Отговори
# 150
Bellisima82, ясно е че при някакви ситуации лекаря ще предпочете да се направи снимка, пред по сериозни усложнения. Изчела съм доста по въпроса, защото с предната бременност ми се наложи да си направя снимка на зъбите и като разбраха, че съм бременна ме бяха опаковали хубаво с жилетката. Така че, като цяло може да не е забранено, но не е нещо, което се препоръчва по време на бременност. Абе с две думи по добре, да не се налага да се прави.

Аз след грипа, кашлях повече от месец. Като след Аб, който се наложи да изпия понамаля, но не спря напълно. При мен инхалациите помогнаха също и капките за нос, а уж нямах хрема, не ми беше запушен носа.

# 151
emeka - и аз имах веднъж още в 7/8 седмица такъв случай. Отиди на лекар, за да си по-спокойна и ти.
Мимчето7 - честит празник Simple Smile а ти е жива и  здрава и много весел празник за теб и цялото семейство.
Малко пухче - и аз много симпатична ми се струва Абдор една бяло на черни точки нали? и аз се чудех между нея и тази, която съм си избрала и межди другото момичета все още не сме я купили само сме я набелязали Simple Smile)))
v.r.i. каде ходиш на консултации в Бургас?

Момичета искам да питам някоя от вас имала ли проблем с уртикария или алергии? Точно преди да забременея 2 месеца бях на стог хранителен режим от картофи и ориз беше кошмар и бях на инджекции и много тежки лекарства  - кортикостероиди( за моя радост казаха, че това не би повлияло на бебчо). Днес бях на разходка из квартала и получих познатия сърбеж от урикарията по бедрата и се прибрах и бяха червени(надявам се, че е било от клина, който ми беше доста тесен), та подсетих се, че трябва да ми се направят тестове за алергии за медикаментите за раждане, а мисля епидорална да ползвам. Някоя от вас правила ли си е тостове за болничните медикаменти или се правят като се приемат да раждаш
Относно покупките абсолютно нищо не съм купила и съм решила да започна с шопинга през Май месец.

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 21:15 от linsmalins

# 152
linsmalins дано намериш начин да се справиш с уртикарията.За тестовете при мен в деня на приемането ги направиха.

# 153
  • Pb
Оф, аз много се радвам, че не ме тресат депресивни и плачливи състояния - първият път имах такива периоди и знам колко е гадно. Сега, пу-пу, дано не се появяват, че и както съм на педал постоянно - само това ми липсва.

Ето, това е списъка, по който се водих преди 7 г.  Може да идва объркващо с всичките тези обяснения в него, но май обичам да правя нещата по сложния начин  Blush. За да не действа объркващо, може да се чете само 1-ва колона. Списъкът за родилното не е включен, както и какви дрехи за бебето да се купят на 1во време. Воала: https://drive.google.com/file/d/0BxphJKY8z3PuQV83TE9vcVM2ZDA/edit?usp=sharing

# 154
елхичка списъка ти ми допада Wink

# 155
ротока благодаря за пожеланието дано няма такива неприятни индикации за уртикария повече Simple Smile

# 156
За кашлица на мен сироп Стодал ми е помагал винаги от години го ползвам сега и бременна го ползвах и съм много доволна. Той става за всякаква кащлица

За алергии - аз съм с бронхиална астма и като питах ми казаха че в Александровска болница се правят тестове за алергии към антибиотици и анестетици и се прави преди раждането кой когато му е удобно. Май не всяка болница като те приемат за раждане ти правят тези тестове което е лошо.

# 157
Странно как по едно и също време се сдухваме... Simple Smile Аз имам необяснимо раздразнение, но е повече към мен самата насочено, което е най-странното. То затова е хубаво бременната жена да има време за себе си, да се поглези малко, да си почива. Не знам работещите (все още) как успявате с всичко и от къде тези сили..
Инхалациите спасяват положението, но трябва много време, съответно търпение. Мислех, че никога няма да спра да кашлям. Най-основното е цялостно укрепване на имунитета сега, за да се помогне на тялото да се справи. Оздравявайте всички!  Hug

# 158
Miss Blondy защо не отидеш при някой добър хомеопат да ти изпише нещо? За Бургас мога да ти препоръчам д-р Ана Спасова. Аз ходя при нея и съм много доволна. винаги ми е поставяла правилната диагноза и правилното лечение.

