Кауфланд / Kaufland- тема 6

• 85 389
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Копирам си питането от другата тема:

"Някой купил ли си е от люлките в Кауфланд който са на цена 89лв?
Ако има такива ще помоля за мнение за качество и т.н."

# 706
Копирам си питането от другата тема:

"Някой купил ли си е от люлките в Кауфланд който са на цена 89лв?
Ако има такива ще помоля за мнение за качество и т.н."

Имаме такава люлка от миналогодишната промоция, мисля, че беше 99 лв. тогава. Доволни сме от качеството, стабилна е.

# 707
  • Sunshine state
НОВАТА БРОШУРА
Харесах си Персил-а и бирата 'Болярка'. Друго за сега не ми хваща окото.

# 708
аз само персила и маслинките.

# 709
  • оттам, откъдето започва България
И аз като Pupitka, но също така и кухненска ролка Pretty, Медикс за тоалетна и тоалетна хартия Зебра.  Simple Smile

# 710
Пушените коремчета от сьомга някой пробвал ли ги е?

# 711
Пушените коремчета от сьомга някой пробвал ли ги е?
Едва ли ще си купя пак.Много са мазни(а аз обичам мазно)
Имат и една по твърда кожичка,която трябва да си играеш да почистваш.Не че не се яде ,но ...

Имаше питане за апаратите за кръвно(за ръка).И аз се чудя дали да си купя.
Някакви отзиви за тях?

# 712
  • Варна
Днес си купих чорапогащник, на който цената на рафта беше 2.99, а на касовия бон пише 4.99 лв.

ММ плаща на касата, аз излязох преди това и чак вкъщи видях разликата. Обаче се чудя дали е грешка или са разменили етикетите. Не ми е близко магазина да ходя да се занимавам, затова направих снимка, ако някой ходи тези дни и не го затруднява, да погледне каква е цената му.  Crazy

Скрит текст:

# 713
  • Varna
Аз мисля да ходя скоро...ще погледна Wink

# 714
Днес си купих чорапогащник, на който цената на рафта беше 2.99, а на касовия бон пише 4.99 лв.

ММ плаща на касата, аз излязох преди това и чак вкъщи видях разликата. Обаче се чудя дали е грешка или са разменили етикетите. Не ми е близко магазина да ходя да се занимавам, затова направих снимка, ако някой ходи тези дни и не го затруднява, да погледне каква е цената му.  Crazy

Скрит текст:
Здравей!Мен доста често така са ме "бъзикали".Взимам чорапогащник на една цена,на касата друга.Или чорапки.Доста често съм връщала.

# 715
  • Варна
Аз мисля да ходя скоро...ще погледна Wink

Ще съм ти благодарна. Поне да знам да се ядосвам или не.  Tired

# 716
Аз питах за апаратите за кръвно,но никой нищо не каза.... но на своя глава взех,че не един, а цели 3  Joy Joy (за майка ми и за 2 нейни колежки,няма да си ги ползвам и 3-те аз). Четох коментари в нета,нямаше отрицателни,гледах че цената им е между 50 и 55лв и накрая се реших Simple Smile Изпробвах ги и 3-те като се прибрах  нас..... мерят точно за сега......3 години гаранция,немски .... дано не съм сгрешила ....  Peace

# 717
  • Varna
Аз съм ползвала,бяха на промоция по 20лв ,доволна съм горе долу Wink сега е при баба ми на село .. а тя не го ползва общо,а още си работи...

# 718
  • Sunshine state
И аз днес се отбих на пазар-взех от Персил-а,взех и бира Болярка,печено пил. филе на Тандем /намалено беше/,цедено кисело мляко с боровинки на Олимпус-намалено на 1.19лв,домати 'екстра',моркови и едни желирани бонбони за малката. Доволна съм. Peace Имаше още останали чифтове от сандалите пак на 14.99лв,но бяха само големи номера и от плата имитация на дънков.

# 719
  • Варна
Каква е цената на Персила, че ме мързи да отварям брошурата?  Embarassed

Имаше още останали чифтове от сандалите пак на 14.99лв,но бяха само големи номера и от плата имитация на дънков.

Вчера ги гледах, но не ми харесаха, доста са тежки.

Общи условия

Активация на акаунт