Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 80 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Превод на сцената с Виолета и Диего в 76-ти епизод.

— Д: Виолета, Виолета, Виолета.. Изслушай ме, моля те.
— В: Не ме докосвай.. не ме докосвай!
— Д: Моля те, чуй ме, искам да ми простиш.. Съжалявам за това.. Исках да говоря с теб през цялото време и да ти разкажа всичко. Но нямах смелост и кураж, за да го направя. Защото си мислих, че мога да те изгубя завинаги. Виолета, аз те обичам.. Казвам ти истината..
— В: Защо го направи? Не мога да разбера..
— Д: Защото аз съм най-лошият човек, който си срещала в живота си..
— В: Диего, защо го направи?
— Д: Вероятно, ти знаеш. Никога не бих могъл да нараня човек като теб.. Дори и от това да зависи да намеря баща си.
— В: Това не е оправдание..
— Д: Знам, че това не е оправдание, Виолета. Знам, че е твърде късно, за да ти кажа нещо. Но аз те обичам. Обичам те и искам да ми простиш.. Позволи ми да ти покажа, че съм се променил. Че ти ме промени. Моля те..

Мъчно ми е за Диего.  Sad Той наистина се промени и наистина се влюби във Виолета. Ще е хубаво в трети сезон Виолета да му даде шанс. Дори и да не се съберат, то поне да бъдат приятели. Ако тя прости на Людмила, то защо да не прости и на Диего?!

Много ми е мъчно за Диего тук, личи си, че много съжалява за постъпката си. Cry Cry В началото си мислех, че не може да обича Виолета истински, но сега като гледам действията му в 2 сезон , а и на тази сцена, мног съм грешала. Любовта наистина променя хората, както каза Диего: ти ме промени Виолета. Аз също се надявам в 3 сезон дори и да не са заедно, поне да са приятели или да се разбират. Peace

# 451
Ако на някой му е забивал вчерашният туиткам с Тини и има желание да го гледа ето видео----->

# 452
Това определено е една от най-тъжните сцени за втори сезон!Толкова ми е тъжно за Диего,а и забелязвате ли,че в тези епизоди особено от този в петък Диего започна да се усеща за игричките на Людмила просто наистина се промени и това си личи,а и да не говорим,че заговорничеше с Людмила в началото дори в тези епизоди последните не е заговорничел срещу Виолета,а се се караха с Людмила за нещо,кой не си вършел плановете и прочие Thinking И аз силно се надявам да му прости в трети сезон и хич да не ми го слагат тоя новия с нея,че ми писна всеки сезон с някой нов нека да бъде по-различно Praynig
Така е.
И аз забелязвам, че напоследък двамата с Людмила доста се карат и въобще не се разбират. Явно Людмила няма информация за баща му, а само го лъже. Интересно ми е какво пише на този лист, който Диего прочете.. май ще се окаже, че няма нищо.  newsm78 И също ми е интересно какво толкова каза Диего на Людмила, че тя толкова му се зарадва и го прегърна, а от там Виолета ги видя и стана пълно объркване.  ooooh!
И аз много се надявам този новия да не го слагат с Виолета. Казаха, че новият сезон ще бъде много по-различен от първите два. Нека да си държат на думата.  Peace

Спомени..

Колко беше малка и сладка Вили тогава.  Heart Eyes Липсва ми онова плахо и невинно момиченце.

# 453
  • София
Днес гледах повторението в 14:20 ч. Много интересен епизод, как Джейд се появи  Laughing Добре измамиха Есмералда, е така и се падаше.  Peace Джейд с нейното червейче, колко е "умна", направо и завиждам, да и имам акъла.  Laughing Хареса ми това, което каза Леон на Виолета и как я притисна, добре, че Лара ги чу. Всички знаем, че се харесват, но може би така е по-добре..  Thinking Когато се появи Диего, си помислих, че ще се сприятелят по някакъв начин с Леон, ама оня хитруша  Joy Хареса ми изпълнението на "Cuando me voy" . Защо ли не я изпълняват по концертите?  newsm78 С нетърпение очаквам новия епизод.

# 454
  • София
Епизода много ми хареса! Людмила е много гадна, но пък ми хареса  Peace На Грегорио никога не му се получават нещата  Laughing Анджи с нейната количка ми приличаше все едно се вози в трабантче  hahaha , но ми стана много гадно за нея. Виолета винаги страда, чак и за нея ми стана жал. Камила с нейния Себа вече ме побърква  Grinning Марко сам се издаде.. Само не мога да разбера Ана защо иска да е приятелка с Франческа.  ooooh! Матиас също е хлътнал по тази жена (забравих и името) даже има и целувка в 79 епизод, ама не знам с коя  Peace Нати ту е при момичетата, ту е при Людмила, не мога да я разбера  newsm78

# 455
Днескашният епизод беше също много интересен и емоционален!Много гадно стана с Анджи като разбра,че Херемиас всъщност е Херман ooooh! За него е по-важно Вилю да не разбере,но определено Анджи му разкри чувствата си,а той не направи нищо и вече почна да ме дразни Crossing Arms Сега като най-големият глупак ще вземе да даде шанс на Джейд,която използва възможността да се намърда отново и Херман и вярва,което е най-лошото ooooh! Предстоят тъжни епизоди,свързани със сбогуване с Анджи ще ми липсва Cry
Финалът беше интересен,когато Виолета видя Людмила и Диего много ми е чудно с какво ще я примами отново той,личеше си,че му стана гадно Rolling Eyes Камила му взе акъла на Себа един път късаме,друг път забрави то момчето се уплаши Joy Тази Ана ми е адски противна нахвърли се на Марко и после се прави на голямата приятелка на Фран и си мисля,че това е нарочно.Марко и той не знае,какво да прави остава и се на тази да го баламосва падна ми в очите това момче ooooh!
Людмила постъпи отвратително като показа клипа на Вили как Лара и Леон се целуват и разбира се това я разтрои беше повече тъжен епизод Peace   Единственото,което ме накара да се засмея беше сцената с Грегорио,който вече е и бандит,и крадец  Joy Нати не мога да я разбера,защо се върна при Людмила уж щеше да почва нов живот без нея,а пак ходи след нея Shocked
Песента Cuando me voy много ми харесва и на мен,но се чудя защо я няма при песните за втори албум и също така Salta? newsm78

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 19:07 от md_violetta_fan

# 456
Доста интересен епизод беше.
Херман постъпи по ужасен начин. Как може да се направи на друг човек само, за да може да следи Виолета?! Така ли показва обичта към дъщеря си?  ooooh! Стана ми много мъчно за Анджи.  Sad Първоначално се влюби в Херман, но знаеше, че тяхната любов е невъзможна. След това отново се влюби, а се оказа, че този човек отново е Херман. Той постъпи ужасно както с нея, така и с Виолета. Анджи се чувства толкова зле, че чак иска да се махне от тук и да започне нов живот. Съчувствам й. Винаги страда и я нараняват, а тя не е направила нищо лошо на никого.
Знаех си, че в плика няма нищо. Людмила сама си го каза, не е толкова глупава, за да издаде информацията толкова лесно. Не би казала на Диего кой е баща му преди той да изпълни своята част от плана. На мен ми е интересно дали Людмила изобщо знае кой е баща му или само го използва?  newsm78
Ана и на мен ми е неприятна с действията си. Държи се много нахално и постоянно се бута там, където не й е мястото. За какво й беше да целува Марко?! Много добре знае, че той обича Франческа, самата тя го казва. За какво е нужно да обърква отношенията между Марко и Фран по този начин?!  ooooh! Опитва се да се прави на мила и добра приятелка на Фран, но всъщност това е нейна маска. Единствената й цел е да е близо до Марко, а той милия й се хваща на лъжите. Rolling Eyes Фран тъкмо си намери едно наистина страхотно момче, което я обича. Бяха толкова щастливи двамата. Защо трябваше Ана да се появява?! Но разбира се.. не може без интриги.  Mr. Green
Ето, че Джейд доказа, че е полезно да се гледа телевизия!  Joy Вижте какви неща научи само от един филм, направо учуди света.  Laughing На мен много ми хареса как се отнесе към инспекторката. Тя ме дразни с това постоянно разпитване и с тези въпроси. А Мати е хлътнал до уши по нея.  Laughing
Не ми харесва, че Виолета така лъже Диего. Казва му, че мисли за него, а всъщност мисли за Леон. И когато му каза, че много го обича сякаш изрече тези думи насила.  ooooh! Докато той наистина чувства обичта към нея и това си личеше. Даже Нати го усети и му го каза. Не е толкова добър актьор, за да се държи така с Виолета. Нати беше права, че заради Людмила изгуби любовта си. Това беше един вид намек към Диего, защото и неговото положение е същото.
Горкия Грегорио.. винаги действа като някакъв престъпник от игралните филми, но все не му се получава.  Laughing
Камила наистина ще вземе да подлуди Себа. Горкото момче, не бих искала да съм на негово място.  ooooh!
Песента  Cuando me voy и на мен много ми харесва. А ето, че вече и създадоха мелодията на Salta.  Heart Eyes Идеята, момчетата да сформират група, е много добра. Много са добри заедно и песните им се получават страхотно.  Peace
Не е нищо ново, че Людмила иска да нарани Виолета. Да покаже целувката на Леон и Лара беше доста добра възможност да го постигне и го постигна, макар и Виолета да се направи, че не й пука.
Людмила колко му се зарадва на Диего, че чак му се лепна на врата. ;д Старият Диего се бил завърнал, но само тя си мисли така. И.. Виолета ги видя. Доста беше учудена от видяното. Да видим сега как Диего ще успее да я убеди.

Ауу, аз цял роман изписах направо. Този сериал не ми влияе добре. ;д

# 457
Рядка снимка на Мартина с гримьор от заснемането на първи сезон.

Липсва ми дългата й коса.  Heart Eyes

Heart Eyes

# 458
Вярно е,че Нати изгуби любовта си заради Людмила,но се изненадах като видях,колко бързо отново започна да и изпълнява желанията Rolling Eyes Беше добре това,че го каза на Диего,но Виолета не го обича така както Леон и това е.

# 459
Вярно е,че Нати изгуби любовта си заради Людмила,но се изненадах като видях,колко бързо отново започна да и изпълнява желанията Rolling Eyes Беше добре това,че го каза на Диего,но Виолета не го обича така както Леон и това е.
Нати много я съжали, когато я видя да плаче заради Федерико и за това лека по лека започна отново да общува с нея. А вече и започна да й изпълнява прищявките. Тя Нати колко пъти се отдръпна от Людмила, но накрая все се връща при нея.

# 460
Нати много я съжали, когато я видя да плаче заради Федерико и за това лека по лека започна отново да общува с нея. А вече и започна да й изпълнява прищявките. Тя Нати колко пъти се отдръпна от Людмила, но накрая все се връща при нея.
А Людмила само я използва Thinking

# 461
Тя и Нати го знае това и не разбирам защо се върна при нея. Но явно дотолкова е свикнала с нея, че не може изведнъж да спре да общува с нея и да й изпълнява желанията. ;д Хубаво е, че има такива хора, които въпреки да знаят какъв човек си не се отказват от теб.

# 462
Епизодът беше интересен (както винаги). Людмила хем й става тъжно заради Феде и след 2 минути злорадства с Диего. Последно добра ли е или е лоша? Cuando me voy много ме кефи. Ще си я напрая на рингтон  Grinning Джейд ми е смешна като говори за червейчето  Joy Хем умна, хем тъпа. А Виолета с тези момчета не се занимава с геометрични фигури. По-скоро е пирамида - Вили е връхчето, а момчетата са в основата ;д

Скрит текст:
Някой ще гледа ли Дивиргенти? Аз тъкмо си взех първата книга и ще гледам филма.

# 463
Тя и Нати го знае това и не разбирам защо се върна при нея. Но явно дотолкова е свикнала с нея, че не може изведнъж да спре да общува с нея и да й изпълнява желанията. ;д Хубаво е, че има такива хора, които въпреки да знаят какъв човек си не се отказват от теб.
Така е ама тия хора са в рядкост за съжаление  Sad

# 464
Малко гифчета от туиткама

Общи условия

Активация на акаунт