Кауфланд / Kaufland- тема 6

• 85 373
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Да и аз не случих с номер за сандалите,така,че ако четат от магазина моля вземете поука Laughing.Три вечери минавам след работа и все 40-41,лопатари(без да обиждам никого).

# 691
Здравейте!Да питам -някой ползвал ли е този прах за пране Warex,на 8.99лв.Аз май за първи път  го виждам или поне не съм обърнала внимание досега.Бях преди малко да Кауфланд,поогледах го-с БГ баркод е, пише,че е пакетиран в Турция.......не можах да взема решение Simple Smile,затова моля ако някой има представа как е да сподели!      Благодаря!                                                                                                                   

# 692
Да и аз не случих с номер за сандалите,така,че ако четат от магазина моля вземете поука Laughing.Три вечери минавам след работа и все 40-41,лопатари(без да обиждам никого).
И при мен беше така....40-41.А аз нося 37-38.

# 693
  • Монтана
Момичета споделете това уиски Dewars което в момента е на промоция хубаво ли е,че никак не им разбирам.

# 694
Става
Въпрос на вкус е обаче.

# 695
  • Sunshine state
Да,малко са уголемени сандалите-аз нося 37.5-38,а 37 от тях са ми екстра.
Днес ще намина за редовен пазар.

# 696
  • София
аз чакам детските сандали да заредят, взех м.г. едни на майтап с естествена стелка, за 14-5лв и изкара детето цяло лято с тях без да се скъсат или разлепят.

# 697
Днес успях да се снабдя със сандали розовите с дънков плат,само от тях имаше 37-ми номер,ми то си е за черпене след толкова обиколки Laughing.
Освен това си накупих зехтин,масло,душ гел,пъпеш,маслинки,свинско месо,гауда,ементал и накрая лошо ми стана на касата. smile3514

# 698
  • София
Момичета споделете това уиски Dewars което в момента е на промоция хубаво ли е,че никак не им разбирам.
  Въпрос на вкус е ,но е хубаво малко по резливо е по мое мнение - уточнявам.

# 699
# 700
  Въпрос на вкус е ,но е хубаво малко по резливо е по мое мнение - уточнявам.
[/quote
Каква е цената ?

# 701
  • Sofia
Ние днес олекнахме с почти 500лв  ooooh!, ама нали сме с абитюрентка...
Та да кажа, че маслото от промоцията поне в овчакупелския К беше по-хубаво от онова, което обичайно купуваме и харесваме - само с надписа и орела.
Обаче не можах да открия каперси, та ако някой е купувал да сподели къде се намират, моля!
Ама пък без много усилия намерих кедровите ядки, а хич даже не се и надявах.  Simple Smile

# 702
Каперсите би трябвало да са при маслините в буркан и разни сосове... над камерите пред хладилната витрина със меса и сирена...

# 703
  • София
Каперсите са на един ред с консервите царевица, от страната на зеленчуците, поне в Люлин.
Само един вид са, дълги тясни бурканчета.

# 704
  • Sofia
Благодаря, Бора!   bouquet
Ще пратя ММ да ги издирва. Simple Smile

Лазурит, там гледах, ама не видях.

Общи условия

Активация на акаунт