Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 106 408
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Аз за маратонки я ползвам гъбата  и за сандалите лятото.

# 121
  • София
Ей момичета, да сте живи и здрави че казахте за магическата гъба на Фино.   bouquet
Днес я намерих в Кауфланд и ютията, която неуспешно се мъча от година да изчистя със сапуни и всякакви бабешки средства светна. Сега спокойно започвам да гладя бебешорските дрехи в очакване на малката фръцла. Вече се замислях нова ютия да купувам.

# 122
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Извинете, а как точно се използва тази "магическа" гъба - слагат ли й се препарати, мокри ли се, за какви повърхности е подходяща, какво точно почиства...?
Само мокриш с вода.При търкане се отделят малки частици от гъбата.Именно те помагат за третирането.

Благодаря за отговора. Купих си, сега ще я изпробвам. Добре, че предупредихте за падащите частички, поне ще знам, че не е дефектна...  Mr. Green
А дали ще може се справи с вратите, зацапани след боядисване на стените? Класическото миене не помогна - нито сапонати, нито Доместос, засега само спирта върши работа, но не мога да го използвам изцяло за такива големи повърхности.

# 123
Аз влизам да благодаря на всички, които хвалят препарата за фурни К2Р . Вчера го пробвах, наистина е страхотен. Няма натрапчива миризма докато се пръска или търка след това. Абе очарована съм  Grinning

# 124
nikolovi , би ли споделила къде намери този препарат и каква му е цената горе-долу?

# 125
Като говорим за хубави препарати, в Карфур до 12 април има промоция на Циф спрей - като вземеш три бутилки, плащаш само две, а третата ти е безплатна. 3,49 лв. е цената. Има три вида - за баня, за кухня (обезмаслител) и за прозорци. Независимо от комбинацията, взимаш три, плащаш две. Аз взех шест (от трите вида по две), защото съм много доволна от Циф спрей.

# 126
Аз влизам да благодаря на всички, които хвалят препарата за фурни К2Р . Вчера го пробвах, наистина е страхотен. Няма натрапчива миризма.докато се пръска или търка след това. Абе очарована съм  Grinning
Този К2Р става ли за почистване скарите на фурните? Аз проблем с почистване на самата фурна нямам, понеже е с пиролиза, но скарите докато почистя оставам без ръце и пак не се изчистват перфектно и остават тук там тъмни петна....

# 127
Хулиганче, не! Последният път скарите първо ги пуснах в съдомиялната, после ги напръсках с К2Р, престояха една нощ после търках като гламава и пак не се изчистиха както ми се иска. Все се каня веднага след съдомиялната да пробвам да изтъркам с Бинго, но забравям да си купя. Иначе пяната за фурната си е екстра.  Peace

# 128
  • в огледалото на живота

Благодаря за отговора. Купих си, сега ще я изпробвам. Добре, че предупредихте за падащите частички, поне ще знам, че не е дефектна...  Mr. Green
А дали ще може се справи с вратите, зацапани след боядисване на стените? Класическото миене не помогна - нито сапонати, нито Доместос, засега само спирта върши работа, но не мога да го използвам изцяло за такива големи повърхности.
С малко повече търкане,да.Другия вариант е гъбичка с тефлоново покритие.
ПВЦ дограмата  се изчиства идеално с нея,особено ако има  петна от мръсни малки ръчички.... Laughing

# 129
  • София
Аз влизам да благодаря на всички, които хвалят препарата за фурни К2Р . Вчера го пробвах, наистина е страхотен. Няма натрапчива миризма.докато се пръска или търка след това. Абе очарована съм  Grinning
Този К2Р става ли за почистване скарите на фурните? Аз проблем с почистване на самата фурна нямам, понеже е с пиролиза, но скарите докато почистя оставам без ръце и пак не се изчистват перфектно и остават тук там тъмни петна....

За фурни (и скарите) от няколко години ползвам пяната на ДМ- Denk mit. Напръсквам и оставям за няколко часа. После само избърсвам с микрофибърна кърпа без грам търкане. Перфектно изчиства и нагар от дъното на тигани и тенджери.  Под 5 лв.e. Peace
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/linkableblob/bg_homepage/265354/ … g?v=1363617913000

# 130
Аз влизам да благодаря на всички, които хвалят препарата за фурни К2Р . Вчера го пробвах, наистина е страхотен. Няма натрапчива миризма.докато се пръска или търка след това. Абе очарована съм  Grinning

За фурни (и скарите) от няколко години ползвам пяната на ДМ- Denk mit. Напръсквам и оставям за няколко часа. После само избърсвам с микрофибърна кърпа без грам търкане. Перфектно изчиства и нагар от дъното на тигани и тенджери.  Под 5 лв.e. Peace
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/linkableblob/bg_homepage/265354/ … g?v=1363617913000

Майка Зайка, благодаря @-}-- още утре ще го пробвам, че то не бяха обезмаслители, Роли и т.н. без особен ефект.....

# 131
  • София
Майка Зайка, благодаря @-}-- още утре ще го пробвам, че то не бяха обезмаслители, Роли и т.н. без особен ефект.....

Дано да останеш доволна. Ако положението е много "запечено", съм го оставяла да кисне и 1-2 дни в банята, като донапръсквам от време на време.  bouquet

Ще очаквам да споделиш мненеие.

# 132
devi4ca, Майка Зайка, и аз благодаря!   bouquet

# 133
К2R е по-добър от Denk mit Peace

# 134
Аз имам добър опит с Cif за грил и скари, използвам го и за загорели тенджери, но не мога да преценя, дали е по-добър от горните два препарата.

Общи условия

Активация на акаунт