Жената Лъв 71-ва тема

• 61 895
  • 669
  •   1
Отговори
# 150
Честит имен ден, Камче! Жива и здрава да си Hug
Тедко, много сили за теб и много те гушкам Hug
И аз се надявам на снимки от срещата Wink, а че ще е супер, то това е ясно Sunglasses
И при мен дертове, стягам РД на малкия от разстояние, а него ще трябва да го гледам идната седмица вкъщи, защото пак е на кантар със здравето и работата ми пак артиса Mr. Green
В кофти фаза сме лъвиците май... Hug за всички
п.п.само аз останах без очила Twisted Evil

# 151
....п.п.само аз останах без очила Twisted Evil

Що бре? Да не са свършили? Shocked Ти не заръча ли два модела?

Тедко, а иначе с акъла си ли е жената? То подобрение едва ли е възможно, но поне да намерите човек да ви отменя. Представям си колко сте изнервени в къщи. Боже, спомени нахлуха в главата ми. ooooh!

Кипре, ко прайхте днес?
Снимки съм заръчала и са обещани, пък да видим. Crazy

# 152
  • Пловдив
Посрещахме гости  Heart Eyes. Празнувахме на Л. рождения ден с нашите.

Луси, какво се случи?

# 153
Посрещахме гости  Heart Eyes. Празнувахме на Л. рождения ден с нашите....

А той е кога? Днес? newsm78 Или беше преди няколко дни? newsm78 Имам чувството, че нещо пропускам. Crazy
А тя да е именничка днес освен това? newsm78

# 154
  • Пловдив
Беше преди близо месец  hahaha. Ама така се случи, че докато се наканим...
И да, има имен ден  Simple Smile

# 155
Ах тиииии! Знаех си аз, че май честитихме скоро. Crazy
Да ви е живо и здраво цветенцето! Hug

# 156
  • Пловдив
Благодаря ти! То е дръвче, всъщност Simple Smile.
Хем овен, хем дървен  Mr. Green

# 157
 Joy

То с тези абревиатури с точка да се чудиш кой как се казва. Joy Нищо. Да е жива и здрава!

Отивам да спя. Утре ме чака дълъг работен ден. Whistling

Лека на всички!

# 158
Малко късно на отчет  Hug

Аз изкарах мноооооооооого хубаво, беше изключително приятно, много съм щастлива от щастие не снимахме с моя фотоапарат, а само на Реа с апарата. Това означава, че ще я чакате да се прибере, за да ги видите. Пък аз обещавам, че като се видим пак, защото не смятам да оставаме с тази среща само, да бъда по-сериозна и да снимам и с моя  Mr. Green

Честит имен ден Кам, бъди много здрава.

Теди, Луси, Тони  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тедко на теб не съм се обаждала за среща, защото знаех, че си натоварена, а и бяхме доста далеч от теб.Пък да си призная, че не помня кола караше ли  newsm78 Но това веднага може да се промени. Само кажи, че искаш  Hug

Лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Ай стига бе, това скоро не ми се е случвало  Party

# 159
Добро утро, банда! Хванах малко нет и с 300 зора се мъча да пиша от телефна Simple Smile
Теди, бъд силна като до сега, гуш.
Пол, Кипре сори, но като се прибера ще пусна сникми.        
Мога само да ви кажа,че срещата ни мина чудесно, все едно се познаваме от 100 години. Много съм щастлива от това, че се видях с . Хая и . Вени

# 160
Приятен ден на всички.

# 161

ооох,с моя късмет,не питай Whistling поръчах,изчаках си чинно 12 работни дни доставка и след като нищо не пристигна,реших да им пиша на пощата за да разбера аджеба кво се случва Naughty отговориха ми,че доставката ми пропада,тъй като на тях не са им пристигнали от Англия(а това аз как трябваше да го предвидя,не ми стана ясно Mr. Green)и съжалявали много и те така...
обаче аз тъпа и упорита,най-учтиво ги попитах в крайна сметка тези очила никога ли повече няма да ги получат,защото ако има дори и минимален шанс,ще се кюпна още време да чакам Whistling с две думи ми пуснаха нова поръчка,за която ще трябва да кесам още 12 дни и честно казано изобщо не е сигурно дали и тогава ще ме огрее Tired късмет,кво да го правиш Mr. Green да не говорим,че аз първоначално бях поръчала 2 чифта очила(различни)и още тогава ме порязаха като ми казаха за единия изобщо да не се надявам,защото го нямало!!!

хм,стана ми интересно сега какво е името на Л. Thinking това с дръвчето малко ме озадачи newsm78
иначе макар и на патерици да ти е честито малкото цвете/дръвче Heart Eyes

# 162
 Hug Hug Hug

Как сте, девойки?
Ще чакам снимки от срещата. Радвам се, че сте изкарали страхотно. Heart Eyes

Лусинко, дано търпението ти бъде възнаградено. Много съжалявам, че са те подвели. Whistling

Имам проблем с телефона си и ще ходя да питам в една тема какво да го правя. Че скоро до офис не знам дали ще стигна, а е нетърпимо положението. ooooh!

# 163
  • Пловдив
Луси, ти регистрира ли се в сайта на MyMall? Щото ако имаш регистрация, се обаждат веднага след като поръчаш и ти казват какво имат и какво нямат от поръчката ти. С това не ги оправдавам, разбира се  Naughty

Поли, какво ти е на телефона?

# 164
Кипре, понеже го пиша вече няколко пъти, ако искаш, погледни ми последните публикации. Нещо със синхронизацията имам проблем. Tired

Общи условия

Активация на акаунт