# 159
  • Германия
linsmalins точно в s-line с точките съм се вкопчила и дерзая  Grinning милото казва, че не бил се "влюбил"  hahaha в нея, ама ще свикне, защото май че тя ще е..
По въпроса с бебешките аспиратори не мога да намеря никакво мнение също.. Майка ми км напълни главата, че щял да разшири ноздрите на бебето..  Cry

# 160
Момичета искам да питам някоя от вас имала ли проблем с уртикария или алергии? Точно преди да забременея 2 месеца бях на стог хранителен режим от картофи и ориз беше кошмар

ЖК ми води д-р Гамишев, доволна съм като цяло от него, но вчера си правих още една /по мое желание/ ФМ в МБАЛ Дева Мария и мисля там да раждам, живот и здраве някъде три - четири седмици преди термина ми ще ходя пак до болницата за преглед и подаване на заявление за раждане.
Колкото до уртикарията, аз я имах, дълги години ме мореше, така и не разбраха от какво е тази алергия, даже във връзка със забременяването мислех да ходя на лекар за преглед, но взех, че забременях по-бързо от очакваното и така и не отидох. Сега не ми се е проявявала и силно се надявам да си остане така, а това за ориза и картофите ми е така до болка познато, че няма накъде ooooh!
Сега чувам за тези тестове за алергии, не знаех, че ги правят, още повече кога?  newsm78

# 161
Момичета искам да питам някоя от вас имала ли проблем с уртикария или алергии? Точно преди да забременея 2 месеца бях на стог хранителен режим от картофи и ориз беше кошмар

ЖК ми води д-р Гамишев, доволна съм като цяло от него, но вчера си правих още една /по мое желание/ ФМ в МБАЛ Дева Мария и мисля там да раждам, живот и здраве някъде три - четири седмици преди термина ми ще ходя пак до болницата за преглед и подаване на заявление за раждане.
Колкото до уртикарията, аз я имах, дълги години ме мореше, така и не разбраха от какво е тази алергия, даже във връзка със забременяването мислех да ходя на лекар за преглед, но взех, че забременях по-бързо от очакваното и така и не отидох. Сега не ми се е проявявала и силно се надявам да си остане така, а това за ориза и картофите ми е така до болка познато, че няма накъде ooooh!
Сега чувам за тези тестове за алергии, не знаех, че ги правят, още повече кога?  newsm78

v.r.i ако мислиш да раждаш в Дева Мария,защо не си прехвърлиш ЖК при техен АГ.Ще се възползваш от много преференции- 50% отстъпка от ФМ,ако раждаш нормално ще ти бъде безплатно(иначе е 250лв),ако раждаш секцио е 250лв(вместо 750лв)Само не съм сигурна дали в толкова късна седмица можеш да се прехвърлиш.Можеш да питаш.
Аз сега на 20.03 ще ходя преглед и ще подам и заявлението за раждане.

# 162
Момичета някоя от вас случайно да прави поръчки от Асда.ук. и по точно от george baby, има страшно готини комплекти и ефтини става дума от рода на по 7 бодита към 17 лв и т.н

http://direct.asda.com/george/baby-bodysuits/D5M1G10C7,default,s … liderRangeMax=7.5

# 163
Малко пухче супер е количката. а таткото трябва да се радва,че поне е черно и бяло и ще му отива и той да бута количката Simple Smile Видях няколко такива колички из моя град и на живо ми харесва много, но ми се искаше да я видя в някой магазин и да я разгледам по-обстойно, а в Бургас май никъде я няма и само по интернет става да се поръча.
v.r.i. в началото на бременността си мислех да раждам в Дева Мария и бях звъняла и много обстойно и компетентно отговориха на всеки мой въпрос. Задължително трябва да минеш през тестове за алергии, но ги питах кога и дали трябва предварително да идеш. Радвам се, че ме разбираш за уртикарията, защото който не го е минал хабер си няма какъв ад е особено това с глада. Днес се опитах да се ограничавам от основните алергени за всеки случай(не че не гледам обстойно какво хапвам хиихи), но ми е трудно точно в този момента да ограничавам това и онова. Надявам се да е било от тесни клин и да няма притеснения.

# 164
Добро утро дами ! Hug
Blondy  последния път кашлях близо месец ,не че те успокоявам ,ама с лекарствата дето можем да приемаме нещата се проточват.Иначе и от мен един глас за сиропа ГриинТус .Най-добре скочи пак до личната в понеделник за една слушалка  Hug

Аз пЪ не чувам с едното ухо от вчера Crazy .Дано не ме заболи до понеделник ,видяло се е че ще трябва да се нося на УНГ .Отдавна го отлагам ,а и друг път ми заглъхва за няколко часа ,просто трябва да ми ги почистят ,ама толкова ми е гнусна тая процедура  Sick

Тест за алергии не съм правила миналия път и го отчитам като грешка ,защото имам проблем с упойките принципно.В Шейново при приемането ми направиха само контрола за АБ ,по -късно исках епидурална и направих кожна алергия ,но към лидокаина ,който се поставя преди катетъра за епидуралната  Blush В крайна сметка нищо сериозно и размина за няколко часа.

Аз се хващам да  newsm79 wash hang 1dishes .После ще ходим с дребния да си кара колелото ...дано да оживея по пътя  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт