Кауфланд / Kaufland- тема 6

• 85 382
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
И аз я гледах тогава. Доста калпава.

# 661
Благодаря ви, че ми спестихте разкарването  Hug

# 662
  • Варна
Кажете нещо за платнените сандали - модни ли са?  Laughing

# 663
  • Sofia
Киса, не следиш ли темата? На предната страница, след като пуснах новата брошура, все тях коментираха.  Simple Smile

# 664
  • Варна
Киса, не следиш ли темата? На предната страница, след като пуснах новата брошура, все тях коментираха.  Simple Smile

Четох аз. Ама все спомени от миналата година. Искам пресни-пресни.  Mr. Green

# 665
Въпрос на вкус ,на мен не ми харесаха.

# 666
  • София

Четох аз. Ама все спомени от миналата година. Искам пресни-пресни.  Mr. Green
Е колко да са пресни!
От днес са в продажба. А поне в София все още ходим със стабилни, затворени обувки - вали всеки ден силен дъжд. Сутрин е около 8 - 9 градуса. Няма как някой да ги подноси и да пише впечатления.
Етажерката я видях на живо в апартамент, сглобена - като за парите си  върши работа.
Аз имам подобна пластмасова - бива.

# 667
ВНИМАНИЕ!!!
Кафемашината от Kaufland прави кафе с вкус на пластмаса.

# 668
Въпрос на вкус ,на мен не ми харесаха.
И аз днес ги гледах...На външен вид са сладки.Но подметката не ми вдъхна доверие.Не че имаше моя номер.Бяха останали само 40 и 41-ви.

Cotton_Soft ,за коя кафемашина пишеш?

Иначе днес се отчетох с пъпеш,банани,руска на Кенар-много е сладка.Онази с тиквичките беше свършила  Sad .
От корите за лазаня взех.Утре ще ги сготвя.
Купих и комплекта за подправки,чушките на 1.99 и стек Пепси.
Сапуна дето е на промоция моя каза че щом е турски не е хубав и не взехме.

# 669
  • Sunshine state
ВНИМАНИЕ!!!
Кафемашината от Kaufland прави кафе с вкус на пластмаса.
Майка ми я има и такова нещо при нея няма.  Peace
Киса,аз вчера си взех от платнените сандали черни на цветя и да ти кажа на мен много ми харесаха.  Heart Eyes Доста са удобни,стоят красиво на крака и са екстра за лятото. За здравина нищо не мога да кажа,но и едно лято да ме изкарат,пак е добре за тия пари.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 08:05 от Pupitka

# 670
  • Варна

Киса,аз вчера си взех от платнените сандали черни на цветя и да ти кажа на мен много ми харесаха.  Heart Eyes Доста са удобни,стоят красиво на крака и са екстра за лятото. За здравина нищо не мога да кажа,но и едно лято да ме изкарат,пак е добре за тия пари.  Simple Smile

Благодаря ти!  Hug

Такъв отговор очаквах, а не, както си помислиха някои, чак отзиви дали са удобни при носене, качествени и т.н.  Laughing

# 671
Много ми харесват платнените сандали, ама хич не обичам обувки с ток. Искам същите, но равни  Confused

# 672
Миленка, не зная за кой сапун става въпрос, но си в грешка
относно турски сапуни - чудесни са, както и омекотители и прах за пране.
Не пропускам да купя турски перилни препарати и само за сравнение -
сапун със зехтин , продаван в Лидл - няма нищо общо с този, които купувам от Турция
със зехтин.

# 673
Заплюла съм си часовника. Някой ако го има да каже струва ли си.  Hug  bouquet

# 674
  • Mediterraneo
Ох, дорева ми се току-що! Вчера пазарувах и взех още един буркан кафе Чибо, инстантно, пак беше намалено с 30 и няколко процента. И понеже пазарувах и служебни неща, занимавах се с фактури и пр, не обърнах внимание на бележката.
Сега поглеждам- кафето е 9 лв и отгоре!!! Ами не го искам. Днес не мога да отида, а и да отида, не е в мен кафето. Утре заминавам, няма да ме има 3-4 дни, евентуално събота- неделя. Дали ще мога да го върна?! Уф, направо ще ми преседне такова нещо!

Общи условия

Активация на акаунт