Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 549
  • 727
  •   1
Отговори
# 180

Анкетата:

ŞU AN YAYINDA OLAN ''EN İYİ DİZİ'' SİZCE HANGİSİ ? -- Кой ще е най-добрият сериал?

http://www.sinematelevizyonlifestyle.com/su-an-yayinda-olan-en-i … si-anketi-13a.htm

За пръв път проявявам такъв интерес към анкета. Призовавам не гласувалите  - направете го. 

# 181
newsm51
И защото ви обичам:

Резюме на 2 епизод

Елиф търси диамантите

Скрит текст:
Елиф се чувства безпомощна пред факта, че баща й е бил убит поради някаква тайна, диамантите трябва да бъдат намерени, а сестра й е отвлечена. Тя, която целуна Йомер насред улицата, е последният човек, с когото той иска да бъде видян. Елиф трябва да се отърве от Йомер и да се съсредоточи върху намирането на диамантите и спасяването на сестра си. Адресът на търсенето е къщата на Сибел. Срещата със семейството на Сибел, това, че видя, къде е живяла, дълбоко я поразява. По някакъв начин успява да влезе в стаята на Сибел, където намира кутия – отговорът на един от мистериозните въпроси е точно в тази кутия.
Йомер разбира, че Елиф се страхува от някого и се опитва да я накара да сподели с него, но не успява. Елиф не желае двамата да работят заедно, но Йомер няма никакво намерение да се откаже. Държейки я под око, той открива първата улика, отнасяща се до отношенията между Ахмет и Сибел.
Елиф, която е безпомощна в търсенето си, няма представа какво й е подготвил Тайар. Всъщност него не го интересуват липсващите диаманти. Той е изготвил плана за Елиф много отдавна. Дава нареждане на Метин и той обяснява на Елиф какво трябва да направи, за да спаси сестра си. В живота на Елиф пада още една бомба. За да спаси сестра си, тя е принудена да изпълни заповедта, а на всичко отгоре трябва да го запази в тайна от Йомер.

Скрит текст:
Kara Para Aşk Episode 2 Preview
Elif is after the Diamonds

Elif is left hopeless with the fact that her father was murdered due to some secrets, the diamonds that need to be found, her sister being kidnapped.  Elif who kissed Ömer in the middle of the street, was the last person that he wanted to be seen with.  Elif must rid herself of Ömer and concentrate on finding the diamonds and saving her sister.  The address for her to search for the diamonds is Sibel's house.  Meeting with Sibel's family, and seeing where she lived deeply effects Elif.  She somehow manages to get into Sibel's room, and she finds a box, the answer to one of the mysterious questions is hidden in this box.

Ömer who realizes that Elif is afraid of someone, and he tries to get her to talk, but is unsuccessful.  Elif does not want to work together, however Ömer has no intentions of giving up.  Keeping a close eye on Elif, he discovers the first clue regarding the relationship between Ahmet and Sibel.

Elif who is helpless searching, has no idea of the plans that Tayyar is planning for her.  The missing diamonds are not really much of a concern for Tayyar.  Tayyar has been planning this plan regarding Elif for a very long time.  He gives an order to Metin.  Metin notifies Elif what she must do in order to save her sister.  Another bomb has fallen into Elif's life.  In order to save her sister, Elif must do what she was asked to do, and to top it off she must somehow keep this a secret from Ömer.
- See more at: http://izleyiciplatformu.com/haber/2638-english-news-kara-para-a … 752.iPUgC3fl.dpuf

http://izleyiciplatformu.com/haber/2638-english-news-kara-para-a … ash.c76Oq752.dpuf

Любовче

Очаква ни отново драматична и интересна серия. Явно сътрудничеството между Йомер и Елиф ще започне скоро, защото пътя им ще се пресече отново.

Подсказки за Епизод 2 от Бисена
Скрит текст:
Зерин разпитва за Нюлифер, Елиф се затруднява да открие лъжа, но Йомер веднага намира.
Елиф : Ти просто се озова на погрешното място, в неподходящото време. Бившият ми приятел не ме оставяше на мира. В него момент бях ядосана. Извинявай, че те целунах.
Йомер мисли, че Елиф има проблем, за да разбере какво я тревожи, той ще се нуждае Пелин да му помогне.
Йомер : Страхотен номер. Заблуди полицаите. Правиш се на детектив. Има само едно нещо, което не можах да разбера. Защо се забъркваш сама в такива неприятности. Защото кутия е празна.
Мерт се опитва да се свърже с Нюлифер. Мисля, че между тях има нещо или може би е имало.
Работата на Йомер може да е застрашена. Той предлага помощта си на Елиф.
Елиф: Няма незаконно нещо в живота ми. Никога не съм извършвала престъпление.
Елиф: Предполагам, че не всички добри полицаи, винаги са прави.
Йомер: Колкото и да са непоносими детективите, не мисля че са намерили диамантите.
Елиф: Теб какво те интересува/ засяга/?
Елиф осъзнава, че не е сама в това да разреши задачата.
Скрит текст:
Bisena tüyo:
Zerrin nilüfer hakkında sorular sorunca Elif yalan bulmakta zorlanıyor ama ömere hemen bir yalan uyduruyor.
Elif:yanlış zamanda yanlış yerdeydin...eski sevgilim peşimi bırakmıyor..Bende o anda telaşlandım seni öptüm kusuruma bakma...
Ömer Elifin bir sorunu olduğuna inanıyor ne olduğunu bulmak için Pelinden yardım istiyor Metin Elifi tekrar sıkıştırınca Elif çareyi Sibelin evine bakmakta buluyor.
Ömer:Entrika süper polisleri ayakta uyut kendi dedeklifliğini kendin yap tek anlamadığım bu zahmete niye giriyorsun çünkü o kutunun içi boş
Mert nilüfere ulaşmaya çalışıyor sanırım bu ikisi arasında birşeyler var yada vardı (bu arada Ali yörenç tayyarın oğlu merti oynuyor)Tayyar ve metin Elife ikinci ve daha zor bir görev veriyorlar.
Elif:yapamam bu yasa dışı hayatımda hiç suç işlemedim ben
Elif Ömerin işini tehlikeye atabilecek bir adım atıyor ömer ise elife son bir yardım teklif ediyor
Elif:sanırım çok iyi bir polis değilsin hep yanılıyorsun
Ömer: ne kadar çekilmez birisi olsanda yardım etmek istiyorum polis değilsin dedektif değilsin o elmasları nasıl bulacağını sanıyorsun
Elif:sana ne
Elif görevini yerine getirmek için yola çıkarken yalnız olmadığını farkediyor
Превода е с помощта на гугъл от турски към английски  Hug
Ето и нещо, което много ми хареса от един сайт

Бебо  
Благодаря ти за диалозите.
Ще започнат да се доверяват един на друг - може в началото да е малко трудно, защото и двамата са доста силни като характери.

# 182
Привет.

Пак изненади и то - приятни. По този случай - снимки от премиерата, за да уважа и новия откъс от ВКЕМ (страхотен!) и комисар Йомер. Simple Smile
ЛюбовHug аз мисля, че Туба се справя добре до тук. Нормално си играе.  Не съм я гледала в др. филми и всичко в играта и за мен е ново. Не съм и очаквала да се насладя така, както се насладих на играта на Фара. Бедрата и, честно казано, не ме вълнуват, нито визията и, която се определя от сценария и отговарящите за костюмите.  Peace За мен историята е добре поднесена, нищо, че жанрът предполага използването на матрици. На мен пилотният епизад си ми хареса и само се моля да продължи да ми харесва сериала и в следващите епизоди. Simple Smile Продължавам да се осланям на преценката на Енгин за избора да участва или не в даден сериал/филм и си чакам хубава серия. Simple Smile

# 183
Скрит текст:

newsm51

„CSI”
Или от местопрестъплението ала турка

Със свито сърце влизам днес в темата, защото по принцип не съм лош човек и не искам да ви развалям рахатлъка. Вчера цял ден си прекарах с нашия човек, после се отдадох на четене.  Да си призная, със страх подходих към сериала, но слава Богу, гледа се. Модерен сериал. Толкова върхови моменти в един епизод си е направо постижение! Ще ми се да кажа, че е на нивото на „CSI”, но заради събуването на обувките, помена и яденето ще се въздържа. Какво да се прави – друга култура!
Но за мен сериалът си е чиста проба клише. Истината е, че всичко вече е правено… щракането със запалката, скърцането на вратата в моргата, злодеят с „душа”,  флашовете, тук-там бутафория /цапардосването на Йомер при бараката/…
По принцип идеята за самотния рейнджър не е нова нито в киното, нито в литературата. Може да е аутсайдер - пенсионирано ченге или в оставка – като нашия човек. Но сценаристките хвърлиха толкова много въдици, че не ми се мисли колко риба ще наловят, стига да не им се заплетат кордите… По-важното е, че като цяло след момента на завръзката действието върви стремително напред към поредните завихрени загадки,  без да се губи логиката.…
Знаете ли кое е различното в това клише? Начинът по който Енгин и донякъде Туба налагат героите си. Те са двата полюса на един цялостен образ. Важен е техният личен почерк: килването на главата на Йомер, кадърът със сълзата,  брилянтните сцени в моргата…
За съжаление не съм запленена от Туба. Мисля, че е силно надценена. Наистина окото й не трепва, нищо не й трепва, бе хора! Липсва й енергия. Заряд. Драматизъм. През цялото време се прави на ощипана. Не личи в психиката й да настъпват някакви процеси. От нея не лъха интелект. Мяу-мяу и толкоз. Как веднъж не промени изражението си! И при радост и при скръб физиономията й е една и съща. Вероятно защото гледа все да   е красива, а някое и друго несъвършенство щяха да й придадат цвят, повярвайте ми. Началната й поява беше катастрофална! И няма ли някой да каже на тази жена, че не бива да ходи с клинове?!! Краката й са ужасни! Същински диреци! Не че има кой знае какъв талант да подпират де…За баретките вече писах… но с тая паднала коса ми прилича малко на едноокия пират, дето не се знае мига или намига… Прическата й просто е демоде, тоалетите – също.
Не знам какъв път е извървяла досега и колко се е усъвършенствала, но поне не е мъртва тежест, за да я влачи Енгин на буксир. Не че това я прави актриса, но все пак е нещо. Колкото до флуидите, не видях да прехвърчат такива, нито да се лее химия, не видях да припламва и искра…
Но знаете ли кое ме радва най-много? Че Енгин отново е на екран и че се е преобразил тотално! Явно така умее да общува с героите си, така изпълва същината им, че чувства, съществува, говори и мисли като нов човек! Неизчерпаемо е това момче. Няма копи/пейст, всичко е оригинал! Магия, знае как да прави чудеса от един нищо и никакъв образ! При него има личен принос към образа, тълкуване, докато Туба е просто четец на реплики, „относителна” актриса. Исках да видя от нейна страна чувствена игра, но засега не й се получава. Към края на епизода взе да влиза в час – има време, дано догони Енгин.
Колкото до него, той във всеки филм е откривател на собствената си природа, и е стъпил здраво на земята. Не се интересува дали е красив и не губи себе си, не се отрича от себе си...Защото тогава съпреживяването ще свърши и ще започне представлението…
Затова го харесвам. И го обичам. Чаках го… и го дочаках.
ПП. Ех, че работа! Аз докато пиша, тя Туба се появила с привързана с шалче коса.  Същинска домакиня… Е, сега вече е ясно в каква публика се целят сценаристките. И ако са искали средностатистическите зрителки да се припознаят в Елиф – получило се е. Е, нищо, аз пък си гледам сериала заради Енгин…Той ми стига…
И да ми се сърдите – такива мисли ме спохождат. Но това не означава, че не ви обичам – напротив, чрез вас изживявам най-хубавите си моменти, за което ви благодаря. Благодаря ви, че ви има и че я има темата…
[/b]  txtloves
И ние ти благодарим, че те има. Любовче - хора различни -  мисли различни, та дори и пръстите на едната ръка не са еднакви. Затова имаме тема, затова всеки си споделя мнението, затова сме хора - различни и свободомислещи.
 Благодаря на всеки, който си изразява мнението по въпросите.  Hug

# 184
  • Пловдив

Комет, ето и фотка.
.................
Любов, Бебо с благодарности....
newsm51

# 185
Чудя се... дали Дезинер ще трябва да напуснат луксозното си жилище и да заживеят като простосмъртни? Simple Smile Представиха нещата много трагично откъм финансова гледна точка в първи епизод. Simple Smile

Харесвам мултипликациите. Simple Smile

Р.Р. Дзинер или Денизер беше?  newsm78 Уф, бе... много се дразня от това, че не помня имената, ама... ще ме прощавате... наистина това понякога е непосилно за мен... разчитам на вашата досетливост и толерантност. Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 19:25 от marytza

# 186
  • Пловдив

Това Енгин ли е.... Естествено... Йомер/Текин.

# 187
Любов,благодаря за всичко ,което правиш с любов за нас! Hug
С любов и респект към теб и свободомислието ти. Hug

# 188

Един хубав колаж - ей, не се научих да правя колажи с такъв вид програма ...

Какво ще кажете за парче торта  Grinning или ще  гледате нещо друго  newsm53

Скрит текст:

# 189

Тази виждали ли сме я?  newsm78

# 190
Любов,благодаря за всичко ,което правиш с любов за нас! Hug
С любов и респект към теб и свободомислието ти. Hug

newsm51
Благодаря, Дочи!
И най-много ти благодаря за този страхотен колаж, който ми е любим! Беше ми домъчняло за него...Направо изпадам в умиление като го гледам...

# 191

Тази виждали ли сме я?  newsm78

Тази ли?  newsm78 НЕЕЕЕЕЕЕЕ, НОВА Е!  Grinning  bouquet

# 192
Любов Hugмечтая да видя Енгин така и в реала  bouquet
Ще се радвам ,ако ти и Мариана ни правите съпричастни към щастливите  лични мигове от живота му. Hug
Благодаря !  bouquet

# 193
  • Пловдив

Красота....

Стара е. Имаме я в бг фейса и е от 12.02.2014.

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 20:42 от mariana51

# 194

Heart Eyes  newsm03 newsm03  Heart Eyes
Скрит текст:

Ей тъй съм на...  Shocked С какво друго да го сравня...

hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт