Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 7

• 106 393
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
При мен и скаричките се почистиха лесно , като не съм ги пръскала специално. Говоря за тези страничните, оставих ги и напръсках така. После ги махнах да почистя стените , и мих скаричките в мивката. Минах ги с гъбичката, някъде търках, но не беше много , всичко падна много лесно.
sea_flower , от Метро го взех. И аз не ходя там често и не ми е удобно. Не знам къде го има другаде .

# 136
  • На брега на реката
Хулиганче, не! Последният път скарите първо ги пуснах в съдомиялната, после ги напръсках с К2Р, престояха една нощ после търках като гламава и пак не се изчистиха както ми се иска. Все се каня веднага след съдомиялната да пробвам да изтъркам с Бинго, но забравям да си купя. Иначе пяната за фурната си е екстра.  Peace

След съдомиялната, ако има някъде останали петънца, почиствам с сода за хляб и гъбата. Изчиства се идеално, благодарение на абразивното действие на содата.

# 137
  • София
Aз имам проблем с кухненския плот, лятото докато ме нямаше с децата мъж ми сам и какво е слагал върху плота не знам ама на няколко места е на едни такива тъмни петна все едно дъното на чаша се е отбелязала. Плота ми е порест и полудявам, търках  с Циф и Бинго не стана.
Даже вчера вечерта истил си някакви ягоди пак на плота и зарязал капачетата с от горе с листата и малко от ягодата и сутринта няма измиване сега ми розовее там плота иде ми да го удоша  Twisted Evil

# 138
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Пробвай и с Доместос, но ако плотът е от камък (след като е порест материал, явно е от някакъв камък -  естествен или изкуствен) май ще трябва да се цикли.

# 139
  • София
Не е от камък, съвсем обикновен термоплот,  грапав е отгоре и явно има пори щом попи . Напаво ми иде да го  #2gunfire
И сега си блъскам главата защото имаше цвят мляко с кафе , ама аз не този светлия почти бял  ooooh!
Ще пробвам утре с Доместос.

# 140
  • София
Не е от камък, съвсем обикновен термоплот,  грапав е отгоре и явно има пори щом попи . Напаво ми иде да го  #2gunfire
И сега си блъскам главата защото имаше цвят мляко с кафе , ама аз не този светлия почти бял  ooooh!
Ще пробвам утре с Доместос.

С гъба като показаните по-горе трябва да стане.
Може би ще стане и с домакинските мокри кърпи от Лидл.

# 141
аз почти всичко чистя с обезмаслител.доволна съм от меглео
пробвай за плота  Peace

# 142
  • София
+ 1 глас за меглиото Peace ползвам и обикновеното и това с марсилски сапун. Справят се перфектно. Може да пробваш и с магическа гъба.

# 143
  • София
След малко отивам да пазарувам и ще мина през Кауфлан снощи четох за тази гъба и видях, че та я има. И Меглио ще взема, че ми свърщи тази седмица , как не се бях сетила с него да напръскам.

С тази гъба мога ли да си изчистя и кожените дивани.

После ще докладвам дали съм го изчистила .

# 144
  • София

С тази гъба мога ли да си изчистя и кожените дивани.

За кожените мебели има страхотен препарат на Сонакс. Сонакс е автомобилна козметика. Препаратите за кожени седалки са наистина много добри.

# 145
  • София
Kimbolina, ние почистваме кожения си диван само с магическа гъба, но тази на Сано. Повече от доволна съм, диванът е като нов вече няколко години, а е и бял. Peace

# 146
Бобулина, много добра идея за содата! Не съм се сетила. Hug

# 147
  • София
Kimbolina, ние почистваме кожения си диван само с магическа гъба, но тази на Сано. Повече от доволна съм, диванът е като нов вече няколко години, а е и бял. Peace

Четох за гъбата на Сано, ама не я намирам никъде. Този Сонак от къде мога да го взема.
Имам един немски за кожа /естествена кожа е дивана, ако има значение/ та на него пише да сипя на памучна кърпа и да забърша, ама половината остава по парцала и не чисти добре.

# 148
  • София

Четох за гъбата на Сано, ама не я намирам никъде. Този Сонак от къде мога да го взема.
Имам един немски за кожа /естествена кожа е дивана, ако има значение/ та на него пише да сипя на памучна кърпа и да забърша, ама половината остава по парцала и не чисти добре.
Препаратите на Сонакс се продават на бензиностанции и авто козметични центрове. Имат и магазин в Дружба, но не мога да обясня къде точно.
А гъбите на Сано ги има в Централните хали.

# 149
  • София

Сано имат щанд в Халите и фирмен магазин на бул. "Оборище", до Фантастико. Peace

Общи условия

Активация на акаунт