Отговори
# 570
  • Pb
Лансинох наистина няма грешка и незабавно успокоява, но този път си взех друго мазило, което също е без отмиване - на Babylove. Надявам се да се представи добре.

Аз тази бременност съм си каприз и въобще не ми се яде какво да е.  Flutter

# 571
  • София
Здравейте момичета,

Дааа , katrin77, с теб и Мики сме заедно. Дай Боже всички да си дочакаме максимално близо до термин,включително и близначковците Hug
Gaggi, аз също като Bellisima82 съм записана за училището в Щерев и най-хубавото е че се провежда през уикендите.
За подготовката на гърдите, аз също съм се насочила да започна от другия месец с лансинох.
Относно нощничките за кърмене, вече си имам две - една с дъдлъ и една с къс ръкав. За момичетат които предпочитат пижами, има и такива за кърмачки с къс ръкав и 3/4 долнище.

# 572
Искам да питам момичетата от Бургас,които ще раждат в Дева Мария,колко ще им струва раждането по точно нормалното раждане?[/color]
Аз разгледах сайта им ,но пак да питам за по-сигурно.

ribkata87, добре дошла! Hug Аз съм се насочила към МБАЛ Дева Мария, но по отношение на цената за раждането си е много индивидуално, зависи от това какъв пакет избереш, дали ще си заявиш избор на лекар, акушерка и прочие, както и дали бременността ти я следи лекар от болницата или не. Аз например смятам да раждам нормално, ако не изникне нещо като усложнение, което при мен, тъй като не ме следи лекар от болницата, ще ми струва 200 лв. Все още се колебая дали да правя избор на лекар и акушерка, и прочие, така че и моята крайна цена още не е калкулирана. Знам със сигурност, че ще заявя да се направят всички необходими изследвания на бебчето, като се роди живот и здраве, което са поне още 160 лв отгоре. Най-добре виж и темата за болницата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=770642.0;topicrefid=4. Peace

Elsi86, страхотни неща си избрала, като нищо ще си взема и аз повечето от тях, но скоро, нали все още изчаквам, и аз незнам докога, хем влязох в 7-ия месец, пък още се каня... newsm78

# 573
Момичета, като си говорим за кремчета, моля тези от вас с опит, да споделят за кремовете против стрии, които би следвало и след раждането да ползваме, кои от марките могат да се ползват и при кърмене?! Защото аз онзи ден влязох в аптека тъй като предстои да си купувам нов крем, че моят е на свършване, и на един от кремовете пишеше: Не се препоръчва за употреба в/у гърдите при кърмене!!!

# 574
Здравейте тарбухчета Simple Smile
Относно издуването на твърди части по коремчетата - аз ги наричам бабуни и много има се радвам, защото усещам главата на бебката и започвам да я галя и тя бавно се премества. Моя корем при местенето на бебчето целия се променя сякаш се събира в някакъв момент само от едната страна, а от другата остава едно кухо такова хихих бебешки работи.

Кремове против стрии ползвам на Palmers и съм много доволна, защото наистина държат кожата ми овлажнена с часове. Имам лосион за цялото тяло и крем за корем. Мажа се веднъж дневно по бедрата, дупето и гърдите и 2 пъти на ден по корема като редувам двата крема.

Относно бебешки покупки нищо не сме купили все още решили сме да започнем шопинга през Май, но сам избрала количка и кошара
http://www.bebelandia.bg/productv/37388/dizain-baby-detsko-leglo … si-70-185-sm.html
Харесвами, че може да я изберем във всякаква комбинация от цветове има 6 шкафа и върви с матрак.

Относно похапването  - на мен ми се хапват предимно оризчета и зеленчуци, аз по принцип не сам много месоядна, но заради бебето гледам да ям и месо, а сладко хапвам сутрин като стана разни бисквитки с мюсли и тн. Проблема при мен е че или съм гладна или ми е тежко - нямам период без нито едно от двете хихихи. В момента съм 52/53 кг., но забременях 44кг, защото бях на двумесечен глад поради диета преди това от алергия и трябваше да ям само картофи и ориз.

Умората и мен не е хванала. Вчера имах малко задачки покрай предстоящата ни малка сватба и съм вървяла не повече от км или 2 км, а се прибрах с адски болки в кръста и със страшна нужда да подремна. Щом от сега ни тежи не знам как ще е в 9 месец.

# 575
linsmalins, да не звуча като дърта свекърва  Mr. Green, но внимавай с тези болки и не се претоварвай. Казвам го все едно и на себе си, защото ми е много трудно да си улуча мярката на пренатоварване и на няколко пъти завърших с болки, които ме държаха около една седмица плътно в къщи  Confused. А и сега ти предстои сватба - прекрасно събитие, пази силички за тогава  Hug

Аз не знам какво се мотам, но освен шапата с едни ръкавички, никакви дрешки не съм купувала. Много ми е тъмна Индия, много неща ми харесват, но се сдържам. Искам да избера само няколко и да са ми най-на сърце, за да не се препълвам с дрешки, които ще ни умалеят след 1 месец неносени...

