"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 347
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Момичетаа, вчера трябваше да ми дойде, но си взех тест, имах предчувствие и  какво да видя-има втора бледа чертичка!!! Heart Eyes Според телефонът съм в края на 4г.с. Hug

Тихичко честито! Бягай за един кръвен тест Peace
Честито! Hug  bouquet

# 421
 babydust7 babydust7Simple Smile Благодаря момичета, не се отчайвай Мони! Пробвам от година и съм с един спонтанен аборт, не съм се отчаяла и ето виж. Дано тази е успешна, аз още го приемам все едно не съм бременна, защото не е минал критичния период. Да ви кажа под секрет, за себе си разбрах каква е тайната- трябва да правите секс по-рядко Grinning

# 422
  • Germany
Момичетаа, вчера трябваше да ми дойде, но си взех тест, имах предчувствие и  какво да видя-има втора бледа чертичка!!! Heart Eyes Според телефонът съм в края на 4г.с. Hug

Честито и лека бременност с щастлив пухкав финал!   bouquet

# 423
Момичетаа, вчера трябваше да ми дойде, но си взех тест, имах предчувствие и  какво да видя-има втора бледа чертичка!!! Heart Eyes Според телефонът съм в края на 4г.с. Hug

Честито! Simple Smile   bouquet

# 424

Честито! Simple Smile   bouquet
Честито и от мен и дай боже на всички скоро да се случи  Hug

# 425
Честито!!!!  bouquet

# 426
Здравейте, момичета! Този месец цикъла ми подрани с 3 дни, след което спря. Мина едно денонощие и пак тръгна, но малко (не е примерно като първите 2 дни по-обилно) като зацапване. На вас случвало ли ви се е такова нещо?  newsm78 Rolling Eyes

# 427
Има ли шанс да си бременна? Направи си тест.

На мен лично не ми се е случвало, посети АГ за всеки случай Peace

# 428
Мисля да изчакам няколко дни и ще си направя. И на мен до сега не ми се е случвало и затова реших да ви пиша. Благодаря ти   Hug

# 429
Забравих да отговоря, че от два месеца правим опити. Дано е станало  Embarassed

# 430
Мисля да изчакам няколко дни и ще си направя. И на мен до сега не ми се е случвало и затова реших да ви пиша. Благодаря ти   Hug

При положение, че правите опити - това кървене е притеснително!Няма какво да чакаш! Отивай на лекар!Стискам палци всичко да е наред!
Другия вариант е това да е цикъл Peace

# 431
По-вероятно е да е цикъл. Peace

# 432
Не знам момичета, все пак от скоро се опитваме, но наистина не е и невъзможно. Четох, че кървенето може да е от това, че яйцеклетката се прикрепва към матката. След няколко дни ще си направя тест и ако има нещо тогава ще се обърна към лекар.

# 433
Няма такова нещо като кървене при имплантация. Има леко зацапване и то невинаги. Peace
Виж как стоят нещата и отиди на лекар. Peace

# 434
Аз зацапване нямах, но както и писала Денси - еднократно си е! не е като при теб по 2 дни, задължително посети лекар Peace

Общи условия

Активация на акаунт