Жената Лъв 71-ва тема

• 61 889
  • 669
  •   1
Отговори
# 90
ПолинкУ, като дойдете следващият път ще си вземем билети и ще идем само двете , кво ще кажеш ?  Crazy
Кви дрехи си поръча мър майка и от кой сайт по - точно. Бързо да кажеш - кво що. ( утре )

Хая, ти с Вени "чуваш ли се" да и кажеш, че смятаме да се видим, пък каквото стане - такова. Иска ми се да се видя с всички който сте в СФ  Hug като идвам.

Тедко, ти ще можеш ли да се организираш и да наминеш около Боянският мол ( пиша него щото разбрах, че е най-близък до резиденция Бояна ) другата седмица?

Момичета, с идването си в Сф, не искам никой да ангажирам, притеснявам и ако не се видим, на никой няма да се разсърдя  Hug

Боб, ми аз ще пътувам с влак, щото ме е страх да пътувам с автобус, а до СФ не се наемам да шофирам с моята въшка.  Mr. Green, но живот и здраве от отдавна имам планове за Пловдив......та е възможно да се видим тази година.
Преди време май предлагах на Пол да мина да я взема и да идем на Плд, ама така ли беше или само съм си мислила.....нещо ми се губи  Mr. Green

# 91
.....Преди време май предлагах на Пол да мина да я взема и да идем на Плд, ама така ли беше или само съм си мислила.....нещо ми се губи  Mr. Green

Ей тука вече тА убих! За първи път чувам и ако си ми вкарала такава оферта, досега да сме били и пребили в Пловдив. bowuu Аз не отказвам, знаеш. Чакам си официалната покана. Blush

Отивам да правя закуска и после ще намина. Heart Eyes

# 92
Добро утро!
Рейски, за кога става въпрос? Зависи дали съм на работа, а и със свеки нещата много се усложниха та съм на няколко стана... Стига да имам възможност с най-голямо удоволствие! На кой мол казваш Боянски Thinking

# 93
Добро утро  Hug

Пол, чакам да дойдеш да ми изясниш за Манго-то, че след малко ще дигам гълъбите.

Тедко, на 13.04 ( неделя ) ще пътувам за СФ и в срядата се прибирам. Не се притеснявай, ако не смогнеш.  Hug Hug Hug

# 94
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764599.0;topicrefid=4

Темата е тази във форума. Правя тутманик по нова рецепта и трябва да му се отдам. Затова не мога да пиша повече в момента. До после. Hug

# 95
Добро утро!  Hug Hug Hug Hug

Рейче, ще се обадя на Вени да ѝ кажа. Няма да е лошо един телефон да разменим, че и да се чуем.

Момичета едни палчета да стиснете, че имам тест след малко.

Пол, ще покажеш ли покупките после?

Луси, честито ти намаление на данъка  Mr. Green и честит парфюм.

Хубав ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 96
Джуджи, стискам палци, знаеш! Hug
Мина ли ти лошото?

Тедко, с инсулт ли беше свекърва ти, забравила съм? Rolling Eyes

Мангото го чакам другата седмица. Летни потничета, тениска, панталон, това съм заръчала за проба. Не ги намирам в сайта, но потничетата бяха по 5лв. Crazy С надпис Манго отпред. Имала съм такава тениска, много хубаво трико беше, донесена ми беше от испанско. И тези оттам ги чакам и затова се надявам също да са хубави. Като цяло дрехите им са в по-делови стил, който аз не нося, но иначе харесвам.

# 97
Ко си прайкате? Hug
Аз съм сама. Децата са у нашите, чакам ММ да се прибере от път. Утре съм на работа.
Една камара пране чака да го сгъна. newsm43

# 98
  • Пловдив
Стана ли ти тутманикът?

Не сме вечеряли още. През почивните дни режимът ни е мнооого мързелашки  Crazy

# 99
Стана, Кипре, макар че чак много не съм очарована. Стана огромен, и малко ми бие на обикновен хляб самото тесто. Имам моя рецепта, където ми е по-вкусна. Че и по-лесен за изпълнение. Н. продължава да се чуди що аджеба се казва тутма-ник. hahaha

# 100
  • Пловдив
Сладур  Joy

И аз си имам любими рецепти за някои неща, дето като пробвам нови, и не ми харесват.

# 101
Ъхъм. От изпитаното май по-добро няма.
Как е градинката, Кипре? Раззеленява ли се?
Моята започна да се облича.
А какъв вятър брули цял ден. ooooh! На моменти е направо като ураган. Whistling

# 102
Имам една приятелка дето всеки път като им идем на гости и вика: днес всичко за първи път правя. Винаги всичко е много интересно и вкусно у тях, но аз нямам такава смелост да експериментирам преди за гости  Mr. Green

Гледах една рецепта за някакви мекици. Забърках тестото, че трябвало от вечерта и утре ще се пържи.

Пол, следващият път като поръчваш от Манго да вземеш да ме включиш в сметката, че хич ме няма с тези онлайн нещица.

КипреHug

# 103
....някакви мекици. Забърках тестото, че трябвало от вечерта и утре ще се пържи....

Да ти пратя Н., че ми искаше мекици днес. Crazy Или прати мекици насам. Joy

То поръчването е лесно, обаче размерите не знам как уцелват тези хора. Темата трябва да се следи и така. Peace Обсъждат там размери, стига да си харесаш нещо, няма проблем. Hug

# 104
Пол, мани, мани нещА да обсъждам размери, то срам да го стане човек като чете темата, че не е 48кг  и не носи ХS  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт