Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 989
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Много ми харесаха изпълненията в караокето. Особено на Лара. Има красив глас. Аз и преди съм гледала видеото в интернет и си знам. А в следващия епизод май момичетата ще пеят "Veo veo". Нямам търпение.

Тази Ана въобще не ми е симпатична. Как лъже Франческа, за да я отдалечи от Марко... ooooh! Тя още в началото ми изглеждаше такава една... как да кажа... зла! Laughing Е, добре де, може би малко прекалявам, но поне казвам истината. Peace ;дд
Скрит текст:
И аз нямам търпение за Veo Veo, както и за Luz, cammara y accion. Много са ми интересни тези епизоди с караокето. Песните са страхотни. Heart Eyes
Аз за Ана си знаех, че ще обърка нещата между Фран и Марко и, че няма да остави Марко току-така, но изобщо не очаквах, че е способна да стигне чак толкова далеч.
А Виолета на снимките е много красива.  Heart Eyes Отива й с тази прическа.  Peace

# 556
Аз за жалост не успях да гледам епизода,но общо взето разбрах какво е станало. Утре ще гледам повторението.Тази Ана ми беше ясна от самото начало, че не и е чиста работата ooooh!

# 557
По мои изчисления сезона свършва средата на май месец. А някои от нас няма да хванат повече епизоди.  Sad
Аз също ще изпусна доста епизоди, но в този форум коментират доста хора и до някъде може и да разбера какво се случва във "Виолета"

# 558
По мои изчисления сезона свършва средата на май месец. А някои от нас няма да хванат повече епизоди.  Sad
Аз също ще изпусна доста епизоди, но в този форум коментират доста хора и до някъде може и да разбера какво се случва във "Виолета"
ще е хубаво да повтарят сезона през лятото щото така тези които са 2 смяна ще го гледат

# 559
  • София
Аз ще го гледам, защото майка ми ще ми го записва.  newsm68

# 560
Днес епизода и ми хареса и ме ядоса! Много ми хареса как пя Лара и аз като Леон мисля че тя трябва да е в студиото! И също много ме ядоса Ана-в началото и аз я харесвах ама вече прекалява ако обича Марко нека го остави да е щастлив с Фран! Също много ми стана тъжно за Диего-той вече наистина обича Вили и сего остава гадната част-да и каже за плана. Съчувствам му!

# 561
Това е много хубаво. ^^ Ще можеш да изгледаш финалните епизоди, които ще са доста интересни.

ще е хубаво да повтарят сезона през лятото щото така тези които са 2 смяна ще го гледат
newsm10
А и също на мен пак ми се гледа, защото имаше доста интересни моменти през целия сезон. Heart Eyes

Руджеро, Алба и Мечи с фенка.

Нова снимка на Лодо и Канде.

# 562
Днес епизода беше много интересен!

Людмила много ме дразни! "Ако се откажеш от плани ми ще кажа на Виолета"  Rolling Eyes Ужас! То всъщност аз и моите приятели сме същите. Вземам им вафлите, а те - "Ще кажа на Боян!". За разлика от Людми, която е като бесен доберман, на който му липсва бяс, аз слушкам, донякъде  Laughing
А Джейд е направо най-лошата актриса! Сценарият е пред нея и тя пак не може да го изиграе! Говоря за там, където четеше от чантата  Laughing А за Матиас да не започвам - той се зализва и се прави на кроасан с масло заради тази Пароди. Започва да прилича на онези лъскави манекени, ако разбирате за какво говоря  Joy
А тая Ана просто ми иде да й забия една брадва в лицето (извинете за грубия език)! "Ще помогна на бившия си, който още обичам да се събере с друго момиче." Това звучи по нереално от легендарния UNITATO. Явно имаме още една причина да бием режисьорите, да ограбваме банките и т.н. ;д
А Пабло стана и съдия  Laughing Напомня ми за една смешка която измислихме с приятели. Аз съм съдия, раздавам правосъдие и казвам "Виновен! Невинен! Дайте ми вафли!"  Joy

# 563
  • София
След моите тур-агентски и детективски прояви, сега се появиха и изчислителни прояви. Този път новината е много хубава за всички ни! На 23.05. 14 е финала на втори сезон (еп.80), който е неучебен ден (изпитите на 7 и 12 клас) така че ако изчисленията ми са верни, то трябва всички да гледаме финала на сезона. А повторението е на 13.06.14г, от когато в кината ще се излъчват Violetta en vivo. Какво съвпадение, нали?  Peace Надявам се някоя събота да повторят края на сезона, както направиха с миналия. Мисля, че ще е добре и да повторят и двата сезона, защото до излъчването на третия сезон в Аржентина има 1 година, а и не вярвам, че веднага ще го излъчат при нас. Може би другата година края.  Peace

# 564
Здравейте.
... Мисля, че ще е добре и да повторят и двата сезона, защото до излъчването на третия сезон в Аржентина има 1 година, а и не вярвам, че веднага ще го излъчат при нас. Може би другата година края.  Peace

Според мен ще дават нещо друго,някое друго сериалче. А и те да го пуснат лятото пак няма кой да го глед,защото някой ще ходят в чужбина на почивка,други ще останат тук,но пак не е гаранция,че като ги пуснат 2та сезона ще се гледа.

# 565
Аз бих искала 3ти сезон да започне лятото но няма как!Аотносно епизода искам  фран и Марко да се съберат а тази Ана да го остави намира а Лара въобще не искам да влиза в студиото!

# 566
Цитат
А Виолета на снимките е много красива.  Heart Eyes Отива й с тази прическа.  Peace

Наистина е много хубава, аз също много я харесвам с тази прическа. Heart Eyes Heart Eyes

# 567
Kaк да записвам епизодите, защото не искам да изпусна почти всички епизоди до края на учебната година?

# 568
След моите тур-агентски и детективски прояви, сега се появиха и изчислителни прояви. Този път новината е много хубава за всички ни! На 23.05. 14 е финала на втори сезон (еп.80), който е неучебен ден (изпитите на 7 и 12 клас) така че ако изчисленията ми са верни, то трябва всички да гледаме финала на сезона. А повторението е на 13.06.14г, от когато в кината ще се излъчват Violetta en vivo. Какво съвпадение, нали?  Peace Надявам се някоя събота да повторят края на сезона, както направиха с миналия. Мисля, че ще е добре и да повторят и двата сезона, защото до излъчването на третия сезон в Аржентина има 1 година, а и не вярвам, че веднага ще го излъчат при нас. Може би другата година края.  Peace

Супер! Така и тези,които са 2-ра смяна ще гледат финала!  newsm44  newsm74
Мисля, че си прав, защото последният сезон е в петък!!!

# 569
Малко снимки на Damien Lauretta:

Не е толкова зле. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт