напрвая утре ! Притесни ме  това кафеникавото... не ми се е случвало досега! Thinking

# 207

Направи си кръвен тест.

# 208

Направи си кръвен тест.
Да, утре ще си направя!

# 209
  • София
добро утро момичета вчера ходих на генеколог и нищо докторката ми каза или ще ти дойде или не ела на 7 ако не ти е дошло според мен би трябвала да има показатели при който се разбира да ли ще ми дойде или не не знам вие кака мислите ако някоя от вас разбира ето и снимките който ми направи http://www.album.bg/deina_li/images/31283373/ http://www.album.bg/deina_li/images/31283373/

Общи условия

Активация на акаунт