Жената Лъв 71-ва тема

• 61 880
  • 669
  •   1
Отговори
# 105
Пол, мани, мани нещА да обсъждам размери, то срам да го стане човек като чете темата, че не е 48кг  и не носи ХS  Mr. Green

Да, има го тоя момент. Whistling Но не всички са XS, споко. Стига да изскочи нещо изгодно, ще поръчваме, колко му е.
Отивам да лягам. Лека!  love001

# 106
  • Пловдив
При нас пък беше направо жега, никакъв вятър. Направо кеф.
Растат шубраците  Joy

Рейче,  Hug

# 107
Oooo чак сега я виждам тази тема и веднага се записвам  Hug

Аз съм лъвче родено на 15.08 Simple Smile

# 108
Добър ден! Hug
Как сте всички?
Мен ме чака работа довечера. И вчера ми беше тежък денят. Снощи като си легнах, исках да си откача краката, огромна умора усетих. А докато съм 12 часа на крак нищо ми няма. Rolling Eyes

Добре дошла на новата лъвичка! Разкажи ни за себе си ако искаш. Flutter

# 109
  • Пловдив
Oooo чак сега я виждам тази тема и веднага се записвам  Hug

Аз съм лъвче родено на 15.08 Simple Smile
Заповядай  Hug

Болна съм. Пак  Twisted Evil. Тоя път сополи, ама направо съм като чешма, и говоря като баба Меца.
Много лесно се разболявам в преходните сезони, нещо не мога да си подбера изглежда правилните дрехи.
Чудя се дали да ходя до града, за да водя Л. на баскетбол. Много е близо до баба ми, обаче има едно отвратително кръстовище, дето не искам сама да го пресича.

Поли, така е, умората идва, когато човек се отпусне.

# 110
Кипре, като видим малко слънце, и айде голи. Crazy И аз така, и прихванах сополи, кашлица. Това беше преди две седмици, още отхрачвам. Whistling

Много ми се спи, отивам. smile3507

# 111
  • Хасково
Кипре, не мога без преса.......много ми е грозна косата без преса. Аз от 5-6 години ползвам по 2 пъти в седмицата преса и за сега всичко е ОК, малко ми е сухичка, но.......

Хая, не съм я виждала пресата в ОМВ, но чух за нея. Хубава ли е?

Аз си купих пресата за коса от ОМВ и съм много доволна. На мен лично много ми хареса. Преди имах Rowenta, но без да искам стъпнах върху нея и можете да си представите какво стана. Единствено мислех че 210 градуса са малко (толкова са на ОМВ), защото предната ми беше 230, но се оказа, че са напълно достатъчни  Peace

# 112
Някой за лафче? Crazy

Дрямах два часа. Егати. Как може да спя толкова бързо.... ooooh!
Времето е хубаво. Ще си навестя китките и май ще трябва да ги полея.

# 113
  • Пловдив
При нас тия дни превалява за малко и нямат нужда от поливане моите китки. Обаче са се навъдили едни треволяци, дето трябва да се изскубят.

Имам да кърпя разни долнища на Л. Ако не си лепне леке, ще е с дупка, аман вече, не мога да й смогна  Twisted Evil

Я да питам, докато съм се сетила - откъде пазарувате детско бельо? Л. вече е на границата на детското, де, ама все пак не е за големи още.

# 114
Оу. Embarassed Като каза кърпене, имам доста неща, които събирам от доста време, с цел да се съберат повечко и да ги мина наведнъж. И така си стоят в гардероба и чакат. Whistling Много ми е омразно, но не става да ги хвърля.
Бельо - бикини от левчетата или от магазин за бельо. Има хубави памучни и не скъпи. Аз предпочитам да купувам комплекти с потник. За твоята хубавица, дето още не носи сутиен стават.

Доста работа имам навън. Къде сухо, но и треволяци и тук. Дъжд не е валял, а от вятъра всичко е изсъхнало.

# 115
  • Пловдив
И на мен ми е омразна тая работа.

Аз предпочитам бодита да взимам. С потниците кръста й е вечно гол. Аз също нося бодита.

Оф, като каза евтини, взех си един китайски сутиен за вкъщи, пуснах го в пералнята и го извадих с един банел. Другият никакъв го няма и ме е страх да не се е мушнал някъде из барабана; след малко мисля да пусна още една пералня и да видим що ще стане  Mr. Green.

# 116
Оф, това кърпене, многУ гадна работа бре, щосия гоблени избоцках, но на Кали едно спортно долнище има 5 бода да боцна и от няколко месеца седи и ме гледа, ама и аз го гледам  Mr. Green
Не обичам да кърпя. Никога не съм кърпела, гащи и чорапе, но мн ми звучи безмислено, защото нямам еластичен конец, а тези атрибути само с еластичен конец могат да се оправят.

Кипре, ко стана с банелата:)))) Пералната жива ли е?

А, познайте днес кой ми се обади по телефона?

# 117
Идея нямам кой ти се е обадил. newsm78 Джуджи? newsm78

Аз, да не се каня много, но утре мисля да я свърша тая работа с кърпенето. А днес навън се сетих и за гоблена, дето го шия втора година. Crazy Може да се заема сега лятото като сме навън повече.
Отдавна не ми се е случвало да ми изскочи банел. Направо за боклука ако се случи. Whistling

# 118
Еййй, Пол, голям си Поаро  Mr. Green

Днес Хая ми се обади и ми беше много мило да се чуем. Живот и здраве в неделя ще се видим  Hug

# 119
Еййй, Пол, голям си Поаро  Mr. Green

Днес Хая ми се обади и ми беше много мило да се чуем. Живот и здраве в неделя ще се видим  Hug

И на мен ми беше приятно да се чуем, ще съм много щастлива да се видим. Надявам се да се почувстваш добре в София и да не те стресне лудницата.

Аз не кърпя, а хвърлям  Blush или оставям за парцали и после хвърлям, само на дребната разни неща с малки дупчици се захващам да зашия. Ей един нов клин в ДГ на първия ден на един клон до катерушката на 4-5 места го надупчила и го заших. Ама щото нов.

Съботния тест съм го взела с 6 ца  Shocked Имам много бач тия дни, ама ще оцелея  Mr. Green

Хубава вечер  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт