Отговори
# 315
Даже се използва една и съща компютърна програма, която изчислява термина, няма как да има такова разминаване, нещо лекарите не са както трябва.
до-ре-Ми, само от снимките се изморих  Laughing И аз обмислях многократни пелени, но май ще ме домързи да се занимавам с цялата галимация.

# 316
Има ли мами от Пловдив,които като мен се чудят още къде да раждат? Някой да сподели къде и при кого е решил да ражда ? За тези като мен,на които им е за първи път е доста объркващо на къде да се насочат? Аз по жк се следя при д-р Елена Леви.

# 317
little afternoon, какви упражнения правиш?

Най-после и аз да се похваля с придобивка за бебето. Направих си подложки за многократните пелени, кърпички за дупе вместо купените мокри кърпички и пелени за след баня  newsm44
тук можете да ги разгледате ако ви е интересно http://hubavinki.blogspot.com/2014/03/blog-post_18.html

Ами то май се води някаква система от упражнения - сейтай се казва, японски са, съхранени от векове. По принцип има най-различни упражнения за различни болежки и оплаквания, но като за бременни има само 2-3 подходящи (за кръст и опашка говоря).
1-2 пъти писах за тях още много в началото на бременността, когато имах този проблем, с идеята да помогна на някой друг, защото знам колко е ужасно. Но може би никой не е обърнал сериозно внимание.
Ако искаш може да на ЛС, че да не спамя излишно.

Ние също се замисляме за многократни пелени, ама все още не сме се решили  newsm78

# 318
Може ли и мен да ме добавите на първа страничка Simple Smile Термина ми е на 24 юни,чакаме момиченце и съм от Пловдив Simple Smile

# 319
Идвам на отчет  bowuu
Гаги 3-а ФМ във Фемина 80 лв.За пореден път останах много доволна от Врагалева  Peace Внимателно огледа всичко ,обясняваше през цялото време и понеже бяхме и с малкия жената близо 15 мин. се гласи и дебна да хване муцката на бебка за да му я покаже. Heart Eyes То и ние с ММ за пръв път видяхме хубаво личицето и ,естествено влюбихме се в нея ,има голямо носле и нацупена уста Blush Получихме една прозявка бонус .После сърдито събра и ръцете и краката отпред и шоуто свърши . Joy
Всички органи са на място и добре развити.Днес излезе ,че върви само с 2 дни напред и е с тегло 1291 гр  Crazy ,на мен ми се видя много ,но Врагалева каза ,че отговаря идеално  Mr. Green
Все още е седалищно ,води в норма, плацента в норма и доплер идеален.
Ето и една снимка на малката сърдитка ,качеството не е много добро,но снимах снимката с телефона ми  Blush
Скрит текст:

# 320
Браво, Мики, за хубавите новини и емоции Simple Smile

Аз веднъж съм ходил при Врагалева (извънредно) и наистина беше много мила, спокойна, обясняваше всичко и прояви чувство за хумор.  Peace

# 321
Мики, много хубава таз нацупена муцунка! Браво за чудесните новини!
Мен от няколко дни ми се подуват краката, а баткото на това хубаво време все разходки си иска.

# 322
  Мики много сладко личице-страхотна ехографска снимка!Браво за хубавите новини.

# 323
  • София
Дидинката, добре дошла.  Peace
Мики, браво за хубавите новини.  Heart Eyes
little afternoon, може ли и на мен да ми изпратиш тези упражнения, за които си писала?   bouquet

# 324
Здравейте момичета
днеска след консултацията съм мн развълнувана ,нашата бебка върви много на пред каза доктора (засега) 1520 грама ,всичко е наред с нея и мен .След консултацията си поръчах и капарирах количката нз 7мото небе съм .

# 325
Габриелитка, терминът по последен цикъл се смята по елементарен начин и ако имаш дата на последен цикъл не може да има различни резултати. Бебетата понякога растат едри или дребни и тогава по ехографски данни терминът се измества, но не и този по последен цикъл.

Моят бебок отговаря на 29 гс, а аз съм 27 гс., миналият път беше 1 седмица напред. Моят АГ ми обясни, че растежътна бебетата в утробата е неравномерен, понякога забързват, понякога забавят. Ако пък преносиш мазнините намаляват за сметка на твърди кости и бебето се ражда с 100 грама по-леко от тегло на термин например.

Нищо относително няма, то е всеясно как се смята терминът, как се изчислява и т.н.
Ако сте забелязали АГ гледа един картонен кръг-таблица за да види кога е датата, но какво показва ехографът не винаги съвпада с термина, т.е., ако в някакъв период от развитието си плодът е по-голям и най-вече размерът на главата, отколкото е зададено параметрите на ехографа, машината го смята за по-напреднала седмица и така изчислява евентуално по-ранно раждане.Но всичко е ориентировъчно, та за това се мести тоя "термин" - днес на лекциите го изясниха, така че не смятам повече да се допитвам до "компетентни мнения", то човек да не посмее да попита и веднага му влизате остро....Не мисля, че всеки е запознат с всичко, а именно това е целта на форума......

# 326
Че аз не съм видяла някой да е обиждал или да се е държал грубо  newsm78

Peace

мама на Вики - много ме зарадва постът ти, чак си се усмихвам сама в нас  Hug  Laughing

# 327
gabrielitka06 Никой нищо на криво не ти е казал , даже не съм се включила с отгоовор защото поста ти ми се видя абсурден а до-ре-ми много правилно ти е казала и ти си повторила същото но с други думи. Като не ти допадат "компетенциите " във форума недей задава въпроси и недей влиза във форума  Joy

# 328
Мики, ще си я заплюя за снаха  Whistling

# 329
Мики  Heart Eyes
Момето, само изглежда объркващо, като започнеш не е  Laughing
Леле, мама на вики, голямо бебе  Grinning
little afternoon, утре са спокойствие ще разгледам, прочета и пробвам, ч сега е мисия невъзможна.

Общи условия

Активация на акаунт