Жената Лъв 71-ва тема

• 61 884
  • 669
  •   1
Отговори
# 120
Еййй, Пол, голям си Поаро  Mr. Green ...

А, не бе, швепс. Mr. Green
Нали ще се срещате, за кого да си помисля. Crazy Ей да има как и аз с вас. Blush Ама няма.

Джуджи, ти да не мислиш, че аз кърпя на някой друг. Само на Н. ММ като му стане някоя дупка на чорапа и все ме кара да му я шия. Как пък не. Директно в коша. А колко долнища и дънки съм му изхвърлила ако знае. Embarassed

# 121
  • Пловдив
Добро утро!

Рейче, банелът никакъв го няма, обаче пералнята работи (чукам на дърво). Надявам се да е отишъл в отделението долу за боклуци и в събота ще накарам мъжа ми да го отвори. Много ще ми се зарадва, като разбере  Mr. Green.

Снощи бяхме на кино, гледахме Ной. Хареса ми, та от размисли и страсти по филма спах много лошо. Е, и от един дюнер в 22,30, де  hahaha

Радвам се много, че ще се видите   Hug

# 122
Аз закърпих каквото имаше за кърпене. Crazy Исках да сготвя, но не намерих в магазина охладено пиле, а замразено не искам да купувам. Следобед като изляза ще пазарувам. Мързелувам. Ще се къпя и ще излизам за Н. после. Дано да не се развали времето и да се разходим.

ММ иска да ме води на кино, но не се знае коя година. hahaha

# 123
Добро утро! Hug

Как сте всички? Аз цъкам тук, но ще се отправям към кухнята.

# 124
Пол, цял ден се каня да пиша  Hug Hug Hug и все ми изниква някаква работа.

Аз утре сутрин имам един гаден тест и ще замоля за много силно стиснати палчета. Търсих си и рецепта за козунак, че по Великден ще сме си в къщи и искам да си ги направя аз. Намерих си я. Сега остава да си снабдя и остатъка от необходимите продукти и пускам машинката в действие.

Чакам неделята с нетърпение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Ще имам среща   bouquet

# 125
Здравейте!

Хая, и аз нямам търпение  Hug Стискам палци за изпита.

Пол, и кво прави в кухнята?А?

И аз търся рецепта за козунак. Тъкмо си помислих, че съм намерила ( от една колежка дето всички й правили нейният козунак) и се разубедих. Друга колежа го прави миналата седмица и каза, че станал като хляб  Thinking

Някой ако има изпробвана рецепта и дето да не й подгъзурчвам ( мале, така ли се пише тази дума  Mr. Green ) да сподели с мен, моля!

# 126
Джуджи, успех на теста! Както винаги, ще успееш! Hug
Норче, готвих пиле с ориз, нищо интересно. Ще отивам на работа след малко.
Бе мен що никой не ме праща в командировки значи. Crossing Arms

Радвам се, че ще се срещнете. Надявам се и на снимки. Hug

# 127
За пореден път пиша след себе си. Thinking
Направихте ли козунаците?

Аз днес го писах дъждовен. Спах малко сутринта, ходихме на гробища, и после пак спах. Всички сме си в къщи и днес, и утре. Чудо невиждано. Crazy

# 128
Пол, напиши рецептата за козунака, ако става сполучлива.

Аз се стягам за пътя. Гледам да не слагам мн багаж, за да не ми тежи  Crazy

На домашните им изчистих, изпрах, сготвих, и така спокойно няма да ме има:)

Цял ден ми се яде нещо и не знам кво, не стига, че съм станала 100000000кг ами и все нещо ми се яде  Joy

# 129
Здравейте,чета си ви, но не ми се пише... Напоследък се случват само кофти неща, а не искам да се оплаквам...
Поли добре че си ти, че да ни побутваш...
Хубава вечер лъвички.

# 130
Норче, аз не знам още дали ще правя козунаци. Давала съм няколко пъти тук, не помня на кого, една рецепта с обяснения. Ако искаш, ще я потърся и ще ти я пратя. Но си е занимавка.

Зизу, не ми се получава особено. Whistling

# 131
Да,Поли, така е...
Дано не е защото всички лъвички имаме проблеми...

# 132
  • Пловдив
Козунаци не, но правих миди. Много ги обичаме аз и мъжът ми, Л. естествено - не.

Рейче, утре ли тръгваш?

Дано утре времето е по-хубаво, че днес бая хладно ми се видя. Сложихме си баскетболен кош на двора и добре се позабавлявахме Simple Smile

# 133
А тук цял ден валя, спира, и така 50 пъти поне. Mr. Green
Миди не съм готвила никога, яла съм веднъж много отдавна. Нямам никакви спомени.

Зизу, мързелът ни е в повечко. Whistling

# 134
  • Пловдив
При нас вчера беше така с дъжда. А най-странното беше, че пътувахме по работа и на връщане в едно асеновградско село беше навалял сняг, натрупал даже и почнал да се топи  Shocked. А селото не е високо в планината, дори е почти в полето. На отиване нямаше сняг, дори слънце грееше, и след 2 часа - всичко наоколо в сняг. Даже в началото го взехме за градушка, но не беше. А нас такъв порой ни валя... шантаво време.

Общи условия

Активация на акаунт