Сайтът, които сте посочили е много интересен - Elsi86, искам да попитам как са материите на пеленката и хавлийката? Нали трябва да са много мекички  Flutter

# 576
Здравейте мами...ние се прибрахме от доки..слава богу всичко е наред  Peace дадох секрет за микробилогия чакам резултатите в събота плюс това ми смениха витамините на биозин някой пие ли такива?? newsm78 иначе видяхме малката муцунка пораснала е  Heart Eyes е това е от мен а и относно течението тя каза че било от гъбички за по сигурно както споменах ми пусна изследвания.. Peace е ... Лека вечер  Flutter

# 577
v.r.i. благодаря  Hug. И аз трудно се престраших, но гледам да купувам само неща, които са на промоция в момента, като дойде времето няма да имам време да гледам сайтове и цени... Пък и така се зареждам позитивно и все повече осъзнавам какво ме очаква като погледна малките сладки бодита  Heart Eyes. Дано всички бебенца дочакат юни месец и не бързат за никъде  Praynig
linsmalins ти сега имаш за друго да мислиш, помня каква подготовка беше покрай нашата сватба   #Crazy. Но пък беше незабравим миг.
За мазилата аз имам още малко на чико, мама дона, после се чудя дали да си купя на мустела или да продължа с Олиото на Икаров newsm78.
Бабунките са много готини, но аз мисля че към пъпа ми се пада телцето, защото главичката нали е долу  newsm78. Много е смешно, но се бях уплашила дали имам толкова често контракции, но вие малко ме успокойхте, остава и доки да го потвърди  Peace
gaggi одеалцето е поларено, мекичко е, но ми мирише гадно, дано се измирише като се изпере. Хавлийката е памучна, като кърпа за ръце, по-мекичка обаче, тя не мирише на нищо. То нали преди хавлийката се слага и пелена, да попие по-добре, тя не знам колко е мекичка newsm78

# 578
linsmalins не си разбрала въпроса ми! Аз ползвам на Мустела от началото, и съм доволна! Ставаше въпрос за крем п/в стрии, който може да се използва по време на кърмене в/у гърдите.

# 579
# 580
Да се похваля, закупих задочно първото ни боди  Grinning
http://www.aliexpress.com/snapshot/6047273439.html - това с надписа Daddy's Little Man  Heart Eyes като видя такива надписчета и не мога да се въздържа  Blush
Ще почакам може би около два месеца докато дойде.

# 581
Много симпатични дрешки сте поръчали  Peace

Ние купихме няколко бодита от намалението в Комсед. Като само едно от тях е с предно закопчаване, а разбрах (по-късно), че те са по-удобни за обличане на съвсем малки бебенца.
Така че мисля да се насоча към бодита с предно закопчаване вече.

linsmalins - на мен ми допада количката. Даже бих взела такава, стига да беше по-малка, за да се събира в нашата кола... Но ако имаш възможност, виж я на живо в магазин, защото едно е на снимка, съвсем друго на живо  Peace

# 582
little afternoon и аз много искам да я видя на живо, но не знам в Бургас дали я има някъде. Ще се разровя по бебешките магазини. Simple Smile

# 583

13 кг ми се виждат множко  Rolling Eyes

# 584
Здравейте мами...ние се прибрахме от доки..слава богу всичко е наред  Peace дадох секрет за микробилогия чакам резултатите в събота плюс това ми смениха витамините на биозин някой пие ли такива?? newsm78 иначе видяхме малката муцунка пораснала е  Heart Eyes е това е от мен а и относно течението тя каза че било от гъбички за по сигурно както споменах ми пусна изследвания.. Peace е ... Лека вечер  Flutter

Здравейте бъдещи мами,

пиша за първи път - най-накрая се пристраших  Mr. Green
Иначе всичко съм изчела - поне от тема 11 де Simple Smile

Живот и здраве на 24ти юни чакаме бебка.

А за биозина - аз някъде към третия месец изкарах един курс от 30 таблетки (1 месец) по предписание на моята докторка и после след един месец почивка още един курс, пак по нейно предписание. Пиех Биозин Мама. То това май се води като имуностимулант, а не комплекс витамини (не съм сигурна дали има разлика)  newsm78 Но не се разболях тогава де, напук на всички кашлящи и кихащи около мен.

Някой знае ли магазин за детски дрешки, в който продават турски неща? Леля ми ми каза, че турският памук все още бил хубав та си викам да проверя....  Моля да ме извините ако това вече се е дискутирало  Embarassed

Мерси предварително и лека нощ на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт