Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 241
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
sweetpie много хвалена е тази книга - http://www.helikon.bg/books/85/-%D0%90%D0%B7%D0%B1%D1%83%D0%BA%D … D0%BE_149894.html .
Иначе аз относно кърменето не съм ползвала помпа за кърма, не ми е била нужна. Не съм мазала или стимулирала предварително нищо. Не съм давала и вода със захар. Да, предлагах вода(която никой не пиеше), но без нищо, просто вода.
Прах съм ползвала в началото Тео Бебе, после и Сано, сега пера с Персил. Не мога да кажа, че съм очарована от който и да е. Или моя вече е голям свинчо, или тия прахове толкова перат.  Laughing
bebe2 на мен Амели ми харесва, макар и да е по-необичайно за нашите ширини. Виж Амелия съм чувала, защо не тогава и Амели.  Wink
Аз днес бях на ФМ. Всичко е наред. Мацката изостава с 5 дни, но не е болка за умиране. Цели 432гр е.  Heart Eyes
Освен това успях и да видя две от количките, които бях набелязала - Mamas and Papas Sola 2 и Britax B-Agile. От първата очаквах повече, а втората много ме изненада и очарова, като нищо ще е нашата. Все пак искам да видя и другите в списъка, доколкото е възможно и после ще решавам.
И на последно място да се оплача вчера си взех дечко на обяд от градина със зачервено оче и съмнения за конюнктивит, който днес се потвърди. Изписаха ни капки за очи и нос и като за черешката на тортата след обедния сън каза, че го боли и ухо..  ooooh!

# 166
Mira мерси за линка, а ти къде си ги гледала тези колички?

# 167
  • Варна
Mira мерси за линка, а ти къде си ги гледала тези колички?
Моля.  Hug
В магазин Рошко във Варна.

# 168
Мамчета,избягах тази вечер от болницата да се освежа и да се разтъжим с ММ.Да ви се обадя,че съм все така с шийката,но нямам контракции и се брои,че съм добре.Мнооого лежа и дремя по цял ден,което се отразява на дупето и крачетата ми  Tired В понеделник ще ме изпишат май,май ....ще ви чета после.Бъдете здрави  Hug

# 169
mini_moni радвам се, че си добре и дано в понеделник си бъдеш у дома при мъжлето и да ти е за последно лежането в болница. Стискам палци всичко да е наред  Hug Hug Hug

# 170
За даването на водааз смятам, че детето не трябва да се насилва, ако не му се пие и не трябва да му се отказва, ако му се пие, без значение дали е на кърма или на АМ. Моето дете пие много вода и не мога да си представя да не му дам, яде си достатъчно и си наддава повече от добре и ако кърмата е 90 % вода, то тогава какво е адаптираното мляко като се разтваря във вода  Thinking От раждането си има шише с вода, но първия месец и половина почти не пиеше. Децата са различни и аз избрах да се водя по детето си, а не по книгите или американските тенденции в отглеждането.  Peace

# 171
  • Телиш/Плевен
Titanka, честита първа покупка! Hug

bebe2, много ми харесва Амели. Звучи много нежно и се връзва идеално с фамилията. Heart Eyes

mini_moni, стискам палци да те изпишат в понеделник и повече да не стъпваш в болница! Hug

pival, на теб стискам палци да те изпишат днес и също ти пожелавам без повече болници до термин! Hug

*Lilac*, ти как си? Hug

bani4arkata, много се радвам, че си сред нас и ни даваш съвети. Наистина си ни от голяма полза.  bouquet

За прането - и аз съм чувала, че не бива с омекотител в началото, но аз и в нашето пране не слагам, така че ако не ми дойде друг акъл след време, все така ще си пера. Laughing Относно марките - спряла съм се на "Тео бебе". Майките около мен са доволни от него, така че смятам и аз да го пробвам, пък ще видим. Peace

Хайде, тумбачета, лека нощ от мене, че аз съм си малко нощна птица. Mr. Green newsm46

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 03:19 от Лале в дъжда

# 172

Авенсис, Мини мони[/color] вие как сте момичета

Добро утро   food010  Благодаря добре съм надявам се и Мони Simple Smile Просто откак пролет пукна и аз съм като изтървана. Вчера бяхме на рекичка, едни приятели ловяха риба и ние покрай тях. Две хлапета се въргаляха в тревата, абе идилия Simple Smile И аз като се изпънах на това слънце направо ии няма такова густо  Mr. Green Бях в петък на ЖК. Само ми записа данните от ФМ и каза да пия боизин мама. Пуснахме едни изследвания да видим и така. Оказа се че още от самото начало нямам за токсоплазмоза, пък ние нали имаме коте в едната къща и и казах да пуска. Пък то нали в началото уж на всички пускат. Както и да е. След малко пак хващам пътя ама като гледам днес е малко по мрачно. Хайде за сега хубав ви ден  newsm57

# 173
Здравейте!
Вчера се поразходихме, после на гости и сега ей ме на да ви изчета Simple Smile
За помпите и аз имам на авент механична, чувала съм все добри отзиви  Peace
За прахта за пране аз си изпрах и изгладих дрешките 2 седмици преди да родя с бебешкия гел на сано и омекотителя ... просто са уникални,но малко скъпички. Сега пак тях ще си ползвам  Peace
Амели много ми хареса и някак си прекрасно звучи заедно с фамилията  Heart Eyes
Мини мони радвам се че и ти си по-добре  Hug
Аз днес мисля да си измия прозорците, че вече все едно щори съм си сложила -нищо не се вижда, много са мръсни  Embarassed
За сега лек ден,после пак ще ви надникна  Hug Hug Hug

# 174
mini_moni, дано нямаш контракции и се прибереш, че по тези болници човек се депресира повече. Чакаме те тук утре  Hug

# 175
  • Пловдив
Да се запиша и аз, че докато се наканя и темата ще свърши Simple Smile Пловдивски мами, много ни беше хубава срещата непременно пак ще повторим

# 176
Здравейте момичета - Как сте днес?

При нас са някакви ветрове едно чудо нищо общо с вчера

Аз се събудих със запушен нос- сега ще смръкам ментол Simple Smile

За водата - забравих да кажа вчера - аз знам че трябва да се дава по една лъжичка след всяко ядене за да не се получи мелчница. Иначе захар не се дава- отрекоха я реди 6 години - мята педиатъра ми обясни че са установили че бебетата не могат да я преработват и затова не се слага вече във водата. Иначе моя малкия от бебе си пие водичка и до ден днешен е като жабка - ама то и аз съм така - от дете лоча вода като разпрана.

Мали момичета мъжа ми сега ми свали всички джажи и съм като реклама на авент - контейнери за кърма, шишета, помпа, стерилизатор и като включим и бебефона - хи-хиххкомплект

Сега пера последната пералня бебешки дрехи , остава да купя или ушия един чаршафи, че нали се оказа че съм купила едно боклучаво хасе и му падна цвета и аз заявих че отиват на вилата и ще и купя нови и съм готова . Този път няма да позволя изненади поне доколкото зависи от мен.

Остава да си накупя неща за мен и козметика за бебо и готово- ама другия месец че вече пръснах този 300 лв и взе да ни идва нанагорно Simple Smile

Мини мони стискам палци да си отиваш вече у дома   bouquet

Пивал изписаха ли те мила  Hug

Лилак как си  Hug

# 177
  • Пловдив
Мини_мони, радвам се, че нямаш контракции.

Аз съм добре. Днес ме изписват, но след прегледа при Стратиева

Хубав ден от мен

# 178
Добро утро!Аз да ви споделя какво преживях,то не е за първи път,но стреса е голям.Аз сам от Перник и вчера както си лежах,бях леко позадрямала и изведнъж ме разлюля,пак земетресение и това бучене,направо ужас.Страшно много се уплаших и се наложи да смуча валидол.Сърцето щеше да ми изкочи,много се притесних за бебчо,този стрес дали му е повлияло по някакъв начин.Ох всеки ден излиза по нещо ново,направо ще се побъркам вече.

# 179
Влюбих се в количка, която не мога да си позволя... мъката е голяма  Mr. Green
Stokke Xplory  Heart

А иначе и аз се чувствам просто дебела. Ама още малко и ще ми мине хаха

Пъпа ми е много изкочил, но той и никога не е бил прибран( като дупчица).Истината е,че имаше 2-3-4 дни , в които много ме болеше и явно тогава изпъкна.

ПОЗДРАВ НА ВСИЧКИИИ !

Общи условия

Активация на акаунт